• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana hiç bir erkek bu kadın kadar zarar vermedi

dükkanda değil kendi evinde oldu bunların hepsi o ara dükkanın kirasını ödemediği için boşaltmıştı arkadaşım arayamıyorsun o kadar kolay değil işte
bana dediği tek kelime bir arabaya atarlar seni babanı ararım kızın kocaya kaçtı sevgilini ararım başka sevgilisi varmış derim bir daha ne ölünü ne dirini bulurlar 2 haftaya kalmaz kardeşiinde gelir beraber çalışırsınız dedi

merve cim madme olay böyle
tavsiyem sen o 4 milyar ı unut sakın onlara bulaşma
anladıgım kadaryla çete bunlar 4 milyarla kurtulduguna şükret
şimdi rahatsz etmiyorlar değil mi

Şaka mısın sen hemşerim?

Memlekette polis var kanun var..
herşeyden önce anan baban var senin..Git anlat birilerine..
Biz ne yapabiliriz buradan???

Daha neler duyacağız..Çok şaşkınım,hayretler içindeyim..Güzel kardeşim anan var baban var kimsesiz misin ki burdan derdine derman arıyorsun?..Sana herkesin diyeceği şey aynı..Verilen tepkilere hiç bozulma yani..Aklın yolu bir;ailene yolun başında olayları anlatmakta ,o işten uzaklaşmakta ve o garip insanları şikayet etmekte geç kalmış,büyük hata yapmışsın..Bari şimdi buralarda sallanma,umarım delillerin vardır elinde adli kurumlara gösterecek...:bbo:

Son yazdıklarını okumamıştım,kurtulduysan eğer şükret haline.Geçmiş olsun.Artık güvenmemenin güvenmekten daha iyi olduğunu öğrenmişsindir..ınşaallah paranı da kurtarırsın..

burda suçlamak, aptal mısın demek ne kadar kolay, olayları anlatınca belki bize saçma geliyor ama biz onun neler yaşadığını bilemeyiz, belki olayın anlatamayacağı boyutları var, bence yargılamadan önce durup bi düşünmeliyiz; sana da çok geçmiş olsun kardeşim anlattığına göre gerçekten ucuz kurtulmuşsun, bırak parayı, 4 milyar nedir daha yaşın genç çalışıp bi şekilde kazanır, erkek arkadaşına verirsin parayı, bence şükretmelisin...

öyledir ama dilerim başına gelmez böyle birşey
anlatmamdaki sebepte kendimi acındırmak diye düşünüyorsanız değil ben yaşadım okuyanlarda aynı hatalara düşmesin diye yazdım sadece

Kendinizi acındırdığınızı düşünmüyorum ne münasebet.
Durumunuz da acınacak birşey yok zaten.
Aksine medeni cesaretinize hayran kaldım.
Kimbilir buna benzer kaç olay yaşanmıştır ama insanlar duyulsun istemezler.
Siz çıkıp açık yüreklilikle anlatmışsınız.

Ama bütün bunlar cehaletinize laf söylemiyeceğim anlamına gelmiyor.
Çünkü böyle bir olay başına gelir gelmez bir aile büyüğünden yada polisten yardım istemeyen insan sadece cahil olabilir başka açıklaması yok benim nazarımda.
Yaşınız daha küçükmüş. Umarım hayatta edindiğiniz her tecrübeye böyle kötü bir bedel ödemezsiniz.

Back
X