- 15 Aralık 2009
- 8.802
- 20.567
- 873
Bu mesajı okumadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam muhtemelen ne diyo bu yaa diye düşünüp kapattı mesajıAttığım mesaj buydu Ne zamandır içimde birikenleri yazmak istiyordum. Çünkü seninle yaşadığımız her şeyin ardından hala kendini haklı sanmanı bana bazı sıfatlar yakıştırmanı olup biteni çarpıtmanı sindiremiyorum. Bu yüzden bu mesajı yazıyorum.
Kendinyaptığın şeylere bakmadan bana her konuda ofsaytsın bencilsin derin düşünmüyorsun gibi sözler söylüyorsun Her şeyin bir şaka bir dalga . Herkese bir etiket bir de kalkıp hakkın olmadığı halde bana her konuda ofsaytsın diyorsun?senin gibi karşısındakini dinlemeyen anlamaya çalışmayan empati kurmayan birinin bunları söylemesi başlı başına ironik Ben senin için ne yapmamış olabilirim ki sen beni sadece birkaç yanlışın üzerinden yargılayacak kadar yüzeyde kalabildin? Kendince şakalarınla diğer söylediklerinle beni sınıyorsun ama düşünmüyorsun karşı tarafa ne hisseder diye umrunda değil üzülmem gözlerimin dolması bile. En son evde gayet yakındık güzeldi her şey. Sonrasında dışarı çıktık şakalaşma eğlenme derken sen bana bi kızı gösterip bak şuna körpeymiş deme şaka yaptığını düşünüyorsun ama kontrolsüzleşiyorsun kızmam umurunda bile olmadı. Üstelik bir de masada erkeğin dört karısı olurmuş gibi iğrenç şakalar yapacak kadar beni değersiz hissettirmekte bir sakınca görmedin. Bunlar şaka falan değil saygısızlıktı düpedüzSenin asıl ofsaytta olduğun yer burası işte. Yaptığın her şeyi şaka kılıfına sokup sorumluluktan kaçmak Ne dediğini bilmiyorsun nasıl kırdığını görmüyorsun sonra da karşı tarafı suçluyorsun küçümsüyorsun Hayatını sana değer veren insanları ve seninle bir şeyler yaşayan insanları küçümseyerek değil gerçekten bir şeyler yaparak kur. Sana her konuda açık olan bir insanı sbastırarak ya da manipüle etmeye çalışarak önemsemiyorsun. Ne yaşadığımızı görmezden gelerek ya da kendine göre eğip bükerek bu işin içinden çıkamazsın.Sadece yaşadıklarımızdan hissettiklerimden verdiğim değerlerden dolayı üzülüyorum Çünkü bilseydim bu kadar umursamaz bir insan olduğunu herşey farklı olurdu ben seni bambaşka düşünmüşüm. Ben bencil değildim bencil olan kendi duygularından başka kimseninkini dikkate almayan sendin. Ama sürekli beni suçladın çünkü kendi bencilliğini görecek kadar cesur değilsin saçma sapan şakalarına sustum çünkü değer veriyordum ön yargı yapmak istemedim ama artık görüyorum karşılıklı bir şey yoksa tek taraflı anlayış bir süre sonra aptallığa dönüşüyor O yüzden bu mesaj bir sitem değil. Bana dediklerini hiçbir zaman unutmayacağım bunları haketmemiştim bir daha da bu kadar iyi niyetli olup ne kendimi bu denli açarım birine ne de kendimi değersizleştiririm Sadece şunu bil kendine dönüp gerçekleri görmeden içini toparlamadan kendi içinde kurduğun düşünceleri gerçek sanarak devam ettiğin sürece biriyle bağ kurman çok zor.