- 15 Aralık 2009
- 8.840
- 20.703
- 873
Yoo, eğer plus değilse istediği kadar konuşamaz onla daChatgpt ile konuş bence at konuşmalarını o yorumlasin, uzun uzun istediğin kadar konusabilirsin
Doğru kesmez o daYoo, eğer plus değilse istediği kadar konuşamaz onla da
Ağzın bal yesin. Bazen bende çok detay bir konuysa chatgbt ye yazıyorum kimsenin kafası şişmesin diyeChatgpt ile konuş bence at konuşmalarını o yorumlasin, uzun uzun istediğin kadar konusabilirsin
En iyisi valla. Yapay zeka artık her özelimize hakim oldu zatenAğzın bal yesin. Bazen bende çok detay bir konuysa chatgbt ye yazıyorum kimsenin kafası şişmesin diye
Yok evlilik beklentisine girmedim. Sadece kendimi kaptırdım bir şeylerde yaşanınca tuzu biberi oldu. Ayrılıkta değil bana koyan bir gün biteceği belliydi yani son zaman anladım. Ben niye bana bu kadar kaba oldu ayrılmanında bir adabı var karşı tarafı üzmek istemezsin üzerine yük bindirmezsin.Hayatım valla hanımefendinin hayat hikayesini, tüm ilişkilerini bilemem ama daha 3-4 ay evvel doğru dürüst sevmeden 2 yıl görüştüğü nişan aşamasına kadar gelen ilişkisi bitmiş.
Adam kiloluymuş kelmiş terliyormuş kılları varmış, konu sahibi hanımefendi adamı sürekli bu konularda tenkit ediyormuş, yanına yakıştırmıyormuş, iğreniyorum tiksiniyorum demiş
Eski sevgili iyi midir kötü müdür bilmem ama adam ağlayıp yalvarmış defalarca aramış da.
Aşık olmayış dış görünüşünden dolayı yanına yakıştırmadığın insanla 2 yıl beraber olmazsın.
Af buyursun sadece okuduklarımdan yüzeysel çıkarım yapıyorum, hanımefendi bir ilişki bitince diğerine başlayıp kendisine sığınacak liman arıyor, şu anki konuda geçen yeni biten ilişki için diyorum, insan taş çatlasın 2 ay süren bir ilişkide hemen evlilik beklentisine girmez, konu sahibi evlilik beklentisine girmiş adamın kafası uyuşmamış ayrılmış bu kadar, daha bunun üzerine kafa yormanın manası yok.
O da sanki sadece iyi hissettirmeye çalışıyor çat çat söyle diyorum artıkEn iyisi valla. Yapay zeka artık her özelimize hakim oldu zaten
O dediklerinden daha kötü davranmadı aslında alttan alır gönül alırdı bazen bebeğim güzelim vs diye diye. Ama son dediği şey bir de evde bana düzgün kızsın belli falan diyordu bir konu açılmıştı da. Akşamına ve sonrasında böyle şeyler duymak hoş olmayabiliyor öyle düşünüyorsa madem niye böyle sert oldu. Onun için şaşırmıştımBence size yasattiklarinin yaninda duyduklarinizbisi diil. O hissi atlattiysaniz duyduklarinizi unutmaniz uzun surmeyecektir..
Ay of. Bak senin derdin gerçekten umurumda degil de bir kadının kendisine bu lafları dedirtmesine sinir oluyorum. Ne demek belli ki düzgün kızsın diye yorum yapmak? O kim ki senin yamuk mu düzgün mü olduğun hakkında yorum yapacak! Bi de hoşuna gidiyor ya güzel bir şeymiş gibi yazıyorsun. Pes yani. Hiç mi gün görmedin ya?O dediklerinden daha kötü davranmadı aslında alttan alır gönül alırdı bazen bebeğim güzelim vs diye diye. Ama son dediği şey bir de evde bana düzgün kızsın belli falan diyordu bir konu açılmıştı da. Akşamına ve sonrasında böyle şeyler duymak hoş olmayabiliyor öyle düşünüyorsa madem niye böyle sert oldu. Onun için şaşırmıştım
Kadın düşmanlıgı budur aslında ama işte hoşuna gitmiş onun bu şekilde düzgün kız demesi.Ay of. Bak senin derdin gerçekten umurumda degil de bir kadının kendisine bu lafları dedirtmesine sinir oluyorum. Ne demek belli ki düzgün kızsın diye yorum yapmak? O kim ki senin yamuk mu düzgün mü olduğun hakkında yorum yapacak! Bi de hoşuna gidiyor ya güzel bir şeymiş gibi yazıyorsun. Pes yani. Hiç mi gün görmedin ya?
