Bana Herşey Yakışır Kanal D

siyah tek omuz tulum giydi. 17 puan aldı. dünkü daha çok almış. bu arada o kadar elbise arasından gitti o tulumu giydi zevksiz. tulum güzel ama ona yakışmadı ve daha güzel yakışan şeyler bulmuştu.

su azraya koptum bugun))))) pembe koca cicek ve pembe koca dudaklar

Son düzenleme:

aaa evet yaa sarışın bi kızla sunuyorlardı

birde baba ocağı diye bir film vardı
orda da buna benzer bi kız vardı ilk onu anımdattı bana
resmini bulursam eklerim bayaa benziyor

özet için teşekkürler
dün dışardaydım bende izlemedim
bugün telafi ederiz artık

dünki bayan kuaföre yetişemedi mi :26::26::26:

birde dün sezin hanımın giydiği dantel elbiseye bayıldım yaa
tam göremedim ama, dantel çok hoş duruyor yaa
hiç denk gelmiyorum ben böyle şeylere

dünki bayan kuaföre yetişemedi mi :26::26::26:

birde dün sezin hanımın giydiği dantel elbiseye bayıldım yaa
tam göremedim ama, dantel çok hoş duruyor yaa
hiç denk gelmiyorum ben böyle şeylere

Hatunummmm

Bende bayildim, cok hos duruyordu.
Ama dün yetisemedi..
Istanbul'a git annem, istemedigin kadar karsina cikacakdir.

azrayı öldürelim el birlik..bide şu sezin çok kendini beğenmiş herkesin bir tarafını eleştiriyor oda kendini inanılmaz beğeniyor.hele dün kadının yanına dikilip senmi zayıfsın benmi demesi çok ayıptı

bgünkü kadinin giydigine ben hic begenmedim ya,o tarz eteklerin altina cizme herzaman yakismiyor,birde ben hem kemer hem kolye cok abartili buldum ögle yemegi icin belki ama aksam yemegi icin hic hos degildi

Hatunummmm

Bende bayildim, cok hos duruyordu.
Ama dün yetisemedi..
Istanbul'a git annem, istemedigin kadar karsina cikacakdir.

kız bende izmirde oturuyorum
burasıda inanılmaz bir alışveriş cenneti ama
ben denk gelemiyorum heralde :26::26:

yetişemedimibende orasına yetişememiştim amma atmışım düzfön diye
herhalde düz fön çektirdi dedim ben

dün yarışan kadın çok osmanlı ama yaaa
bir konuşması var böylee acayip kendinden emin ve dik bir duruşu var

aaa dün çok şey kaçırmışım o zaman

ama desin tabii neden demesin şekerim
o da ona çok kilolusun dedi
koca bir göbeğin var dedi kiii eşit gibiler yanii
iyi olmuş lafın altında kalmamışş

azra lenslimiydi bugün,ya 22 yasindabukadar yasli görünmesi 13-14 den itibaren makyaj yapiyordur herhalde,kirisiklar olusmaya baslamis ben 25 bende yok onun kirisiklari daha,tipine küpelerine felan cok sinir oldum.hele ilk gün o canta tutusuna sinir oldum kazik gibi eli cikti ortaya bukadarmi insan igrenc canta tasir ya.duysa beni kiskaniyor der tam bir kokos...

bugün yarışan bayan fiziğini öldürdü resmen
uzun ve çok hoş bir fiziği var
ama neden bunu seçti anlamadım kendi de dedi zaten
çok özenirim ama bazen çok kötü giyinirim diye içine doğmuş sanırsam

yarın azrayaa çok gülücez sanırım
ağzını yaya yaya allahhhııımmm sana geliyorum

kendini cok begenmesine ve herkese kusur bulmasina ragmen sezin modayi tam takip eden biri simdiki yarisnlara bakarak gözümde,güzel kadinda .keske olsada onun gibi göbegim olsa ,kusursuz fizigi var,ilk gün tulumu nasil tasidi cok hosdu....

zaten amacı da kokoş olmak şekerimm
boşver o kadar sinir olma
o çok mutlu bu şekilde baksana

izlem bende yarini cok merak ediyorum...bu kiz tam güccük sirlara birde su ferihadaki kizlara özeniyor gibi yani hem okul hem kokos ....gecen hafta bir kadin vardi almanyada dogmus felan 38 yasinda 200 tanemi ne ayakkabisi vardi o demisdi üniversiteye giderken kot la giderdik diye.o kadin azradan genc duruyor negüzeldi o kadin bizde insallah 38 de öyle kusuruz fizige sahip oluruz

bu yarismadan sonrabende ayakkabi tutkusu basladi ,renk renk negüzel bende istiyorum yaaaa :95::95:

aynen süreyyacım yaa çok hoş bu senin modası
bende önleri bağzıklı topuklu istiyorum kahve rengii

herşeyle çok hoş oluyor ister elbise ister blazer bi ceket altına kot

bu8 haftaki bayanların fizikleri çok güzel gerçekten ama en güzel fiziği olan bugünkiyedi..boyu posu fizği tam süperdi maşallah..ama çok kötü bir seçim yaptı onu hiç böyle hayal etmemiştim.

bu8 haftaki bayanların fizikleri çok güzel gerçekten ama en güzel fiziği olan bugünkiyedi..boyu posu fizği tam süperdi maşallah..ama çok kötü bir seçim yaptı onu hiç böyle hayal etmemiştim.

yaa fiziği çok hoşda saç rengi çok çiğ geldi bana
biraz daha koyu kullansa zaten açık renk yüz hatları daha bir ortaya çıkıcak
alttan gelen saç çok koyu üstü çok açık bi garipp :26::26:

saç hariç tabiki..siyah yada iyice koyu renk saçların böyle açık sarı tonlarına platine boyatılmasını hoş bulmuyorum dip boyası gelince çok sırıtıyor ve yakışmıyor..ben fizik olarak bakmıştım olaya...
bende beyaz tenli kestane saçlıyım herkes sarıya boyatsana diyor ama yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…