Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok evlilik beklentisine girmedim. Sadece kendimi kaptırdım bir şeylerde yaşanınca tuzu biberi oldu. Ayrılıkta değil bana koyan bir gün biteceği belliydi yani son zaman anladım. Ben niye bana bu kadar kaba oldu ayrılmanında bir adabı var karşı tarafı üzmek istemezsin üzerine yük bindirmezsin.
O yüzden bocaladım.

Bence size yasattiklarinin yaninda duyduklarinizbisi diil. O hissi atlattiysaniz duyduklarinizi unutmaniz uzun surmeyecektir..
O dediklerinden daha kötü davranmadı aslında alttan alır gönül alırdı bazen bebeğim güzelim vs diye diye. Ama son dediği şey bir de evde bana düzgün kızsın belli falan diyordu bir konu açılmıştı da. Akşamına ve sonrasında böyle şeyler duymak hoş olmayabiliyor öyle düşünüyorsa madem niye böyle sert oldu. Onun için şaşırmıştım

Ay of. Bak senin derdin gerçekten umurumda degil de bir kadının kendisine bu lafları dedirtmesine sinir oluyorum. Ne demek belli ki düzgün kızsın diye yorum yapmak? O kim ki senin yamuk mu düzgün mü olduğun hakkında yorum yapacak! Bi de hoşuna gidiyor ya güzel bir şeymiş gibi yazıyorsun. Pes yani. Hiç mi gün görmedin ya?

Kadın düşmanlıgı budur aslında ama işte hoşuna gitmiş onun bu şekilde düzgün kız demesi.
Çünkü kendisi düzgün oldu gözünde, başka kızlar ırıspı.

Cidden çok sıkıci oldu bu muhabbet
Sevgilisini kız arkadaşını bir yerde cay içmeye götüren para mi yedi muhabbeti yapiyor.
Direkt avam erkek davranışı eger para icin senle takilan kiz varsa kac yaşında adamsin anla uzak dur.

Kadın düşmanlıgı budur aslında ama işte hoşuna gitmiş onun bu şekilde düzgün kız demesi.
Ay evet yani bi de kadın kadının düşmanı, ben öyle degilim falan diye pick me girllük yapıyor. Gerçekten çok igrenc şeyleri cok iyi şeyler sanıyor. Koskoca kadın bir de yani.

Başka kızlar öyle diye demedim beni tanımadan yorum yapıyorsunuz. Bana sen cilveli değilsin bazı kadınlar fıkır fıkır vs demişti bende ne yani soğuk muyum ben hangisi iyi senin için demiştim. Hani çok mu soğuk duruyorum anlamında diğer kadınları eleştirmek anlamında değil. Yok sen daha iyisin düzgünsün oturman kalkman başka dedi. O anlamda diyorum

Ay evet yani bi de kadın kadının düşmanı, ben öyle degilim falan diye pick me girllük yapıyor. Gerçekten çok igrenc şeyleri cok iyi şeyler sanıyor. Koskoca kadın bir de yani.
Diğer arkadaşa açıkladım durumu. Olay ondan ibaret. Soğuk bir yapım var önce sonradan ilişki farklı bir boyuta gelince ve karşı tarafında duygularından emin olunca bende rahat rahat cilve moduna giriyorum. Kötü demiyorum diğer kadınlar hakkında

Sende bunu yedin mi, ne diyecekti, istediğini alana kadar süpersin iyisin diyecek, sende "öbürleri" gibisin mi diyecek
Bilmem her zaman bu lafı duydum kız olsun erkek olsun. İlk defa duyduğum bir şey değildi o yüzden inanmış olabilirim. En son görüştüğümüzde bunu söylemişti sonra diğer dediklerini söyledi demek ki bambaşka şeyler düşünmüş bu buna çıkıyor.

Sadece soyledikleri degil ki adamin size iliski suresince yasattiklari da cok sert, mesajlarinizi okuyun isterseniz. Demekki kendi duzgun taniminda bi kiz aramiyomus.

Sadece soyledikleri degil ki adamin size iliski suresince yasattiklari da cok sert, mesajlarinizi okuyun isterseniz. Demekki kendi duzgun taniminda bi kiz aramiyomus.
Bilmem yalanmış o zaman dedikleri Cinsellik önemliymiş demek ki onun için. O son mesajı heryere çekilebilir.. onun bu kadar gaddar olacağını düşünmemiştim. Ama bazı imalarından anlamam lazımdı. Hep iyi yönlerine odaklanmışım görmek istemedim veya görmedim benim hatam.

Ne kadar daha uzatmayı, bu konuya kafa yormayı düşünüyorsun acaba?

Tebrikler yakışıklı bulmuşsun. Bulmuşsun da 5 parasız malın teki çıkmış, sana depiği basmış bacım......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…