Bana Herşey Yakışır Kanal D

bence bu elbise çok yakışmış ayrıca renkte yakışmış, esmer çünkü, sadece allığı abartılı
rakipler beğenmicek tabii

begenmedi hicbiri hatta cengiz abazoglu da begenmedi. saclari cok yasli gosterdi bana gore daha modern bi topuz olsa daha iyi olurdu.
bir de o fiyati asan mor elbise de guzeldi.

kirmizi bir elbise giymisti,gögüs bölümü komple ta$ti.600 tl ydi.450 ye falan indirtip bence onu almaliydi.cok güzeldi o.hem bütcesine de uyardi.

sonnurun kıyafeti fena değildi yarışmada zayıfların önceliği varmış gibi davranıyor yaşlı ve toplu olanları rakip bile saymıyorlar :44::44:

belki daha önce yazılmıştır geçmişi okumadım ama geçen haftalarda bir gün konsepti işlenmişti hatırlarsanız.
orda yarışan esmer genç bi bayan vardı sevtap gibi de bir ismi vardı hatırlamıyorum.siyah,mini sırtı tamamen açık bi elbise giymişti.
o bayan daha önce yemekteyiz e türbanlı katılmışekşi sözlükte okudum ve şok oldum,fotoğrafları falan da vr.daha neler göreceğiz bakalım

Hı Hı evet.:26:

burayı görmemle yarışmanın başlaması enteresan
hem sinir oluyorum hem izliyorum D
şişman bi kız vardı elbiseyi patlatan ilk onu görmüştüm ondan sora izliyorum hep
dünkü elbise hiç güzel değildi konsept kendi nişan törenin ama bütçe 750 ne kadar az

ay ben bu kadına hiçbişey yakıştıraamdım, yani hiç bi abiye gitmezmiş gibi geliyo, siyah gidebilir diye düşündüm

ay cengiz deyince aklıma nevriye budak ın kocası cengiz geliyo, cengiz abazoğluyla pek alakasız ama...

bnde çok seviorum bu yarışmayı ama sınavlarım var yaaaaa izleyemiommmm

amaa az kaldıı bitmesine. haftaya geliorum aranızaaaaaaa

ay bu kız ne kadar çok benziyo yıldız asyalıya ya, saçları siyah ve kıvırcık olsa, dublörü olabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…