Cidden çok sıkıci oldu bu muhabbet1.5 aylık tanışıklık için lüzumsuz bir laçkalık. Zaten sosyal medyadan tanışmışsınız deli divane bir aşk bağı yok aranızda bi de üstüne defalarca evde vakit geçirme, bekaret muhabbetleri, görüşelim ısrarları derken sıkıcı bir hal almış. Bu kadar kısa sürede fazla yakınlık kurmak ters tepiyor insanlarda. Bi durup düşünme, hazmetme süresi olması lazım. Onun eski sevgilisi, bunun bekareti bilmemne insanları itecek bir sürü muhabbet geçmiş aranızda. Toplumda tabu olarak görülen her şeyi birbirinize kusmuşsunuz. "para yiyici kadın" goygoyu da fazlasıyla sıktı artık. her neyse işte cringe olmuş.
Ay evet yani bi de kadın kadının düşmanı, ben öyle degilim falan diye pick me girllük yapıyor. Gerçekten çok igrenc şeyleri cok iyi şeyler sanıyor. Koskoca kadın bir de yani.Kadın düşmanlıgı budur aslında ama işte hoşuna gitmiş onun bu şekilde düzgün kız demesi.
Çünkü kendisi düzgün oldu gözünde, başka kızlar ırıspı.
Başka kızlar öyle diye demedim beni tanımadan yorum yapıyorsunuz. Bana sen cilveli değilsin bazı kadınlar fıkır fıkır vs demişti bende ne yani soğuk muyum ben hangisi iyi senin için demiştim. Hani çok mu soğuk duruyorum anlamında diğer kadınları eleştirmek anlamında değil. Yok sen daha iyisin düzgünsün oturman kalkman başka dedi. O anlamda diyorumKadın düşmanlıgı budur aslında ama işte hoşuna gitmiş onun bu şekilde düzgün kız demesi.
Çünkü kendisi düzgün oldu gözünde, başka kızlar ırıspı.
Diğer arkadaşa açıkladım durumu. Olay ondan ibaret. Soğuk bir yapım var önce sonradan ilişki farklı bir boyuta gelince ve karşı tarafında duygularından emin olunca bende rahat rahat cilve moduna giriyorum. Kötü demiyorum diğer kadınlar hakkındaAy evet yani bi de kadın kadının düşmanı, ben öyle degilim falan diye pick me girllük yapıyor. Gerçekten çok igrenc şeyleri cok iyi şeyler sanıyor. Koskoca kadın bir de yani.
Sende bunu yedin mi, ne diyecekti, istediğini alana kadar süpersin iyisin diyecek, sende "öbürleri" gibisin mi diyecek. Yok sen daha iyisin düzgünsün oturman kalkman başka dedi.
Bilmem her zaman bu lafı duydum kız olsun erkek olsun. İlk defa duyduğum bir şey değildi o yüzden inanmış olabilirim. En son görüştüğümüzde bunu söylemişti sonra diğer dediklerini söyledi demek ki bambaşka şeyler düşünmüş bu buna çıkıyor.Sende bunu yedin mi, ne diyecekti, istediğini alana kadar süpersin iyisin diyecek, sende "öbürleri" gibisin mi diyecek
Sadece soyledikleri degil ki adamin size iliski suresince yasattiklari da cok sert, mesajlarinizi okuyun isterseniz. Demekki kendi duzgun taniminda bi kiz aramiyomus.O dediklerinden daha kötü davranmadı aslında alttan alır gönül alırdı bazen bebeğim güzelim vs diye diye. Ama son dediği şey bir de evde bana düzgün kızsın belli falan diyordu bir konu açılmıştı da. Akşamına ve sonrasında böyle şeyler duymak hoş olmayabiliyor öyle düşünüyorsa madem niye böyle sert oldu. Onun için şaşırmıştım
Bilmem yalanmış o zaman dedikleri Cinsellik önemliymiş demek ki onun için. O son mesajı heryere çekilebilir.. onun bu kadar gaddar olacağını düşünmemiştim. Ama bazı imalarından anlamam lazımdı. Hep iyi yönlerine odaklanmışım görmek istemedim veya görmedim benim hatam.Sadece soyledikleri degil ki adamin size iliski suresince yasattiklari da cok sert, mesajlarinizi okuyun isterseniz. Demekki kendi duzgun taniminda bi kiz aramiyomus.
Ne kadar daha uzatmayı, bu konuya kafa yormayı düşünüyorsun acaba?Bilmem yalanmış o zaman dedikleri Cinsellik önemliymiş demek ki onun için. O son mesajı heryere çekilebilir.. onun bu kadar gaddar olacağını düşünmemiştim. Ama bazı imalarından anlamam lazımdı. Hep iyi yönlerine odaklanmışım görmek istemedim veya görmedim benim hatam.
