Bana Herşey Yakışır Kanal D

Ecemin konuşmalarına anlayan var mı,ben anlıyamıyorum ne dediği mıymıy ayrıca kısa tişörtla giydiği tayt da ne kadar tuhaf duruyor ,bu kız giydiği giyisilerle iş görüşmesine gitmeye düşünüyor galiba iş görüşmesini nişantaşında gezmeye çıkmak sanıyor,bir de erkek ayakkabı denemedi mi, gülmekten kırıldım

Son düzenleme:
bu kız bir zamanlar deniz akkayanın bir mankenlik yarışması vardı stqar tv de
orda yarışmamışmıydı karışıtırıyormuyum yoksa:26:

ben işyerindeyim bugun izleyemiyorum ya, ne giydi, gene kahkaha atan oldumu

O neydi öyle yaaa

Kendini çirkin yapacak ne varsa giydi

En komiği de herkes diğerleri düşük verir bari en yüksek ben vereyim mantığıyla yaklaştı

Kızın puan 21 oldu.

Ne giydi : Smokin ceket,erkek ayakkabısı,geniş bir pantolon

Nikahta takılan küçük şapkalardan bir tane topuzuna taktı

Şapka gibi büyük küpeler,İncili sarılı bileklik

Normal bir el çantası

bu Ecem ne kadar zevksiz bir genc kiz ya,inanilmaz.zevksizliginin yaninda gitti erkek reyonundan ayakkabi aldi.igrenc ötesi.göz zevkim bozuldu bugün:120::120::120:

ay çok merak ettim ya, yarın özetini yaklarım inşallah

bu kızın giysileri tarzmı şimdi tam bir saçmalık tarzı olan çok insanlar var hayran olduğum erkekside giyinemilirsin military tarzıda ama bu yemin edrim palyanço gibi oldu dantelli toka erkek ayakkabısı ne alaka
daha bir fırın ekmek yemesi gerek tarzının oturması için birazda kilo vermeli bacaklar çok kalın
bu yaşta dikkat etmezse ileride balina gibi olur bu kız

kendini çirkinleştir deseler bir nsan bu kadar çirkin olamaz bnce çirkinleştiremez
makyajı bile iğrençti

bugunki ecem kizimiz cok komikti)))) ne bicim konusuyordu))) cocuksu hicte ona yakismayan hareketler falan bide degisik olacam diye erkek ayakkabisi giymeler cok zevksiz, alakasiz kiyafetlerdi....

bakalim yarin ne olacak.ya ben bazen unutuyorum programi,ortalarinda aciyorum bugünkü gibi.alisamadim bir türlü o saatte televizyon acmaya.kacirmakta istemiyorum:97:

bide 36-38 beden yazmışlar nasıl oluyor anlamadım kızın bacaklar kereste gibiydi zaten bide o bacaklarla süper mini şeyler giyiyo bi insanın göz zevki anca bu kadar bozulabilir ayrıca o kıyafetle değil iş görüşmesine sirke bile gidilmez

ayaklar kürek, bacaklar odun çok zevksiz biri bence ve yaşından daha büyük gözüküo bu ecem.

benim bu programdan hiç haerm yoktu yeni ögrendm

ay bu I$IL hanim 38 bendenmiymis.hayret bisey ya.göz var nizam var.bu I$IL bariz bir sekilde 40-42.baska bisey olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…