Yapay zekayıda bezdirmiş kadınO da sanki sadece iyi hissettirmeye çalışıyor çat çat söyle diyorum artıkonun dediklerini yaptım sonuç bu oldu
Siz de nişandan döndüğünüz adama kaba olmuşsunuz, karmanızı yaşıyorsunuz demiştim size.Yok evlilik beklentisine girmedim. Sadece kendimi kaptırdım bir şeylerde yaşanınca tuzu biberi oldu. Ayrılıkta değil bana koyan bir gün biteceği belliydi yani son zaman anladım. Ben niye bana bu kadar kaba oldu ayrılmanında bir adabı var karşı tarafı üzmek istemezsin üzerine yük bindirmezsin.
O yüzden bocaladım.
Bunu bize neden yabdın nedeenn
Bilmiyorum bibi şeyimden kacti, duygularimdan? Bir de adamin yakisikliligindan cok etkilendim, bi miktar daha konusulsun istedim malum her gun dibimiz dusmuyor,
Yahu ne borsacisi olsa olsa al satçıdir, s*gara parası kazaniyorsa köşeyi döneceğim borsadan diye hayal kuruyordurSiz de nişandan döndüğünüz adama kaba olmuşsunuz, karmanızı yaşıyorsunuz demiştim size.
Bu adam nasıl borsacı ayrıcacebinde doğru dürüst parası olmayan kendisine bir ev bile alamayan borsacı mı olur?
Hani işin içinde olmasam
Adam sizinle biraz gezmiş kocaman yetişkin bir kadın olan sizinle, kendi rızanızla birlikte olmuş sonra da bitmiş, hikayeyi bu haliyle bırakın artık yeni hikaye sayfası açın hayatınızda, valla böyle ömrünüz geçmişe takılı kalmakla geçer, diğer konunuzda takıntılıyım demişsiniz doğruymuş.
O anlamda demedim sanki ben abartıyormuşum gibi. Şuan dediklerime bu kadar anlam yüklemeyin. Tek bu zamana kadar yazan yakışıklı vs o değildi. Hemen yakışıklı görüp atlamadım hatta yakışıklı adamlar bana çapkın güvenilmez gelirdi. O yüzden tipe önem vermedim ama bu seferdr onlar kendilerini bir şey sandı bir istisna haricinde.Bilmiyorum bibi şeyimden kacti, duygularimdan? Bir de adamin yakisikliligindan cok etkilendim, bi miktar daha konusulsun istedim malum her gun dibimiz dusmuyor,
F.orex ve kaldırac ile uğraşıyordu birazda spot ile. Bilemiyorum ne kadar kazandığını sormadım hiç. Ev kendilerinin kira harici tek yaşadığı için bütün masraflar kendine ait. Aman neyseYahu ne borsacisi olsa olsa al satçıdir, s*gara parası kazaniyorsa köşeyi döneceğim borsadan diye hayal kuruyordur
Tmm canım, bence de neyse artık, boşverF.orex ve kaldırac ile uğraşıyordu birazda spot ile. Bilemiyorum ne kadar kazandığını sormadım hiç. Ev kendilerinin kira harici tek yaşadığı için bütün masraflar kendine ait. Aman neyse
Bacimsu sana 2 cocuklu abla tavsiyesi, erkeklerin kapasitesi bu kadar uzun cumlelere yetmez, 2 kelimeli anlamli cumlelerle anlatacaksin derdini.O anlamda demedim sanki ben abartıyormuşum gibi. Şuan dediklerime bu kadar anlam yüklemeyin. Tek bu zamana kadar yazan yakışıklı vs o değildi. Hemen yakışıklı görüp atlamadım hatta yakışıklı adamlar bana çapkın güvenilmez gelirdi. O yüzden tipe önem vermedim ama bu seferdr onlar kendilerini bir şey sandı bir istisna haricinde.
Size de eğlence çıktı
Şunu al deyince de açıklama detay gerekiyor bazen hattaBacimsu sana 2 cocuklu abla tavsiyesi, erkeklerin kapasitesi bu kadar uzun cumlelere yetmez, 2 kelimeli anlamli cumlelerle anlatacaksin derdini.
Gel, git, karnin ac mi?, yemek ye, suraya git, sunu al gibi gibi...
Öyledir nee anlatsanda anlamazlar ne düşünmek isterlerse onu düşünüyorlar zaten.Bacimsu sana 2 cocuklu abla tavsiyesi, erkeklerin kapasitesi bu kadar uzun cumlelere yetmez, 2 kelimeli anlamli cumlelerle anlatacaksin derdini.
Size de eğlence çıktıbu kadar bende uzun yazmak istemem herşeyi anlatmak istedim dediğim gibi o yüzden buraya yazdım. Bu sitenin amacı dertleşmek içini dökmek değil mi zaten? Etrafına yakınlarına soramadığın söyleyemediğin şeyleri burda doya doya anlatmak değil mi amaç? Doğrudur inkar etmiyorum fazla abartıyorum yazarken.
Benim bunla ilgili bir anim var, hala daha nasil ya diye dusunur dururum.Şunu al deyince de açıklama detay gerekiyor bazen hatta
Tamam sende artik kisa, oz, baglamindan kopmayan şeyler anlat.Öyledir nee anlatsanda anlamazlar ne düşünmek isterlerse onu düşünüyorlar zaten.
Bir şey sormak istiyorum size korunmadan ilişki dr her ne kadar kendisini çekse de gebe kalma ihtimali var mı? En son birliktelikte bir anda oldu yani bir anda boşaldı o günde kafama takıldı.Bacimsu sana 2 cocuklu abla tavsiyesi, erkeklerin kapasitesi bu kadar uzun cumlelere yetmez, 2 kelimeli anlamli cumlelerle anlatacaksin derdini.
Ay bi de bebek mi geliyorBir şey sormak istiyorum size korunmadan ilişki dr her ne kadar kendisini çekse de gebe kalma ihtimali var mı? En son birliktelikte bir anda oldu yani bir anda boşaldı o günde kafama takıldı.
Öyle düşünmeyin ya bir anda gafletle söyledim herkesin beğenebileceği bir tip diye öyle boş kalmaz o. Neyse aşmaya çalışacağım zaten şuan başka ne yapabilirim ki?ama hayat bu tarz kucuk eglencelerle guzel, sende aş artik su cakma behlul'u.
Benim bunla ilgili bir anim var, hala daha nasil ya diye dusunur dururum.
Yeni evlendik o zaman esime dedim ki su kose dolaptan x'i al bi (boyum yetmiyor), adam bana "kose dolap ne?" diye cevap vermisti ki eşim hos sohbet, kelime haznesi genis bir adamdir yani.
Tamam sende artik kisa, oz, baglamindan kopmayan şeyler anlat.
Mesela bu kadar yazdin hepimizin aklinda adama dibimizindusmesi gerektigi kaldi.
Geri cekilme bir korunma yontemi degildir.Bir şey sormak istiyorum size korunmadan ilişki dr her ne kadar kendisini çekse de gebe kalma ihtimali var mı? En son birliktelikte bir anda oldu yani bir anda boşaldı o günde kafama takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?