Bebek geliyor demedim allah korusun ne şey insansın yaaaAy bi de bebek mi geliyorDüşünebiliyor musunuz ne kadar çok ve boş konuşan bir bebe olacağını bu kombinasyonla
Bir arkadaşını anlatmıştı sevgilisi hamile kalmış aldırmışlar falan bende sormuştum en son gğn işte hani sen neden korunmuyorsun takmıyorsun falan diye sevmiyormuş. Onun üzerinden de şaka yapmıştı olursa bir sende kalır bir bende bizimkiler sever arada falan biz aynı şuan yaşarız böyle diye. Bende küçücük çocuğa kıyamam demiştim aldırırız diyince. Bir de yaşım var böyle bir şey olur ve aldırırsam ya ilerde zor olursa diye umarım böyle bir şey olmazGeri cekilme bir korunma yontemi degildir.
Evet ihtimal var.
Haydaaaaa yeni bir konu, yeni bir takıntı mi başlıyorAy bi de bebek mi geliyorDüşünebiliyor musunuz ne kadar çok ve boş konuşan bir bebe olacağını bu kombinasyonla
Saçmalamayın lütfen. Böyle bir şey için çocuk mu istenir aklıma sokan kendisiydi. Ondan önce düşünmedim bile bunu. Öyle aktif cinsel hayatım olmadı o kadar. İlk cinsel deneyimimde bir kaç kere ertesi gün hapı yuttum ama bu dengemi şaşırttı. Onun o arkadaşının sevgilisinin başına geldi demesi falan aklıma düşürdü bunu.Yanlış anlama ama sırf geri dönsün diye hamile kalmayı bile istiyor gibisin
Bana öyle geldi valla. İstemem yan cebime koy hesabı. Siz bu adamı kolay kolay çıkaramayacak gibisiniz aklınızdanSaçmalamayın lütfen. Böyle bir şey için çocuk mu istenir aklıma sokan kendisiydi. Ondan önce düşünmedim bile bunu. Öyle aktif cinsel hayatım olmadı o kadar. İlk cinsel deneyimimde bir kaç kere ertesi gün hapı yuttum ama bu dengemi şaşırttı. Onun o arkadaşının sevgilisinin başına geldi demesi falan aklıma düşürdü bunu.
Tabi çıkartamam onun yakışıklı olup olmaması değil konu. Duygularımın bu kadar ayaklar altına alınması olay. Kalkıp ciddi düşünürdüm sorumluluk alırdım ama sen hak etmiyorsun bu konuda çok net kararım değişmez demesi olay. Bunları demesinin nedenini bilmemem asıl olay bunlar. Bir de üstüne bu gelirse zaten bu sahip çıkmaz eğer gerçekten birini bu konuda kafalamaya çalışsaydım zorla evlenirdim ilk yaşadığım insanla.Bana öyle geldi valla. İstemem yan cebime koy hesabı. Siz bu adamı kolay kolay çıkaramayacak gibisiniz aklınızdan
Her önüne gelenle oluyor diye düşünmemiştim onun ilk olurken akıl tutulması ya resmen gözümü nasıl boyamış…Korunmasız seks en çok kadına zarar veren bir şey. Bin tane hastalık riski veya hamilelik olabilir. Ne olduğu bile belli olmayan adam için böyle risk alınır mı?
Bir daha asla böyle bir akılsızlık yapmayın.
İnternetten tanıştığınız ve ilk andan itibaren sizi eve çağıran adam için mi böyle düşündünüz?Her önüne gelenle oluyor diye düşünmemiştim onun ilk olurken akıl tutulması ya resmen gözümü nasıl boyamış…
İnşallah tek temennim o. Umarım ne yaşanırsa yaşansın beni ben olduğum için seven ve benim de sevdiğim bir insan çıkar karşıma. Çok yoruldum çünkü.Şimdi konu sahibinin eski konularını okudum. 2 sene önceki sevgilinizle de cinsellik yaşadığınız için ayrılmaktan çekinmişsiniz. Farkında mısınız hep hassas olduğunuz yerden muzdarip oluyorsunuz. Bence bu konunun üzerine bu kadar düşmeyi bırakın. Bir şeyler yaşandıysa yaşandı diyip artık daha düzgün içinize sinen insanlarla birlikte olun.
Ayrıca her açtığınız konuda inanılmaz ayrıntı veriyorsunuz, uzun uzadıya yazıyorsunuz. Takıntılı bir ruh haliniz var. Bu da bence boş kalmaktan kaynaklanıyor. Umarım bir an evvel iş bulur hayatınızı bir meşgale ile doldurursunuz. Her şeyden evvel kendinize değer verin, bunun için de bir özsaygı/özdeğer şema terapisi almanızı öneririm.
