Bana Herşey Yakışır Kanal D

bence hiç yakışmamıştı o elbise..başkasına çok daha güzel olurdu kendi galasına gidiyor gibiydi hakketen..
bide nasıl sığmış on bedene hayret 42 den aşağı durmuyor..o popo bende olsa 44 anca giyerim..
bide gülçine kıskanç demiyormu ay senin neyini kıskansın o beeeee..

ya bunlar 1000 liralık elbiseyi nasıl 500'e indiriyorlar anlamıyorum hele ki nişantaşı gibi bir yerde.. bizim mahalle pazarında bile adam 5 lira indirmemek için takla atıyor resmen kesin önceden anlaşılıyor.. param yetmezse sen indirim yap, ben sonra tamamlarım gibisinden konuşulduğunu düşünüyorum.. geçen haftalarda da bi kadın vardı, paltosundan deri eldivenine kadar almıştı.. hatta demişlerdi 500'e nasıl aldın hepsini diye?? ama kadının gittiği butik tanıdığıydı.. 800 tl yi 400'e bırakmıştı..

aynen...anlaaştıkları çokkkkkkkk belli:79::80::79::80:

aynen,haklisin.Yüzde 50 kim indirir ki.Ben sahsen hic görmedim.Dedigin gibi 5 lirayi bile inmiyorlar,abla kurtarmaz kurtarmaz diye.

Ya bugün yarışan kadın nasıl bir modacı ya,o püskülü çirkin ayakkabısı beni öldürdü
Evi de konte dracula evi gibi

çiğdem cok sınır ya ,hem nasıl ındırecek kı o kdar yarı yarıya

bence fıyatı zaten oydu kadın kameraları gorunce arttırdı yada oyunda olabılır yuksek soyle demıslerde olabılır ..

Serpil nasıl 54 kilo yaaa hiçte öyle gözükmüyor bizim tv mi acaba şişko gösteriyor her tarafı etli butlu

Serpil nasıl 54 kilo yaaa hiçte öyle gözükmüyor bizim tv mi acaba şişko gösteriyor her tarafı etli butlu

bunalrın çoğu beden ve kilosunu doğru vermiyor...

madem kendilerine güvenmiyorlar neden katılıyorlar..
çiğdemde nasıl girdiyse 38 e
kesin o elbisede önceden anlaştı ve etiket olarak 38 bedenle değiştirdi...
38 beden giyenlere hakaret olur oda giyiyorum derse

38 giyiyormuş kesin yalan rahat 40 beden kendisi kollar maşallah dolu dolu yanlar taşıyor

38 giyiyormuş kesin yalan rahat 40 beden kendisi kollar maşallah dolu dolu yanlar taşıyor

sadece kolu olsa iyi..dün mini giymişti alışverişte bacaklar kapkalın.
podyumda popo ve göbek fırlamıştı..o popoya 38 girermi allah aşkına kimi kekliyor bunlar..iyice milleti aptal yerine koyuyorlar

indirim yapacağım diye şekilden şekile girenlerden nefret ediyorum, denemeden önce niye ilk fiyatını sormuyorlar,sonra da ağla

indirim yapacağım diye şekilden şekile girenlerden nefret ediyorum, denemeden önce niye ilk fiyatını sormuyorlar,sonra da ağla

saflar yaaa millete gösteri yapacağım diye olmayacak kıyafetleri deneyip deneyip kendilerini gösteriyorlar mankenlik yapıyorlar..önce fiyat sorar olabilecek bişeyse onu alırsın..saçma sapan kıyafetler deniyorlar

sadece kolu olsa iyi..dün mini giymişti alışverişte bacaklar kapkalın.
podyumda popo ve göbek fırlamıştı..o popoya 38 girermi allah aşkına kimi kekliyor bunlar..iyice milleti aptal yerine koyuyorlar

Dün seyredemim programıı ...
Çok oyalandı ama bide giymeden fiatta sormuyorlar buda ciddi vakit kaybına yol açıyor ..
Saç ve makyaj olmadı ohhhh iyi oldu valla kahkaha atacağına az koştursaydı ..

Tamam indirim yapılırda bu kadarda olmaz yanii sırf egosu tatminolacak diye her kıyafeti giyip çıkarıyorlar

ilk günki hanım süreyi doğru kullanamadı
birde cengiz bey fazla süslü demişti ilk gün
çiğdem çok hırlıydı süreyi doğru kullandı mantıklı pazalık yaptı aksilikler olsada güçlü durdu kuaföre yalvarması hariç
en azından ağlamadı
kuaför cidden 20 liralık saç yaptı özenmedi
bu saçı yaptığını tüm herkez izliyor bence güzelde yapabilirdi
kendi reklamınıda yapmış olurdu diye düşündüm
bu günkü hanımın haline acayip üzüldüm
çok heyecanlandı saat kavramını falan unuttu yazık bu kadar heyecanlıysa katılmasın yarışmaya
anlamadım bugünde dahil 3 yarışmacıda uzun abiye elbise seçtiler
o kıyafetle galaya gitsen nasıl film hakında rahat uzun sohbet ediceksin sahneye çıkmıycaklarki galaya katılıcaklar sanki sahne alıcaklar anlamadım vallhi
3 üde aynıydı
bakalım yarında uzun abiyemi seçilicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…