burayı görmemle yarışmanın başlaması enteresan
hem sinir oluyorum hem izliyorumD
şişman bi kız vardı elbiseyi patlatan ilk onu görmüştüm ondan sora izliyorum hep
dünkü elbise hiç güzel değildi konsept kendi nişan törenin ama bütçe 750 ne kadar az
cıks olmamış
tabi ben ne desem olmicak bilir kişi konuşur birazdanbakalım o ne dicekk
kocamannn bi çarpı da verdicengizde beğenmedi
ay gerçekten ne alaka buket
Cengizde pek beğenmedi sanki sünnet annesi gibi olmuş didi
valla saçı makyajı güzel olsa bence 39 yaşındaki bi kadının nişanına uygun bi kıyafet olabilrdi, gerçi o yaşta nişan yapılırmı bilemiyorum ama
kocamannn bi çarpı da verdi
kolay kolay kimseyide beğenmiyor:18::18:
sünnet annesikıyafeti beğense saçı beğenmiyor saçı beğense makyajı beğenmiyordu zaten
bu bayanları anlamakta zor akşam yemeği için kabarık topuz yaparlar nişan için fantezi fön isterler
bak sünnetlik çağda oğlu olan biri olarak takıldım bak bu lafa, kötü bişey herhalde sünnet annesi olmak, aman neyse düğün düşünmüyoz zaten
sünnet yapmadım henüz :78::78::78::78:meldam sen ne giydin sünnette
bizde cengizin dediği gibi giyiniriz o konsepte yoldadırbak sünnetlik çağda oğlu olan biri olarak takıldım bak bu lafa, kötü bişey herhalde sünnet annesi olmak, aman neyse düğün düşünmüyoz zaten
peteği giydirdiği sıralar da haftanın rüküşü seçiliyordu
Saç makyaj olmadı zatenn günlük kaldı resmen
Heeee ya hiç bişi beğenmiyor cengizdeeeee sanki hatunların hepsi modacıda yaniiii hep kendi dünyasından örnekler veriyorrrr
sünnet yapmadım henüz :78::78::78::78:
bizde cengizin dediği gibi giyiniriz o konsepte yoldadırşaka bi yana bende hastanede halledecem
peteği giydirdiği sıralar da haftanın rüküşü seçiliyorduonu da beğenmeyenler var demek
petek ne zaman şık oldukii hep kadınsı şeyler giyiyordu garibim yaşayamadı gençliğini
yaşa girince de ufak göstercek şeyler giyer
ay bu kız ne kadar çok benziyo yıldız asyalıya ya, saçları siyah ve kıvırcık olsa, dublörü olabilir yani
ben cengiz abazoglunun o mankenlerdeki ve askılardaki kıyafetlerini hiç beğenmiyorum nedense. çoğu yarışmacı onunkilerden çok daha güzel elbiseler denedi haftalardır. çok güzel kısa ve uzun elbiseler denediler ama cengiz abazoğlunun sağında solunda mankenlerdeki elbiseler genelde hiç hoş olmuyo bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?