Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Hala destan yazıyor sen akıllanmazsın kızım
Ya dün oldu olay yeni açmışım bu konuyu içimi döküyorum akıllanmamakla ne alakası var burda anlatmasam kafamda dönüp duruyor. Rahatlamak içimi boşaltmak için yazıyorum herkes aynı yapıda olmayabilir evet salak mıyım aynen aynen böyle güvendiğim için beni suçlayarak gittiği halde hala kendimde hata bulmaya çalıştığım için. Hem cinsellik yaşa hemde üstüne bu lafları ye benim baya zoruma gitti. Herşeyden pişman oldum

Ya dün oldu olay yeni açmışım bu konuyu içimi döküyorum akıllanmamakla ne alakası var burda anlatmasam kafamda dönüp duruyor. Rahatlamak içimi boşaltmak için yazıyorum herkes aynı yapıda olmayabilir evet salak mıyım aynen aynen böyle güvendiğim için beni suçlayarak gittiği halde hala kendimde hata bulmaya çalıştığım için. Hem cinsellik yaşa hemde üstüne bu lafları ye benim baya zoruma gitti. Herşeyden pişman oldum
İnsanları belki böyle sürekli ayrıntılarla boğuyorsundur ;)

Niye bu kadar uzun uzun ayrıntılı yazıyorsunuz ki karşınızdakine de böyle mesajlar atıyorsanız hiç okumuyordur bile.
Yok sadece bir kere uzun mesaj yazdım o da içimde kalmasın diye onun dışında asla böyle mesajlar atmadım ona. Ayrıntılı yazmamın sebebi burda anlaşılsın diye öyle yazıyorum. Bir cevap bir şey arıyorum evet işsiz güçsüz vs tamam en kötüsü bu. Ama dediği şeyleri sindiremiyorum

Süre evet çok kısa ama bazı insanlar 1 ayda nişanlanıyor 1 ayda evleniyor. Karşıdaki insannn hissettirdikleri ile ilgili bence bu. Süre önemli değil benim hissettiklerim önemli. Her gördüğümde kalbim çarptı bir anda bir şeyler hissetmeye başladım ve ilk defa sosyal medyadan biriyle görüştüm buluştum. Etkilendim yani baya baya iyi veya kötü.
Bende kızıyorum kendime ama durduramıyorum bu şekilde laflar yedim. Zaten yaşandı bitti diyebilsem bu konuyu açmazdım. Koydu lafları sindiremiyorum. Bu kadar ciddiye aldığın bir insanın bunları demesi gücüme gitti.
Anlatamıyor muyum evet uygun değildik bir gün yine ayrılık olurdu farkındayım. İşi gücü yok biliyorum şakaları laçka ki son zamanlara doğru böyle yapmıştı. Yani böyle diğer kızlara bakıp bir şaka vs görmemiştim.
Ben en fazla işte olmuyor ben ciddi düşünmüyorum şuan ya da seni sevemedim falan dese belki derim bunda o g… yok. Ama adam ben ciddiye alırdım ama sen hiçbir şey haketmiyorsun dedi resmen bunu sindiremiyorum. 1 günde nasıl değişti böyle.
1 gunde değişmemiş işte yahu adam rol yapmış, sen gözünde büyütüp anlam yüklediğin için sindiremiyorsun. Dış gozle bakinca adamın yaptığı yapacağı zaten daha fazlası olmazdı. Yahu desin hakketmiyorsun desin eee o mu belirleyecek bunu, o adamin lafina takacağına burdaki herkesin adami srfsz bulmasına takıl ve Haklilar de

Olabilir haklısınız. Şuan gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sadece çok kötü hissediyorum bu da ayrıntılı yazmama neden oluyor boşaltmaya çalışıyorum içimi.
1,5 aylık şey için kendini kotü hissedecek birşey yok adam zaten 5 para etmez 32 yaşında koca kadinsin yahu

