Bana Herşey Yakışır Kanal D

dünkü kırmızı kıyafet resmen çiğdemin üzerinde can çekişti,ağladı güzelim kıyafet berbat etti 38 beden olma hayalindeki esmer ama sarışın!çiğdem,özellikle her dükkanda banu alkan gibi göğüslerini milletin gözüne sokması yokmuydu midem bulandı,kimsenin bedenini doğru söylediğine inanmıyorum sanki bunlar manken.. doğruluğu zaten ortaya çıkıyo elbiseleri denerlerken insanları aptal yerine koymaya çalışıyolar,bugünkü elbisede berbattı tek kelimeyle hele o ayakkabıların zevksizliği yokmu,bakalım yarınki botoslu teyze ne giyecek

Son düzenleme:

ayyy çok hoşsun valla
bence belli bi yaştan sonrası iyi gitmiyor bu yarışmada ne dersiniz bayanlar

çiğdemi izleyemedim, merak ediyorum ama ne çene var yaa, çan çan çann

kimbilir kendi gününde nasıl konuşmuştur

yaa çiğdem kaç puan almıştı
orasını göremedim
bide bugünü hiç izlemedim..

çiğdem 21 puan aldı diye hatırlıyorum canım.ama o güzelim kıyafeti mahvetti 38 bedenmiş o 38 bedense benn 0 bedenim hatta yokum yanii o çeneside resmen kendi gününde deli etti beni bugün yarışan ilknur hanımnda ayakkabı ve çanta seçimi çok yanlıştı yarın yarışıcak iri kadının bunnarı mors etmesini bekliyorumm

ya ben anlamadım bugunki kadının saçı makyajı nasıl yarım saatte bitiyo,
kaç tane ayakkabı denedi, mağzaya gir çık 13 dk geçmiş oluyo, bu zaman konusunda fake mi var ne

Son düzenleme:
ay bide bu, sana kocan bu botoxun parasını vercekmi, yalan mı söylicen tarzı muhabbetler hiç hoş değil, tv de olduklarını unutuyolar galiba

bence goncaya bu elbise yakışmamış, daha ince gösteren başka elbiseler vardı, bu çok kilolu göstermiş

cengiz abazoğlunun ayakkabılara pabuç,strapleze sitreplez demesi çok hoşuma gidiyor
oyyyyyy çekik gözlü pek tatlı

ay ıyı kı çiğdeem olmadı

düşüp bayılırdım herhalde

Son düzenleme:
cengiz abazoğlunun ayakkabılara pabuç,strapleze sitreplez demesi çok hoşuma gidiyor
oyyyyyy çekik gözlü pek tatlı

ay ıyı kı çiğdeem olmadı

düşüp bayılırdım herhalde

bence en güzel gülçin olmuştu zaten o hakediyordu..
çiğdem olsa sinirden çatlardım.2. bi azra vakasını kaldıramazdım

yeni haftanın konsepti iş görüşmesi gitme şıklığı
bu hafta abiye görmicemm

yeni haftanın konsepti iş görüşmesi gitme şıklığı
bu hafta abiye görmicemm

ohhh iyi bari abiyeden midem bulanmıştı..bi kıyafet alsınlar heryerde giysinler..düğünde bayramda galada.nikahta...nasılsa hep aynı tarz kıyafet ve ayakkabılar seçiliyor..
biraz değişiklik olur iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…