Bana Herşey Yakışır Kanal D

evet bütçe çok az daha önce yüksek yüksek verdiler

valla saçı makyajı güzel olsa bence 39 yaşındaki bi kadının nişanına uygun bi kıyafet olabilrdi, gerçi o yaşta nişan yapılırmı bilemiyorum ama

cengizde beğenmedi

ay gerçekten ne alaka buket
kocamannn bi çarpı da verdi
kolay kolay kimseyide beğenmiyor:18::18:
Cengizde pek beğenmedi sanki sünnet annesi gibi olmuş didi

sünnet annesi kıyafeti beğense saçı beğenmiyor saçı beğense makyajı beğenmiyordu zaten
bu bayanları anlamakta zor akşam yemeği için kabarık topuz yaparlar nişan için fantezi fön isterler

bak sünnetlik çağda oğlu olan biri olarak takıldım bak bu lafa, kötü bişey herhalde sünnet annesi olmak, aman neyse düğün düşünmüyoz zaten

valla saçı makyajı güzel olsa bence 39 yaşındaki bi kadının nişanına uygun bi kıyafet olabilrdi, gerçi o yaşta nişan yapılırmı bilemiyorum ama

Saç makyaj olmadı zatenn günlük kaldı resmen

Heeee ya hiç bişi beğenmiyor cengizdeeeee sanki hatunların hepsi modacıda yaniiii hep kendi dünyasından örnekler veriyorrrr

meldam sen ne giydin sünnette
sünnet yapmadım henüz :78::78::78::78:
bak sünnetlik çağda oğlu olan biri olarak takıldım bak bu lafa, kötü bişey herhalde sünnet annesi olmak, aman neyse düğün düşünmüyoz zaten
bizde cengizin dediği gibi giyiniriz o konsepte yoldadır şaka bi yana bende hastanede halledecem

Saç makyaj olmadı zatenn günlük kaldı resmen

Heeee ya hiç bişi beğenmiyor cengizdeeeee sanki hatunların hepsi modacıda yaniiii hep kendi dünyasından örnekler veriyorrrr
peteği giydirdiği sıralar da haftanın rüküşü seçiliyordu onu da beğenmeyenler var demek

petek ne zaman şık oldukii hep kadınsı şeyler giyiyordu garibim yaşayamadı gençliğini

bugün giyinen hanımın kıyafeti güzeldi ama nişanında giyilmez o. beyazdı bi kere ve modeli çok hoş değildi. saçlarıda salık olmamıştı toplayıp daha ağır bir saç ve makyaj olmalıydı ve oje rengide güzel değildii. ayakkabıları güzeldi ama ayağına büyük gelmiş gibiydi.. cengizde çarpıladı zaten

ben cengiz abazoglunun o mankenlerdeki ve askılardaki kıyafetlerini hiç beğenmiyorum nedense. çoğu yarışmacı onunkilerden çok daha güzel elbiseler denedi haftalardır. çok güzel kısa ve uzun elbiseler denediler ama cengiz abazoğlunun sağında solunda mankenlerdeki elbiseler genelde hiç hoş olmuyo bence.

ay hiç nişanda leopar desen olur mu ya, müstakbel kaynanaya karşı bak ne kadar sexiyim der gibi

valla ya, bence cengiz kendi modasını kendi yaratıyo, koyu yeşile demode dedi, gossip girlde ne kadar kullanıldığı gözüme çarptı geçen bölüm

tabii tabii bodrumda akşam gezintisinde bende parmak arası terlikle 1300 lük bi elbiseyle gezerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…