• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana hiç bir erkek bu kadın kadar zarar vermedi

açığım vardı ailemdi açığım bunu bildiği için bunları yaptı yoksa ben de aptal değilim o kadar polis vs geçtim babamı sarar başına bir ton sopa attırırdım zaten

Oooooo Yeşilçam Filmlerini de geçtik artık!!!
Kadın size neler yaptırıyor,siz polisi geçip babanıza mı dövdürmek hayalleri kuruyordunuz açığınız olmasaydı diye mi? Cidden konu gerçekse çok ama çok cahilsiniz,o kadar iş gelmiş başınıza devlet,kanun,adalet yerine hala sopa attırmak geliyor ilk önce aklınıza di mi?
Pardon bişiy sorucam, o açık nasıl kapandı sonra?

bak arkadaşım ben 3 ay onun yanında sekreter olarak çalıştım ama paramı alamadım hareketleri falan normaldi bi tuhaflık yoktu ben maaşımı alamıyorum bırakabilirmiyim dedim diye oldu bunlar anlattığına ve bi kaç kişiden duyduğuma göre hep böyle davranırmış başta bütün açıklarını sırlarını öğrendiğinde kendine güvendirdiğinde de tehditlerle yaptırıyormuş işini bilseydim eğer inanın ki bu işe asla kalkışmazdım kim yaparki bunu allah aşkına ben sadece ders olsun diye anlattım kimseye verilecek hesabım yok buyrun mahkemeye gidebilirsiniz adresinizi verin bende telefon kayıtlarını göndereyim size defalarca tehdit aldım çünkü

Hemen vereyim adresimi..hihoyyyt
Fikrimin İnce Lalişi Köşkü-İZMİR
Hangi kayıtları göndereceksiniz pardon?
Kadının sesini kayıt altına mı aldınız yoksa mesajlarını mı saklıyorsunuz?:delphin:

babama herşeyi anlattım ve kapandı şimdiki aklım olsa en başında babama söyler bu beladan kurtulurdum
arkadaşım kadına yapılmış bir sürü suç duyursu var zaten ama kadına nedense hiç birşey olmuyor
sopaya gelincede ilk günlerde beni pazarlamakla tehdit etmedi babama söylemek ve iftira atmakla tehdit etti bende her geçen gün de olay değişti ben direndikçe istediğini yap dedikçe beni satmaya hatta kardeşime kadar gitti

Allah Allah!!
Demek fuhuşun hiç cezası yok memlekette..
Kanunları bilmediğim için ne desem boş.. Siz haklısınızdır,anlıyorum..
O zaman bence siz de geri alın şikayetinizi,nasıl olsa kadına bişiy olmucak,boşu boşuna adliyelerde uğraşmayın..
Ne de olsa babanız açığınıza bişey dememiş,size destek olmuş. Eğer kadın sizi bir daha rahatsız ederse babanız bir sopa atar belki kadına..
Ne de olsa hukuk yetersiz kalıyor..

Hangi hattın olursa olsun hiçbir ceptelefonu görüşmesi kaydedilmez... YAsal olarak da bu bir suçtur...
O yüzden herhangibir x bayisine gidersen kendi adına kayıtlı hattın tüm arama dökümünü alabilirsin ama o aramalarda neler konuşulduğunun dökümünü alamazsın....
Ancak telefonumun sürekli dinlenmesini istiyorum tehdit alıyorum diye savcılığa dilekçe verip suçduyurusunda bulunursan dilekçeyi verdiğin günden sonra savcılık o telefon operatörüne talep geçer.. Ancak o zamandan sonraki kayıtlar kaydedilir....

Hangi hattın olursa olsun hiçbir ceptelefonu görüşmesi kaydedilmez... YAsal olarak da bu bir suçtur...
O yüzden herhangibir x bayisine gidersen kendi adına kayıtlı hattın tüm arama dökümünü alabilirsin ama o aramalarda neler konuşulduğunun dökümünü alamazsın....
Ancak telefonumun sürekli dinlenmesini istiyorum tehdit alıyorum diye savcılığa dilekçe verip suçduyurusunda bulunursan dilekçeyi verdiğin günden sonra savcılık o telefon operatörüne talep geçer.. Ancak o zamandan sonraki kayıtlar kaydedilir....

