Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu mesajı okumadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam muhtemelen ne diyo bu yaa diye düşünüp kapattı mesajı

Ben burdan darlandım

Bu mesajı okumadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam muhtemelen ne diyo bu yaa diye düşünüp kapattı mesajı
Hayır okudu ve uzun bir mesaj yazdı ve bunları yazmıştı.

Eklentiler

• C1E09D2F-C1FE-4B4E-A25E-8734132FAA7E.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 58
  • 5F280A9C-AF2A-4A18-B4BC-2D0D509F3273.webp
    41 KB · Görüntüleme: 60
  • DCD59D15-9E5B-4D38-B9D7-5E4A6B4026C0.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 58
Baştan beri cinsellik için yaklaşmış cinselliği yaşadıktan sonra da ayrılmak için bahaneler aramış ve bahanesini bulmuş. Geçmiş olsun.
Başlarda cinsellik için yaklaşması biraz tuhaf çünkü bilmiyordu yani tanımıyordu beni. Bilmiyorum olabilirde. Benim ona yazdığım mesajı okudunuz mu

Başlarda cinsellik için yaklaşması biraz tuhaf çünkü bilmiyordu yani tanımıyordu beni. Bilmiyorum olabilirde. Benim ona yazdığım mesajı okudunuz mu
İlk cümlenizi anlamadım sizi tanımadan cinsellik düşünmeyeceğini mi iddia ediyorsunuz, bu tarz erkeklerin cinsellik düşünmek için birini tanımaya falan ihtiyaçları yok kim denk gelirse düşürme peşindeler adam zaten evine çağırıp durmuş kahvaltı sonrası uzanalım bilmem ne her şeyi kılıfına uydurmuş baya baya cinsellik planıyla hareket etmiş en başından beri. Karaktersiz herifin teki olduğu için elde edince sıkılmış ve bakirelik manipülasyonlarıyla, başka kızlara laf atmalarla soğuk davranmalarla vs ayrılmanızı beklemiş siz ayrılmayınca da o ayrılmış olan biten bu. Fazla anlam yüklüyosunuz 2 ay önce onun hayatında yoktunuz bile. Şimdi de yoksunuz. Allah bilir şimdi kaç kızı evine çağırıyodur kahve çay kahvaltı bilmem ne ayağına.

Derdiniz mi yok ya?
O kim ki dediği şeyleri sindiremeyeceksiniz. Aşırı anlam yükleyip, mağdur rolüne bürünmüşsünüz sadece. 18 günlük adamla sevişmek sizin için normaldiyse aldığınız keyfe bakın geçin. O muydu bu muydu bana bunu dedi şunu dedi diye dertlenip kendinizi sorgulamayın. Ve şunun üzerine kesinlikle derinlemesine düşünün; 18 günlük adam bana kendimi nasıl oluyor da sorgulatabiliyor? Benim kendime güvenim, özşefkatim nasıl bu kadar düşük olabiliyor? Sizin düşüneceğiniz şey bu gerisi mağdur edebiyatı.

KAç kere yazdım ama pek anlamıyor gibi yazıyorda yazıyor sanarsın 10 yıllık aşk yaşamışlar

Gerçekten bu kadar saf olabilir misin yoksa bilerek mi yapıyorsun yaşını düşundükçe daha da dehşete düşüyorum

Ayrıca mesaj dili bu kadar avam olan birisi için üzülmeyi kendinize hakaret sayın.
Mesajı çok ağır değil mi? Bunları söylemesini hiç beklemiyordum cidden o kadar zaman geçirdik bunları asla beklemiyordum. Diyorum eski sevgilimi çok anlattım işte benim dediklerimi yapmadı beni hediyelerle kandırmaya çalıştı dedim ama hediyelerinin hepsini geri verdiğimi söylemedim. Sinemaya gidelim cluba gidelim şuraya buraya gidelim dedim Belkide beni onu yemeye çalıştığımı istediğimi düşündü. Mesela bir arkadaşım annemi aramış doğum günüm yaklaşıyor hediye almak istiyorum bedeni ne diye sormuş annemde beni aradı biraz konuştuk bu da vardı yanımda noldu diye sordu bende anlattım sonra şey dedim sevdiğim bir arkadaşımdır düşüncelidir sürekli bir şeyler alır bende ona alırım annemde böyle böyle dedi düşünmesi yeter dedim. O da ondan bir şey istediğimi düşünmüş olabilir hani bir beklenti bir hediye falan ... İlk olduğum kişiyi anlatırken gözlerim doldu belkide unutamadığımı sandı. Bunlar gibi şeyler yaşandı hadi diyorum empati yapayım o ne düşündü acaba benim hakkımda da bu kadar keskin ve kötü bir mesajla karşılık verdi mesajıma...

Ya anlamadın herhalde adamın seninle ciddi bir başlangıcı yokmuş ki sonunu düzgün bitirsin. Amaç buymuş sevişmek ve ayrılmak. Sen daha neyi dert ediyosun?

35 yaşında hiç çalışmamış işsiz güçsüz herif ne kadar albenili, bakımlı, yakışıklı olabilir bilemedim
Keşke bir şey olmayacağını bilsem atsam bilmiyorum bakımlı temiz giyinen saçlarına dişlerine önem veren giydiği herşeyi ütüleyen biriydi. Dışarı çıktığımızda benden küçük veya büyük herkes süzerdi. kaç tane kız gördüm görünce bunu yanındakine gösterip ağzı açık bakan. ay yalan borcum mu var sizde görseniz ee mesleğini bilmiyorsunuz karakterini bilmiyorsunuz iyice bir bakardınız 190 boyunda sporda yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…