Bana Herşey Yakışır Kanal D

Bugün alışveriş yapılan yer semt olarak neresi acaba güzel nişan kıyafetleri var ? Bakıyorum bakıyorum ama çıkaramadım:40:

Bence yakışmış elbise

Bizim modacı gene beğenmedi.Gül kurusunu yakıştırmış.Kadın onu giyse göğüsleri patlayacak gibiydi

Cengiz anlamıyor ya bu işten

yaaaa ben kaçırdım bugün, nolduuuu kim kazandıııı:52:, bak ben olmayınca yazanda olmamış:27::27:

fatih canım....
teşekkür ederim :):71:

Ben Saadetin giydiği kıyafeti hiç beğenmedim Kıyafetin eteğe doğru uzanan tülleri hiç güzel durmuyordu. Rengini ise hiç beğenmedim saç çok sıradandı..Ben Nurcan'ın kıyafetini çok beğendim çok asil bir görüntü oluşturmuştu..

39 yaşında olan dimi gelinlik giyen:26:

saadet ne giydi, yakıştımı

Ya saadet bir sürü denedi;ama göğüs göbek yüzünden kıza pek olmadı kıyafet

Bence en yakışanı aldı.

Böyle toz mavi-ara ara siyahlı helenistik gelinliklere benzer giydi

O kiloya göre gayet iyiydi.

Ya saadet bir sürü denedi;ama göğüs göbek yüzünden kıza pek olmadı kıyafet

Bence en yakışanı aldı.

Böyle toz mavi-ara ara siyahlı helenistik gelinliklere benzer giydi

O kiloya göre gayet iyiydi.

saol canım anlattığın için merak etmiştim:13::13:

Saadet'in kıyafeti beğenilmedi ama benim çok hoşuma gitti. :26:

Ona çok yakıştırdım. Rengini çok beğendim.
Siyah tüller de ayrı bir hava katmıştı.
Ama saçı ve makyajı bozdu işi.

ya şimdi tekrarını izledim bende yakıştıramadım ya... saadetin göbeği çok fazla büyük yani orantılı bi şişmanlık değil onunkisi, yakışck elbise bulması çok zor zaten
valla açıkcası bence hak yerini bulmuş, beyaz elbiseli en çok yakıştırandı ve tek portföy almayan
:27::27:

ya Chess ben bu kanal D nin salak sayfasindan hic birsey anlamiyorum.adam gibi tekrarlari koymuyorlar,iki saat ariyorum,bulamiyorum.sen nasil bulup tekrar izliyorsun?

ya Chess ben bu kanal D nin salak sayfasindan hic birsey anlamiyorum.adam gibi tekrarlari koymuyorlar,iki saat ariyorum,bulamiyorum.sen nasil bulup tekrar izliyorsun?

yaa canım ben gece izledim ya:1: gece 2 de tekrarı var, uykum kaçmıştı izledim, yoksa sitesinden değil yani:13:

yaa canım ben gece izledim ya:1: gece 2 de tekrarı var, uykum kaçmıştı izledim, yoksa sitesinden değil yani:13:

hmm anladim.ama aklimda bulunsun yine.uykum olmadimi bende izliyeyim bazen.cünkü bizim burda saat 1 oluyor sizin saatiniz 2 yse.ama gercekten kanal d nin sitesinden bölümler izlenmiyormu anlamadim gitti ben o siteyi.

Back
X