Hiçbir şey yapmadım değil el ele yürüdüğümüz zamanda oldu film izlediğimiz zamanda siyaset konuştuğumuz vs zamanlarda oldu.. demişsiniz ya yan yanayken kedi köpek gibi vs diye. Biz öyle değildik yanyana iyiydik bu dediklerimi yapardık.
Hiç gerçekten bir şeyler hissetti mi diyorum cinsellikten önce spontane çağırsam bile gelirdi. Çok çağırmadım çok demedim bir şey ama cinsellikten sonra sanki biraz değişti ama yine el ele gezdik dolaştık. Hep olmasada.
Belkide dediklerimden soğudu kendimi açıklamalarım belki küçük yalanım. Çok fazla detaya inmem sonraları da şakalarını kaldırmam falan. Duygusallık girince işin içine bazı insanlarda uçuyor diğer şeyler 😕 kaybetme korkusu da girince daha beter oluyor herşey..
işi gücüde geçtim belki dokunuyor ona işsiz olması bunu dile getiremiyor belki heryere başvurdu olmuyor. Herşey olabilir. İğrenç şakalarını da bu aralar abarttı demek ki kaybetmekten korkmamış bilemiyorum.
Ama ben ona kötü bir şey demeden öncede hani böyle tahmin etmiyordum yani senin önceden yaşadığını düşünmemiştim gibilerinden bir şey demişti anlam verememiştim. Bazı erkeklerde vardır ya bakire arar ama kendisi onunla bununla olur. Zaten en son gün konular açılmıştı ama benim üzerimden değil başka bir şey diyordu. Şey dedi kızlar ilk yaşadığı insanı unutamaz ama erkeklerde öyle bir şey yok gibi bir laf etmişti. Benimde gözlerim dolmuştu farketti senin niye gözlerin doluyor sana bir şey demiyorum demişti. Aslında eski sevgilimi unutamadım değildi olay. Biraz kendimden utanmıştım…
Mesela evlense karısına bikini giydirmezmiş diğer erkekleri bilirmiş bakarlarmış denize girerken başka bir sürü kıyafet varmış bikini yerine onu giyebilirmiş. Sevgiliyle eş aynı olmazmış tabi ki de aynı olmaz ama birbirlerine karşı sorumlulukları oluyor bir imza mı belirliyor karşıdaki insanı ciddi alıp almamayı. Böyle dedim ona da. yok sen hala sevgililik ile evliliği aynı görüyorsun diyordu.
Tam bi hırt. Boylesini üç dkda unutabilmek lazim. Hala cok matah bir adammış gibi sexist laflarini siralayip duruyorsun. Evlenseniz 3 karı daha yaparmış kendine adam agziyla söylüyor zaten buram buram güvenilmez itin biri olduğunu daha ne yapsın? Şaka deme bak :)

Mal bi de kadınlar yiyici demiş, yiyorlasa parası olanın parası yiyorlar onun gibi babasının evinde bedava kalan, işsiz, borsada al sat yaparken zengin olacağını düşünen birinin bu konuda telaşlanmasına gerek yok
Böyleleri bir de koç, sabancı kafasında takılıyorlar şaka gibi.

Böyleleri bir de koç, sabancı kafasında takılıyorlar şaka gibi.
Cidden konuya bak ya adam 35 yaşında işsiz, muhabbetler ya kafede ya durakta ya da evde geçiyor. Ama kadınların onun parasının peşinde olduğu sanrisina kapılmış. Bir de 4 eş muhabbeti yapmış seni kabul eden 4 kadın bul ben tamamım diyip ozguvenini iyice bitireceksin böylesinin.

1 gunde değişmemiş işte yahu adam rol yapmış, sen gözünde büyütüp anlam yüklediğin için sindiremiyorsun. Dış gozle bakinca adamın yaptığı yapacağı zaten daha fazlası olmazdı. Yahu desin hakketmiyorsun desin eee o mu belirleyecek bunu, o adamin lafina takacağına burdaki herkesin adami srfsz bulmasına takıl ve Haklilar de
Doğru insanın gözüne perde inince ve manipüleyw uğrayınca ne düşüneceğini şaşırıyor ben hemen unutabileceğimi zannetmiyorum. 2 ay bile olmadı biliyorum ama gereksiz fazla anlam yüklemişim. Kendimi gereksiz yere fazla açıklamışım

Ders almamış zaten bir durup düşünmemiş bana uzun uzun benim hiçbir şeyi haketmediğimi hayat kırıklığına uğradığını söylüyor.
Düşünmeyecek de. Sen de sal artık, yoluna bak, sana değer vermeyen tiplerle de kendini tüketme.

