ayyy evet bende diyorum bu kızı nerde görüm ben daha öncee
su gibi programında trident cep telefonunu tnıtıyodularr
yerli malı yurdun malı,herkes trident kullanmalı diyodu,omuzlarını çalkalayarakk
çok gıcıkk ,konuşmaları filan tam bi kokoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
valla kim kaç puan verdi o kısmını kapattım
siyah jarse tulum giydi tek omuzlu
beyaz içlerinde simli şeriler olan beyaz etol giydi galiba tam orasını hatırlayamıyorum kızımla uğraşıyordum.saçlarını saldı fön çektirdi düzdü
kırmızı ruj,siyah portföy çanta,siyah çivi topuk platform ayakkabı giydi.baseninin üserine metallerle süslenmiş kemer taktı cengiz abazoğlu onu hiç beğenmedi.92 yılının modası o dedi.kemer bele takılmalıymış..öyle işte
dünki bayan kuaföre yetişemedi mi :26::26::26:
birde dün sezin hanımın giydiği dantel elbiseye bayıldım yaa
tam göremedim ama, dantel çok hoş duruyor yaa
hiç denk gelmiyorum ben böyle şeylere
Hatunummmm
Bende bayildim, cok hos duruyordu.
Ama dün yetisemedi..
Istanbul'a git annem, istemedigin kadar karsina cikacakdir.
Hatunummmm
Bende bayildim, cok hos duruyordu.
Ama dün yetisemedi..
Istanbul'a git annem, istemedigin kadar karsina cikacakdir.
yetişemedimibende orasına yetişememiştim amma atmışım düzfön diye
herhalde düz fön çektirdi dedim ben
azrayı öldürelim el birlik..bide şu sezin çok kendini beğenmiş herkesin bir tarafını eleştiriyor oda kendini inanılmaz beğeniyor.hele dün kadının yanına dikilip senmi zayıfsın benmi demesi çok ayıptı
azra lenslimiydi bugün,ya 22 yasindabukadar yasli görünmesi 13-14 den itibaren makyaj yapiyordur herhalde,kirisiklar olusmaya baslamis ben 25 bende yok onun kirisiklari daha,tipine küpelerine felan cok sinir oldum.hele ilk gün o canta tutusuna sinir oldum kazik gibi eli cikti ortaya bukadarmi insan igrenc canta tasir ya.duysa beni kiskaniyor dertam bir kokos...
bu yarismadan sonrabende ayakkabi tutkusu basladi ,renk renk negüzel bende istiyorum yaaaa :95::95:
bu8 haftaki bayanların fizikleri çok güzel gerçekten ama en güzel fiziği olan bugünkiyedi..boyu posu fizği tam süperdi maşallah..ama çok kötü bir seçim yaptı onu hiç böyle hayal etmemiştim.
yaa fiziği çok hoşda saç rengi çok çiğ geldi bana
biraz daha koyu kullansa zaten açık renk yüz hatları daha bir ortaya çıkıcak
alttan gelen saç çok koyu üstü çok açık bi garipp :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?