- 17 Kasım 2022
- 2.496
- 4.676
- 63
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya dün oldu olay yeni açmışım bu konuyu içimi döküyorum akıllanmamakla ne alakası var burda anlatmasam kafamda dönüp duruyor. Rahatlamak içimi boşaltmak için yazıyorum herkes aynı yapıda olmayabilir evet salak mıyım aynen aynen böyle güvendiğim için beni suçlayarak gittiği halde hala kendimde hata bulmaya çalıştığım için. Hem cinsellik yaşa hemde üstüne bu lafları ye benim baya zoruma gitti. Herşeyden pişman oldumHala destan yazıyor sen akıllanmazsın kızım
İnsanları belki böyle sürekli ayrıntılarla boğuyorsundurYa dün oldu olay yeni açmışım bu konuyu içimi döküyorum akıllanmamakla ne alakası var burda anlatmasam kafamda dönüp duruyor. Rahatlamak içimi boşaltmak için yazıyorum herkes aynı yapıda olmayabilir evet salak mıyım aynen aynen böyle güvendiğim için beni suçlayarak gittiği halde hala kendimde hata bulmaya çalıştığım için. Hem cinsellik yaşa hemde üstüne bu lafları ye benim baya zoruma gitti. Herşeyden pişman oldum
Yok sadece bir kere uzun mesaj yazdım o da içimde kalmasın diye onun dışında asla böyle mesajlar atmadım ona. Ayrıntılı yazmamın sebebi burda anlaşılsın diye öyle yazıyorum. Bir cevap bir şey arıyorum evet işsiz güçsüz vs tamam en kötüsü bu. Ama dediği şeyleri sindiremiyorumNiye bu kadar uzun uzun ayrıntılı yazıyorsunuz ki karşınızdakine de böyle mesajlar atıyorsanız hiç okumuyordur bile.
1 gunde değişmemiş işte yahu adam rol yapmış, sen gözünde büyütüp anlam yüklediğin için sindiremiyorsun. Dış gozle bakinca adamın yaptığı yapacağı zaten daha fazlası olmazdı. Yahu desin hakketmiyorsun desin eee o mu belirleyecek bunu, o adamin lafina takacağına burdaki herkesin adami srfsz bulmasına takıl ve Haklilar deSüre evet çok kısa ama bazı insanlar 1 ayda nişanlanıyor 1 ayda evleniyor. Karşıdaki insannn hissettirdikleri ile ilgili bence bu. Süre önemli değil benim hissettiklerim önemli. Her gördüğümde kalbim çarptı bir anda bir şeyler hissetmeye başladım ve ilk defa sosyal medyadan biriyle görüştüm buluştum. Etkilendim yani baya baya iyi veya kötü.
Bende kızıyorum kendime ama durduramıyorum bu şekilde laflar yedim. Zaten yaşandı bitti diyebilsem bu konuyu açmazdım. Koydu lafları sindiremiyorum. Bu kadar ciddiye aldığın bir insanın bunları demesi gücüme gitti.
Anlatamıyor muyum evet uygun değildik bir gün yine ayrılık olurdu farkındayım. İşi gücü yok biliyorum şakaları laçka ki son zamanlara doğru böyle yapmıştı. Yani böyle diğer kızlara bakıp bir şaka vs görmemiştim.
Ben en fazla işte olmuyor ben ciddi düşünmüyorum şuan ya da seni sevemedim falan dese belki derim bunda o g… yok. Ama adam ben ciddiye alırdım ama sen hiçbir şey haketmiyorsun dedi resmen bunu sindiremiyorum. 1 günde nasıl değişti böyle.
Olabilir haklısınız. Şuan gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sadece çok kötü hissediyorum bu da ayrıntılı yazmama neden oluyor boşaltmaya çalışıyorum içimi.İnsanları belki böyle sürekli ayrıntılarla boğuyorsundur![]()
1,5 aylık şey için kendini kotü hissedecek birşey yok adam zaten 5 para etmez 32 yaşında koca kadinsin yahuOlabilir haklısınız. Şuan gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sadece çok kötü hissediyorum bu da ayrıntılı yazmama neden oluyor boşaltmaya çalışıyorum içimi.
Tam bi hırt. Boylesini üç dkda unutabilmek lazim. Hala cok matah bir adammış gibi sexist laflarini siralayip duruyorsun. Evlenseniz 3 karı daha yaparmış kendine adam agziyla söylüyor zaten buram buram güvenilmez itin biri olduğunu daha ne yapsın? Şaka deme bak :)Hiçbir şey yapmadım değil el ele yürüdüğümüz zamanda oldu film izlediğimiz zamanda siyaset konuştuğumuz vs zamanlarda oldu.. demişsiniz ya yan yanayken kedi köpek gibi vs diye. Biz öyle değildik yanyana iyiydik bu dediklerimi yapardık.
Hiç gerçekten bir şeyler hissetti mi diyorum cinsellikten önce spontane çağırsam bile gelirdi. Çok çağırmadım çok demedim bir şey ama cinsellikten sonra sanki biraz değişti ama yine el ele gezdik dolaştık. Hep olmasada.