Attığım mesaj buydu Ne zamandır içimde birikenleri yazmak istiyordum. Çünkü seninle yaşadığımız her şeyin ardından hala kendini haklı sanmanı bana bazı sıfatlar yakıştırmanı olup biteni çarpıtmanı sindiremiyorum. Bu yüzden bu mesajı yazıyorum.

Kendinyaptığın şeylere bakmadan bana her konuda ofsaytsın bencilsin derin düşünmüyorsun gibi sözler söylüyorsun Her şeyin bir şaka bir dalga . Herkese bir etiket bir de kalkıp hakkın olmadığı halde bana her konuda ofsaytsın diyorsun?senin gibi karşısındakini dinlemeyen anlamaya çalışmayan empati kurmayan birinin bunları söylemesi başlı başına ironik Ben senin için ne yapmamış olabilirim ki sen beni sadece birkaç yanlışın üzerinden yargılayacak kadar yüzeyde kalabildin? Kendince şakalarınla diğer söylediklerinle beni sınıyorsun ama düşünmüyorsun karşı tarafa ne hisseder diye umrunda değil üzülmem gözlerimin dolması bile. En son evde gayet yakındık güzeldi her şey. Sonrasında dışarı çıktık şakalaşma eğlenme derken sen bana bi kızı gösterip bak şuna körpeymiş deme şaka yaptığını düşünüyorsun ama kontrolsüzleşiyorsun kızmam umurunda bile olmadı. Üstelik bir de masada erkeğin dört karısı olurmuş gibi iğrenç şakalar yapacak kadar beni değersiz hissettirmekte bir sakınca görmedin. Bunlar şaka falan değil saygısızlıktı düpedüzSenin asıl ofsaytta olduğun yer burası işte. Yaptığın her şeyi şaka kılıfına sokup sorumluluktan kaçmak Ne dediğini bilmiyorsun nasıl kırdığını görmüyorsun sonra da karşı tarafı suçluyorsun küçümsüyorsun Hayatını sana değer veren insanları ve seninle bir şeyler yaşayan insanları küçümseyerek değil gerçekten bir şeyler yaparak kur. Sana her konuda açık olan bir insanı sbastırarak ya da manipüle etmeye çalışarak önemsemiyorsun. Ne yaşadığımızı görmezden gelerek ya da kendine göre eğip bükerek bu işin içinden çıkamazsın.Sadece yaşadıklarımızdan hissettiklerimden verdiğim değerlerden dolayı üzülüyorum Çünkü bilseydim bu kadar umursamaz bir insan olduğunu herşey farklı olurdu ben seni bambaşka düşünmüşüm. Ben bencil değildim bencil olan kendi duygularından başka kimseninkini dikkate almayan sendin. Ama sürekli beni suçladın çünkü kendi bencilliğini görecek kadar cesur değilsin saçma sapan şakalarına sustum çünkü değer veriyordum ön yargı yapmak istemedim ama artık görüyorum karşılıklı bir şey yoksa tek taraflı anlayış bir süre sonra aptallığa dönüşüyor O yüzden bu mesaj bir sitem değil. Bana dediklerini hiçbir zaman unutmayacağım bunları haketmemiştim bir daha da bu kadar iyi niyetli olup ne kendimi bu denli açarım birine ne de kendimi değersizleştiririm Sadece şunu bil kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor.

Cidden konuya bak ya adam 35 yaşında işsiz, muhabbetler ya kafede ya durakta ya da evde geçiyor. Ama kadınların onun parasının peşinde olduğu sanrisina kapılmış. Bir de 4 eş muhabbeti yapmış seni kabul eden 4 kadın bul ben tamamım diyip ozguvenini iyice bitireceksin böylesinin.
doğru keşke deseydim. Ben bozulunca konuyu şakaya getirip 4 karı alayım falan diye dalga geçiyor. Ya sürekli para yiyici kadınlardan bahsetti. Neymiş erkekler prensesmiş şimdide bunu çıkardılar hani kadınla erkek eşitti. Bunun prenseslikle alakası yok diyordu

Mal bi de kadınlar yiyici demiş, yiyorlasa parası olanın parası yiyorlar onun gibi babasının evinde bedava kalan, işsiz, borsada al sat yaparken zengin olacağını düşünen birinin bu konuda telaşlanmasına gerek yok
Salağın yedirebilecegi en fazla 1 lahmacun :)) onun da derdine düşmüş :D

Back
X