Tebrikler yakışıklı bulmuşsun. Bulmuşsun da 5 parasız malın teki çıkmış, sana depiği basmış bacım......Merhaba öncelikle bütün hemcinslerimin kadınlar gününü kutlarım... işin içinden çıkamadığım için burada arıyorum cevabımı. Yardımcı olursanız çok sevinirim... Yaklaşık 2 yıldır devam eden bir ilişkim var ve 32 yaşıma gireceğim bu yıl. Evlilik konusunda emin değilim. Fiziksel olarak farklıyız. Ben üniversite mezunuyum o lise. Kendi işini yapıyor. Fiziksel olarak beğenmiyorum maalesef.. Yan yana hiç iyi durmuyoruz bunu etraftaki insanlarda söylüyor. Kendisi de beğenmiyor ki daha yeni yeni konuşmaya başladığımız zamanlar durup dururken '' ben kilo versem saç ektirsem çok iyi olur'' vs demişti. Bende '' tabi ki insanın kendine bakması çok güzel bir şey'' falan demiştim. 2 senede uğraştım. Kilo ver, Saç ektir, Laszere git diye sürekli söylendim. Spora başladı 3 5 ders sonra bıraktı. Diyetisyene gitti 21 gün detoks yapıcaktı parada ödedi. 1 2 hafta denedi sonra bıraktı. Et ürünü tüketmemesi gerekiyordu ama dikkat etmedi... Kitap okuyalım dedim ben esnafın yoruluyorum dedi okuyacağım dedi ama başlamadı. Hep yapıcam edicem diye diye 2 sene sonu geldi.
Bu zamana kadar durmamın sebebi vicdan yapıyor oluşum, Sadık olması, Beni sevmesi, Alttan alıyor olması (o kadar lafıma karşı) ve daha önce düzgün birinin karşıma çıkmamış olması.. Çok kötü şeyler yaşadım aldatıldım terkedildim falan bunlardan dolayı bana bi dinlenmişlik hissi verdi..
Ama biz farklıyız baya.. Ben mesela yurtdışına çıkmak gezmek isterim onun böyle çok hayali yok. Tayland'a gitmek isterdim derim oraya gidilmez pislik orası der. (ladyboylar geliyor hemen aklına sanki başka bir şey yokmuş gibi) Sonra mısıra gidelim derim(kuzeni karısıyla gitmişti kokuyor falan demişti geldiklerinde) hemen onlardan etkilenip kokuyormuş ne yapıcaz orda diyor.
Hep alttan alıyor bazen sinirleniyor ama ben üzerine gidince susuyor. Bazı huyları beni itiyor. Bir ara ayrılmıştım. Yüzüğünü bütün hediyelerini vermiştim. Yüzük haricinde gitmiş bana aldığı bütün hediyeleri sobaya atmış. Ayrılmak istediğimi söylediğimde başka biri mi var demişti sonra arabayla almaya geldi. Sinirlenince arabanın içinde telefonunu attı yere. Ertesi gün 3 4 gün boyunca aradı ağladı görüşelim ne dediysem yapıcam falan dedi kıyamadım görüştüm bana yüzüğü kolyeyi yeniden verdi kutuda duruyor ama o günden sonra hiç takmadım onları.
Hepte kızdı neden takmıyorsun diye bana söz verdiğin şeyleri yap ondan sonra takarım dedim. iyi takma bir daha söylemicem zaten dedi ertesi gün yine yüzük mevzusu gündeme geldi.
Aslında iyi bir insan ama kendisine bakmaz işkoliktir. yeni yeni saç ektirmeye gitmeye başladı. lazer falan... Ama bu kadar senelerce aylarca başının etini yedim çok mu zordu başlamak... Ben ise tam tersiyim uzun boylu zayıf fönsüz makyajsız çıkmayan etrafta çok beğenilen biriyim. Kimse yakıştırmıyor. Onu da geçtim bazen bir şeyi on kere söylüyor piyasa kötü piyasa kötü. Şükür iyide kazanıyor gibi ama bütün arkadaşlarım ve annem bu konudan müzdarip kelime dağarcığı yok ne zaman görüşsek bu konu açılıyor yine falan diye.
Korkum hayatıma kötü bir insan girer mi biz ayrılınca. Yine eski günlere dönersem. Ama evlenirsem de ki evlenecek kadar sevmiyorum. Aklım allak bullak...
inşallah yeterli gelir, antidepresanlarımı ve dilaltımı bile aldım ben, ancak kurtarır gibiBen bi papatya çayı içip geliyorum bi dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?