Belkide dediklerimden soğudu kendimi açıklamalarım belki küçük yalanım. Çok fazla detaya inmem sonraları da şakalarını kaldırmam falan. Duygusallık girince işin içine bazı insanlarda uçuyor diğer şeylerkaybetme korkusu da girince daha beter oluyor herşey..
işi gücüde geçtim belki dokunuyor ona işsiz olması bunu dile getiremiyor belki heryere başvurdu olmuyor. Herşey olabilir. İğrenç şakalarını da bu aralar abarttı demek ki kaybetmekten korkmamış bilemiyorum.
Ama ben ona kötü bir şey demeden öncede hani böyle tahmin etmiyordum yani senin önceden yaşadığını düşünmemiştim gibilerinden bir şey demişti anlam verememiştim. Bazı erkeklerde vardır ya bakire arar ama kendisi onunla bununla olur. Zaten en son gün konular açılmıştı ama benim üzerimden değil başka bir şey diyordu. Şey dedi kızlar ilk yaşadığı insanı unutamaz ama erkeklerde öyle bir şey yok gibi bir laf etmişti. Benimde gözlerim dolmuştu farketti senin niye gözlerin doluyor sana bir şey demiyorum demişti. Aslında eski sevgilimi unutamadım değildi olay. Biraz kendimden utanmıştım…
Mesela evlense karısına bikini giydirmezmiş diğer erkekleri bilirmiş bakarlarmış denize girerken başka bir sürü kıyafet varmış bikini yerine onu giyebilirmiş. Sevgiliyle eş aynı olmazmış tabi ki de aynı olmaz ama birbirlerine karşı sorumlulukları oluyor bir imza mı belirliyor karşıdaki insanı ciddi alıp almamayı. Böyle dedim ona da. yok sen hala sevgililik ile evliliği aynı görüyorsun diyordu.
Böyleleri bir de koç, sabancı kafasında takılıyorlar şaka gibi.Mal bi de kadınlar yiyici demiş, yiyorlasa parası olanın parası yiyorlar onun gibi babasının evinde bedava kalan, işsiz, borsada al sat yaparken zengin olacağını düşünen birinin bu konuda telaşlanmasına gerek yok
Cidden konuya bak ya adam 35 yaşında işsiz, muhabbetler ya kafede ya durakta ya da evde geçiyor. Ama kadınların onun parasının peşinde olduğu sanrisina kapılmış. Bir de 4 eş muhabbeti yapmış seni kabul eden 4 kadın bul ben tamamım diyip ozguvenini iyice bitireceksin böylesinin.Böyleleri bir de koç, sabancı kafasında takılıyorlar şaka gibi.
Doğru insanın gözüne perde inince ve manipüleyw uğrayınca ne düşüneceğini şaşırıyor ben hemen unutabileceğimi zannetmiyorum. 2 ay bile olmadı biliyorum ama gereksiz fazla anlam yüklemişim. Kendimi gereksiz yere fazla açıklamışım1 gunde değişmemiş işte yahu adam rol yapmış, sen gözünde büyütüp anlam yüklediğin için sindiremiyorsun. Dış gozle bakinca adamın yaptığı yapacağı zaten daha fazlası olmazdı. Yahu desin hakketmiyorsun desin eee o mu belirleyecek bunu, o adamin lafina takacağına burdaki herkesin adami srfsz bulmasına takıl ve Haklilar de
Düşünmeyecek de. Sen de sal artık, yoluna bak, sana değer vermeyen tiplerle de kendini tüketme.Ders almamış zaten bir durup düşünmemiş bana uzun uzun benim hiçbir şeyi haketmediğimi hayat kırıklığına uğradığını söylüyor.
doğru keşke deseydim. Ben bozulunca konuyu şakaya getirip 4 karı alayım falan diye dalga geçiyor. Ya sürekli para yiyici kadınlardan bahsetti. Neymiş erkekler prensesmiş şimdide bunu çıkardılar hani kadınla erkek eşitti. Bunun prenseslikle alakası yok diyorduCidden konuya bak ya adam 35 yaşında işsiz, muhabbetler ya kafede ya durakta ya da evde geçiyor. Ama kadınların onun parasının peşinde olduğu sanrisina kapılmış. Bir de 4 eş muhabbeti yapmış seni kabul eden 4 kadın bul ben tamamım diyip ozguvenini iyice bitireceksin böylesinin.
Kadınlar para mı yiyor demiyor bazı kadınlar yiyici tayfa diyor35 yaşında işsiz adamlar da kadınlar paramı yiyor demesin ya hangi para kardeş beni çıldırtmak mı istiyorsun senin paran yok ki
aynı şeyin lacivertiKadınlar para mı yiyor demiyor bazı kadınlar yiyici tayfa diyor
Salağın yedirebilecegi en fazla 1 lahmacun :)) onun da derdine düşmüşMal bi de kadınlar yiyici demiş, yiyorlasa parası olanın parası yiyorlar onun gibi babasının evinde bedava kalan, işsiz, borsada al sat yaparken zengin olacağını düşünen birinin bu konuda telaşlanmasına gerek yok