Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin d. Günü ne zaman peki burcunu merak ettim

Normalde severmişte evde sevmezmiş hiç bi dokunduğunu görmedim uzaktan seviyor işte. Kedimi öpünce ne oluyorsa bizde dikkat ediyoruz. Ah keşke başka bir şey deseydim o an

Offf klasik hayvan sevmeyen insanlarin 'biz di siviyiriz imi iziktin' yalani. Biri de cikip demez ki ben sevmiyorum kardesim kedi kopek falan, hepsi uzaktan seviyordur cok merhametlidir falan, yersen.

Hicbir elle tutulur bir ozelligi yok ya nesine methiyeler duzuyorsunuz bu adamin hala ? 1.90 uzeri boy, duzenli spor yapma benim esimde de var ama huyu guzel olmasa 1 dakika katlanamazdim. Ha ayrica kucuk bir kopegimiz var 6 senelik kocam bu dakika evdeki kopegime laf etse, ertesi gun bosanma protokolunu masasinda bulur. Elin adamina nasil kendinize ve size ait olan diger seylere bu kadar laf soyletebildiniz, akil alir gibi degil.

Size olanı söyleyim. Adam sizi cinsellik için kullanmış bir müddet görüşmüş. Canı görüşmek istemeyince de sizi suçlayarak, manipüle ederek sizden ayrılmış. Aslında leş bir karakteri var siz anlatınca belli oluyor. Aile evinde kalan aile parası yiyen boş bir insan. Kızlarla yatıp kalkıyor öyle takılıyor falan istediğiyle. Hak etmiyorsun lafında bir anlam aramayın. Derin bir adam değil bu dümdüz kızları eve atıp onlarla takılıp sonra ayrılan bir tip. Kendini iyi göstermek için eski ilişkisini örnek gösterip biz cinsellik yaşamadık saygı duydum diyor güya beyfendi demek ki o ilişkisinde biraz masumdu sonra kendini bozmuş işte belli ki önüne gelenle takılmak isteyen gevşek bir tip. Söylediklerinde anlam aramayın sallıyor çünkü sizi suçlu gösterip üste çıkıyor güya

hanfendi sürekli yanımda baktılar ettiler diyorsunuz da kim baktı mesela, bu bakanların niteliği neydi? bazı eğitim düzeyi düşük yerlerde mesela özellikle ergen kızlar ya da hadi kadınlar da diyeyim adamın tek bir özelliğini çok havalı görüyorlar. mesela saçına çektiği fön yüzünden bir sürü kişi dönüp bakabilir ya da albenisi var sanabilir. siz sanıyor musunuz aklı başında, kendine değer veren, ne istediğini bilen farkındalık sahibi biri ona bakacak. bir de herkese sen de görsen dibin düşer deyip kesin kesin konuşuyorsunuz. birkaç toy yada niteliği belli kadın baktı diye herkes bakacak mı sanıyorsunuz bu adama. yanındaki kızları dürtüp, adamı gösterip gülüşen ve adamı süzen kişilerin de kalibresi bellidir zaten. ciddiye alınacak yanı yoktur. anca onlar bakar sizin göklerden süzülmüş, kafasına florasan sarmış adama.

.

Etmaağğ

Ciddiye alırda mazallah bı yirmi sayfada oradan yürür bu konu
Çok komik dimi ne kadar vicdansız ne kadar değişik insanlarsınız ya ne empatiniz var ne de insanlığınız şuraya derdimi anlatmak için konu açmışım hep dalga işiniz gücünüz.

Doğru söylüyorsunuz. Bende yapmam o hareketi mesela beğendiğim biri olsa da o şekilde süzüp göstermem. Neyse konuyu açmamın amacı geri dönsün değildi ben saçma sapan davrandım. Rezil ettim kendimi ağzımın payını aldım bir güzel o mesajıyla. Bunu da değiştiremem artık utanç olarak kalacak bende.

Bende anlamıyorum nasıl böyle bu raddeye geldim diye düşünüyorum yaptığım hareketlerden söylediklerimden Herşeyden utanç duyuyorum. Rezil ettim kendimi başta cool dururken bu kadar alçalttım kendimi bu durumu değiştiremem de utanç olarak kalacak bende.

Çok komik dimi ne kadar vicdansız ne kadar değişik insanlarsınız ya ne empatiniz var ne de insanlığınız şuraya derdimi anlatmak için konu açmışım hep dalga işiniz gücünüz.
O kadar konuştuk, yorumlar yaptık, sende o kadar destanlar yazdın, hala durumu anlamamışsın bile. Bizim empatimizi insanlığımızı sorgulayacagina, su yaptigin işi sorgula mantık neresinde diye, hayatına aldığın ne olduğu belirsiz tipleri sorgula ve evet şu tarzın üslubun komik, değişik olanda biz degiliz, kaç sayfa yorum var görüşler aynı neredeyse ama sana anlatamadık anlamayana anlatmakta en zoru zaten

Duygusal boşluğunuzdan faydalanmiş bir öküzden kurtulmussunuz. Sizi sevmemiş keyfini yapmis sacma sapan mevzular üretip uzaklasmis ayrilmis arik ne ise.
Bide eski kız arkadaşina yok 4 sene dokunmamismismismis da dokunmadan her haltı yemislerdir ama merak etme.
Bosver birdaha görüşme kafana takma. He sende başka yoldan takılmak istersen adam koşa koşa gelir ama yok evleneyim seveyim filan olmaz bundan arkadaşim

Çok gereksiz detaylara takılıp, esas önemli kısımları görmüyorsunuz. Adamın 35 yaşına kadar işsiz olması, babasının ilişkilerine karışıyor olması önemli değil sizin için ama ıncık cıncık detaylar önemli. Söylediği bazı şeyleri cidden gıcık etmek için söylemiştir dikkat çekmeyi seven bir tiptir belki. Böyle gıcık ederek flörtleştiğini sanan değişik tipler var. Siz buraya kafa yorup önemli kısımları nasıl atlıyorsunuz anlamıyorum.
35 yaşında ve işsiz. Şu profildeki insan ne kadar çekici olabilir allah aşkına. Hayatta bir arpa boyu yol alamamış sizce neden? Baya doğduğu hali neyse hala öyle:d kendi hayatına tek bir katkısı bile olmamış. İnsanların iş kurduğu, kariyerinde belli noktaya geldiği, aile kurduğu yaşlarda ama ergen gibi takılıyor. Bu profildeki biri sizin uzun mesajlarınızı, triplerinizi asla çekmez. Adam kendi hayatına kafa yormuyor ki size yorsun. Angaryasınız onun için.

Normal hayatta da bu kadar çok mu konuşursunuz

15 Ağustos mu? Ayy yine bir tipik boş egolu Aslan burcu erkeği. Özellikle yaş aldıkça bunlara bir hal oluyor, hiç çekilmez oluyorlar. Ayrıca çay kahve ödeyip kadınlar çok yiyici oluyor ya diyen malın teki. Borsa da takip ediyor diyorsun, kesin twitterdan falan borsa kaplanını takip ediyordur bu. Zaten kafa yapısı da benziyor. Kadın düşmanı özgüvensiz incelin biri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…