Yahu bu nasıl deli cesareti, biz kocamizla aman olursa olsun diye yapamıyoruz şu işi, bu nasıl rahatlık, cekilmismis, kaç yaşında insansınız bu mu "korunma yöntemi" beyzadenin hoşuna gitmiyordur kesin korunmak falan, max. zevk alsin yeter ki pasamiz, sen de birşey olursa ne halt yiyeceğini düşün, sadece gebelikte değil, iki tarafinda cinsel yolla bulaşan hastalıklardan haberi yok heraldeBir şey sormak istiyorum size korunmadan ilişki dr her ne kadar kendisini çekse de gebe kalma ihtimali var mı? En son birliktelikte bir anda oldu yani bir anda boşaldı o günde kafama takıldı.
Evet en azından bunu fark etmeniz güzel. Çünkü eski konularınızı okudum. Eski sevgilinizle de toksik bir ilişki yaşamışsın, gereksiz kıskançlık yapmışsınız adama erkek fake hesabınızdan yazmışsınız. Siz önce kendinizi değiştirin, hayatınıza girecek insanlar da değişir.İnşallah tek temennim o. Umarım ne yaşanırsa yaşansın beni ben olduğum için seven ve benim de sevdiğim bir insan çıkar karşıma. Çok yoruldum çünkü.
Terapistten randevu aldım 10 gün sonrasına.
Burda ne kadar anlatırsam anlatayım sadece olay o çocukla ilgili drdeğil. Benim kendimde bir sorun var. Aman diyip geçmek istiyorum ama yapamıyorum. Hiç bir ilişkimde yapamadım bunu.
Günübirlik takılmadık biz görüştük hep ama işte haklısınız neyi sorguluyorsam. Benimle konuşurkende konuşmuştur. El ele yürüdük ya bazen o yüzden belki yoktur diye düşünüyordum illa biri bizi görür falan diye. Bana bir de bunu yaşıyoruz yarın bir gün ayrılırsak sana o… demem vs demişti.İnternetten tanıştığınız ve ilk andan itibaren sizi eve çağıran adam için mi böyle düşündünüz?
Adam internetten günübirlik takılıyor işte.
Bilmiyorum bu adamda değişik bir şey var anlatamadığım. Narsist manipülatif gibi ama sizin manipüle etmeye çalıştığınızı düşünür. İlişki de bile öyle benim bi arkadaşım vardı kız arkadaşı önceden olmuş ama onunla yaşamıyormuş diyordu.Niye kendinizle ilgili bu kadar detay verdiniz ki? Neyin ispatı bu yani ananız mı babanız mı? Bundan kurtulunca bir hayır lokması falan dağıttınız inşallah.
Bunu demiştim ben o da her önüme gelenler olmuyorum bir şeyler hissetmem lazım diyordu. Benimle birlikteykende oldu mı olmadı mı başkası emin değilim olmamış gibi duruyordu istekten falan.
Yahu bu nasıl deli cesareti, biz kocamizla aman olursa olsun diye yapamıyoruz şu işi, bu nasıl rahatlık, cekilmismis, kaç yaşında insansınız bu mu "korunma yöntemi" beyzadenin hoşuna gitmiyordur kesin korunmak falan, max. zevk alsin yeter ki pasamiz, sen de birşey olursa ne halt yiyeceğini düşün, sadece gebelikte değil, iki tarafinda cinsel yolla bulaşan hastalıklardan haberi yok heralde
Hastalik için anlık olmasına gerek yok, öncesinde olandan bulaşır zaten, seninle olandan da korunmazsan bebek olur, ay ne anlatıyorum ya, kesin olmuyordur önüne gelenle, seveyim yalanınıBunu demiştim ben o da her önüme gelenler olmuyorum bir şeyler hissetmem lazım diyordu. Benimle birlikteykende oldu mı olmadı mı başkası emin değilim olmamış gibi duruyordu istekten falan
Ya bu nasıl bi laf allah aşkına o... Demem falan, adam burda bile zaten zihniyetini belli etmişGünübirlik takılmadık biz görüştük hep ama işte haklısınız neyi sorguluyorsam. Benimle konuşurkende konuşmuştur. El ele yürüdük ya bazen o yüzden belki yoktur diye düşünüyordum illa biri bizi görür falan diye. Bana bir de bunu yaşıyoruz yarın bir gün ayrılırsak sana o… demem vs demişti.
bundan sonrada daha iyi tanımadan sırf arzumla hareket etmeyeceğim bana zarar veriyor çünkü bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?