Evet işte bu cevabı verebilmek için o soruları sordum..
Yazmış ama silmiş her nedense kendisi..
Ahh ahh bakalım daha neler anlatacak..

Konu zaten kilitlenecek,içimde kalanı yaziyim bari..hihoyyyt
Noldu ya?
Konuya inanan arkadaşlarla pek güzel sohbetiniz vardı..
Benim sorularım neden bu kadar rahatsız etti acaba sizi?boshayallersmile

Bu konudaki mesajlarını silmiş ama eleman arama ilânı aynen duruyor.

Bunlar gerçekten gerçek mi bilmiyorum ama gerçekse umarım yardım ve yataklıktan bir şekilde yaptırım uygulanır kendisine. Çok kızdım ve acıdım.

basi belaya girecegini anladi sanirsam bu yuzden sildi kim takar yasagi.. AMA HALA O DIGER ILAN NEDEN DURUYOR?!! SITE YONETICILERI BU ILANI SILIP (heleki bu konudan sonra) aciklama yapmasi gerek !

mmeerrwee kullanıcısından alıntı
arkadaşlar gıda kozmatik inşaat yapı kimyasalı iç giyim vs iş sektörlerinde faaliyet gösteren firmamıza sattığı ürünün karını kendi belirlemek üzere eleman alınacaktır.
(bay bayan farketmemektedir)

akannehir
ayrıca evde çalışacak bayan aranmaktadır.

AMANIN KONU SAHİBİ KKDA SERMAYEMİ ARAMIŞ. İNANAMIYORUM. ŞOKTAYIM ŞU AN.

İşe alınacak elamanın arabası olacak vs demişsin,arabayla mı gidiyorlardı o işi yapmaya..?
O ilanı verirken o teli yazarken içim sızlar benim ya,kaç kişiyi fuhuşa davet ediyorum diye..

Ayy bunu da yazacaktım...
Hadi o kadın ahlaksız,terbiyesiz..
Peki ya sizin bu yaptığınız ne?
Bence sizin de ceza almanız gerekir ki umarım da alırsınız..
Bir daha başınıza bir iş geldiğinde polise gitmek yerine yanlış işler yapan insanlara yardım edilmeyeceğini öğrenirsiniz belki de..
Ayyy düşündükçe çok sinirlendim!!!!
Millet iş diye ölüyor nasıl insaların yollarına tuzaklar kurarsınız..
Ben yandım siz de yanın felsefesi mi bu???

Umarım ceza alır...
ohaoldumsmile

basi belaya girecegini anladi sanirsam bu yuzden sildi kim takar yasagi.. AMA HALA O DIGER ILAN NEDEN DURUYOR?!! SITE YONETICILERI BU ILANI SILIP (heleki bu konudan sonra) aciklama yapmasi gerek !

boshayallersmile

mmeerrwee kullanıcısından alıntı
arkadaşlar gıda kozmatik inşaat yapı kimyasalı iç giyim vs iş sektörlerinde faaliyet gösteren firmamıza sattığı ürünün karını kendi belirlemek üzere eleman alınacaktır.
(bay bayan farketmemektedir)

ayrıca evde çalışacak bayan aranmaktadır.

AMANIN KONU SAHİBİ KKDA SERMAYEMİ ARAMIŞ. İNANAMIYORUM. ŞOKTAYIM ŞU AN.

http://www.kadinlarkulubu.com/is-ka...ndigindan-kar-alacak-eleman-aranmaktadir.html

resmen buradan eleman aranmış. off umarım kimse buradan bu ilanı görüp aramamıştır. tel. numaralarına varana kadar verilmmiş. tuzağa bakın.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Back
X