Bana Herşey Yakışır Kanal D

zaten bugünkü incecik kıza 38 dediler, yarınki yarışmacı kesin 40-42 beden

Birinci gün yarışmacıyı ( gülçin ) çok beğendim ,çok hoş bir kız, ama yıapılan seçin yalnış,ne giydiği elbiseyi beğendim ne çantasını ne de takıları, sade hali çok daha güzeldi,

Eger bu Cigdem 38 bedense ben o zaman 34 bedenim.Hayret bisey yaaa.Bu kadarda yalan olmaz.Biz essek degiliz yani anlamiycak kadar.

çigdem konuşurken bogulacak ne hızlıı yaaww ne görse ay yaaaaa ayyyyyyyyyy yaaaaaaaaaaa sırtımda yag yokk bilmem nee

mağazada ayakkabı denerken görevlinin giydirmesine müsaade eden kadınlara sinir oluyorum ya..
bi zahmet kendin giy.. prenses mübarek..ufak tefek yardım almak neyse de..

çiğdem esmer olanmıydı dünkü gerçekten nasıl 25 olur arkadan çocukta siz 35 gösteriyosunuz felan dedi ahahha

ha gülçinmiş o hiç göstermiyo gerçekten 30dan fazla gösteriyo acaba solaryuma girdikleri içinmi böyleler olabilir dimi

Çiğdem'in şuan denediği leopar desenli platform ayakkabıyı çok beğendim

mağazada ayakkabı denerken görevlinin giydirmesine müsaade eden kadınlara sinir oluyorum ya..
bi zahmet kendin giy.. prenses mübarek..ufak tefek yardım almak neyse de..

Ayyyyynen,nefret ediyorum bu hareketten.Heleki mini etek giyipte ayakkabi giydiriyorlar ya,tam nefretlik.

Ay Çidem yarışmacı kafamı şişirdi,ay bir bayan olarak bunu dayanamıyorsa erkekler bunun yanında iki saniye bile duramaz Bir de 38 bedenim diyor,yok deve bana 34 beden bol gelmeli o zaman. Bir de pazarlık yaparken yalvarma moduna geçen kadınlardan hiç hoşlanmıyorum, paran yoksa o kadar pahalı elbise giyme kardeşim

Son düzenleme:
kadının biri yorum yaparken ben eski modacıyım dedi..:) ama ayakkabıya, ayakkap diyecek kadar ilgili anlaşılan modayla.. ya bu kadınların abartılı özgüvenleri nereden geliyor, ben bir kaynak göremedim de.. bu programı ilk kez seyrettim sanırım bi daha da olmaz.. çünkü seçmece almışlar akıldan kıt olanları , hiçbi inceliği olmamış programın..

Son düzenleme:
he bide ayakkabı denerken maşallahhhhh herşey görünüyor. dünkü bayanda maşallah herşeyi gözükmüştü.

Dün izleyemedim canim ama yani bol bol görüyoruz bu modellerden maalesef.Birde benim cok dikkatimi ceken birsey var.Türkiye'de neden kiyafet satanlar kadin ayakkabi satanlar hep erkek oluyor.Valla ben bu isi cözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…