söylemedi zaten kaç beden olduğunu fırçayı çekti size ne diye
basta 38 dediler ama.hani arkada konusan adam.
kesinlikle ben en cok begenmistim.onu alsaydi keske.cok güzel olmustubence beyaz etek çeket takım daha güzeldi, onun için ona yakışanı yani
haticeyle nadireye gıcık oluyorum ya neden bilmiyorum bence en uygunu ışıldı
show tv.dede çakması başlıyor gözümüz aydın adıda bugün ne giysem
ay neden nişanlık kırmızı olmazmış ki, neden olmasın yani
ayrıca neden önce fiyatını sormazlar, vakit kaybı oluyo giyip sormaları
ayni seyi bende düsünmüstüm kirmizi niye olmasinki yani.sacmalik.
ayrica her defasinda sinir oluyorum.ya bi önce fiyatini sorun,yada hic sormaya bile gerek yok.herseyin üstünde etiketi var zaten.ekstra yapiyorlar bence.giyip mankenlik yapmak icin.
bence açık ayakkabıya çorap yakıştıramıyorum ya, siz ne düşünüyosunuz bu konuda:26:
bencede katılıyorum heleki iki hafta önceydi sanırım öyle aşırı kıyafetler denediki bi kadın zaten bütçenin yetmeyeceği çok nettii
bende kesinlikle yakistiramiyorum.3 hafta sonra oglumun sünneti var.lame rengi acik ayakkabi aldim,corap giymiycem.
bende kesinlikle yakistiramiyorum.3 hafta sonra oglumun sünneti var.lame rengi acik ayakkabi aldim,corap giymiycem.
gerçi artık modaymış galiba ama ben genede yakıştıramam ya, bu arada damatlığınıda gör canım hayırlı olsun:13:
evett damatlğınıda görürsün inşallahh :) heleki aldığı açık ayakkbıyla çorap hiç olmaz ben balıkağızla bile çorap giymeye karşıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?