eşimde diyorki bu kadın 38 bedense bende brad pitt im o kadar kesin konuşuyorum dedi
ya bunlar 1000 liralık elbiseyi nasıl 500'e indiriyorlar anlamıyorumhele ki nişantaşı gibi bir yerde.. bizim mahalle pazarında bile adam 5 lira indirmemek için takla atıyor resmen kesin önceden anlaşılıyor.. param yetmezse sen indirim yap, ben sonra tamamlarım gibisinden konuşulduğunu düşünüyorum.. geçen haftalarda da bi kadın vardı, paltosundan deri eldivenine kadar almıştı.. hatta demişlerdi 500'e nasıl aldın hepsini diye?? ama kadının gittiği butik tanıdığıydı.. 800 tl yi 400'e bırakmıştı..
ha gülçinmiş o hiç göstermiyo gerçekten 30dan fazla gösteriyo acaba solaryuma girdikleri içinmi böyleler olabilir dimi
ya bunlar 1000 liralık elbiseyi nasıl 500'e indiriyorlar anlamıyorumhele ki nişantaşı gibi bir yerde.. bizim mahalle pazarında bile adam 5 lira indirmemek için takla atıyor resmen kesin önceden anlaşılıyor.. param yetmezse sen indirim yap, ben sonra tamamlarım gibisinden konuşulduğunu düşünüyorum.. geçen haftalarda da bi kadın vardı, paltosundan deri eldivenine kadar almıştı.. hatta demişlerdi 500'e nasıl aldın hepsini diye?? ama kadının gittiği butik tanıdığıydı.. 800 tl yi 400'e bırakmıştı..
Serpil nasıl 54 kilo yaaa hiçte öyle gözükmüyor bizim tv mi acaba şişko gösteriyor her tarafı etli butlu
bunalrın çoğu beden ve kilosunu doğru vermiyor...
madem kendilerine güvenmiyorlar neden katılıyorlar..
çiğdemde nasıl girdiyse 38 e
kesin o elbisede önceden anlaştı ve etiket olarak 38 bedenle değiştirdi...
38 beden giyenlere hakaret olur oda giyiyorum derse
38 giyiyormuş kesin yalan rahat 40 beden kendisi kollar maşallah dolu dolu yanlar taşıyor
indirim yapacağım diye şekilden şekile girenlerden nefret ediyorum, denemeden önce niye ilk fiyatını sormuyorlar,sonra da ağla
sadece kolu olsa iyi..dün mini giymişti alışverişte bacaklar kapkalın.
podyumda popo ve göbek fırlamıştı..o popoya 38 girermi allah aşkına kimi kekliyor bunlar..iyice milleti aptal yerine koyuyorlar
indirim yapacağım diye şekilden şekile girenlerden nefret ediyorum, denemeden önce niye ilk fiyatını sormuyorlar,sonra da ağla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?