Bana Herşey Yakışır Kanal D

bence beyaz etek çeket takım daha güzeldi, onun için ona yakışanı yani

Son düzenleme:
haticeyle nadireye gıcık oluyorum ya neden bilmiyorum bence en uygunu ışıldı

bence beyaz etek çeket takım daha güzeldi, onun için ona yakışanı yani
kesinlikle ben en cok begenmistim.onu alsaydi keske.cok güzel olmustu
haticeyle nadireye gıcık oluyorum ya neden bilmiyorum bence en uygunu ışıldı

bu giydigide güzeldi.gercekten en konsepte uygun I$IL di.o kazanmaliydi

9.Hafta Konsepti Nişan Töreni

Bana Her Şey Yakışır diyen 5 kadınla yepyeni bir macera başlıyor. Süre; yalnızca 4 saat.
9. hafta için belirlenen bütçe 750 TL... Hedef ise haftanın en şık kadını olmak. Her hafta farklı bir konseptin konu edildiği yarışmamızda önümüzdeki hafta konsepti nişan töreni...
Yarışmacılarımız elbiseden, ayakkabıya, takıdan, çantaya, makyajdan saç tasarımına kadar 4 saat içerisinde kendilerince en güzel kombinlerini oluşturup konsepte göre en şık kadın...

bu kızı sevmedim ben, tamam giyinmek süslenmek güzelde, çok şekilci olmak tadını kaçırıyo bazen yarışmanın, mesela burnu eleştirmek kiloyu eleştirmek, yaşı eleştirmek itici oluyo

Son düzenleme:
ay neden nişanlık kırmızı olmazmış ki, neden olmasın yani
ayrıca neden önce fiyatını sormazlar, vakit kaybı oluyo giyip sormaları

bence açık ayakkabıya çorap yakıştıramıyorum ya, siz ne düşünüyosunuz bu konuda:26:

ay neden nişanlık kırmızı olmazmış ki, neden olmasın yani
ayrıca neden önce fiyatını sormazlar, vakit kaybı oluyo giyip sormaları

ayni seyi bende düsünmüstüm kirmizi niye olmasinki yani.sacmalik.

ayrica her defasinda sinir oluyorum.ya bi önce fiyatini sorun,yada hic sormaya bile gerek yok.herseyin üstünde etiketi var zaten.ekstra yapiyorlar bence.giyip mankenlik yapmak icin.

bencede katılıyorum heleki iki hafta önceydi sanırım öyle aşırı kıyafetler denediki bi kadın zaten bütçenin yetmeyeceği çok nettii

bencede katılıyorum heleki iki hafta önceydi sanırım öyle aşırı kıyafetler denediki bi kadın zaten bütçenin yetmeyeceği çok nettii

evet hatirliyorum 3500 tl lik elbiselerdi ya.ben alisverise gittimmi valla ilk baktigim kiyafettir ikinci hemen fiyatina bakarim.uygun degilse kabine götürmem bile.

bende kesinlikle yakistiramiyorum.3 hafta sonra oglumun sünneti var.lame rengi acik ayakkabi aldim,corap giymiycem.

gerçi artık modaymış galiba ama ben genede yakıştıramam ya, bu arada damatlığınıda gör canım hayırlı olsun:13:

gerçi artık modaymış galiba ama ben genede yakıştıramam ya, bu arada damatlığınıda gör canım hayırlı olsun:13:

evett damatlğınıda görürsün inşallahh :) heleki aldığı açık ayakkbıyla çorap hiç olmaz ben balıkağızla bile çorap giymeye karşıyımm

coook sagolun arkadaslar.insallah görürüm.Allah herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…