Çok kötü ayrıldık unutmak istiyorum

Günübirlik takılmadık biz görüştük hep ama işte haklısınız neyi sorguluyorsam. Benimle konuşurkende konuşmuştur. El ele yürüdük ya bazen o yüzden belki yoktur diye düşünüyordum illa biri bizi görür falan diye. Bana bir de bunu yaşıyoruz yarın bir gün ayrılırsak sana o… demem vs demişti.
bundan sonrada daha iyi tanımadan sırf arzumla hareket etmeyeceğim bana zarar veriyor çünkü bu.
Herhangi bir insana o kelimeyi kullanan adamla görüşmeyin zaten. O kadar ters bir insanmış ki hala anlamıyorsunuz. Ne demek sana demem? Başkasına diyor yani. Bir kadın hakkında bu cümleleri kurmayı normal sanıyor ve anlatıyor adam.
İğrenç rezil bir adam

Hastalik için anlık olmasına gerek yok, öncesinde olandan bulaşır zaten, seninle olandan da korunmazsan bebek olur, ay ne anlatıyorum ya, kesin olmuyordur önüne gelenle, seveyim yalanını 😊
Aynen öyle ister yakışıklı olsun ister olmasın her erkek hadi istisnalar hariç. Olur düşünmez.
Seçiciyim herkesten hoşlanmam zor hoşlanırım falan diyordu tip baya iyi olunca bende manipüleyi yedim işte. Daha farklı biri dese hadi len dersinde

Bir süre konum kapalıydı. Buradan birine biraz sert çıkıştığım için. Başlığı da değiştirdim.. 10 gün geçti ona bir daha yazmadım. Bir ara yazmayı düşündüm kendi kendimi manipüle ettim galiba suçluyum vs diye.. Bir yalanım vardı bilmiyorum burada yazdım mı... Ailevi bir şey için ilk buluşmada yalan söylemiştim küçük bir şeydi açıklamak istememiştim. Sonra kuzeni falan otururken aynı soruyu kuzeni sormuştu ona doğruyu söylemiştim çok şaşırmıştı bu unutmuşum bile yalanı... Bir an acaba dediğim anlattığım her şeyi yalan olarak mı gördü güvenmedi ondan mı böyle şeyler söyledi bana diye düşünmüştüm. Bununla ilgili bir mesaj atmayı düşündüm sonra vazgeçtim...Hiç yüzüme vurmamıştı hani konuyuda açmadı..
Neyse niye kafamdan atamıyorum bana yardımcı olur musunuz??:KK43:

Sizde çok üstüne geliyorsunuz insanın. O muydu bu muydu diyerek. Ben derdimi anlatıyorum burada ve yazılanlara bak. Biraz elinizi vicdanınıza koyun herkes aynı dirayette değildir diyerek.
Ben vicdansız bir insanım başka arkadaşlar bakıyor o konuya 🙋🏼‍♀️

35 yaşında, işsiz, erkeklerin dört karısı olabilir diye şaka yapan, bakireliği takıntı yapmış ama kendi temas bağımlısı tipi mi unutamıyorsun doğru mu anladım

35 yaşında, işsiz, erkeklerin dört karısı olabilir diye şaka yapan, bakireliği takıntı yapmış ama kendi temas bağımlısı tipi mi unutamıyorsun doğru mu anladım
Bakireliği takıyor demedim sadece biraz konusu açılmıştı kalkıp bakire değilsin diye beni suçlamamıştı. Sadece eski ilişkisinden bahsetmişti biz bir şeyler yaşamadan önce işte anlatırken bir şey yaşamıyorduk bakireydi şu kadar yıl çıktık saygı duydum yanlış bir şeyde yapmadım(aldatmadım anlamın da) bir şey demişti. Öyle işte belki de takmıştır çaktırmamıştır.. Belki de güvenmiyordur dediklerime bilemiyorum..
En son gün görüştüğümüzde o şakaları yapmıştı. Acaba benim o yalanımdan dolayı bütün dediklerimin yalan olduğunu düşünüp beni belli bir kalıba koyup soğuyup kendinden soğutmak için mi böyle yaptı diye de düşündüm.. Kime yapsa o şakaları kalkıp gider gülmez bence bilemiyorum.. Bende tepk vermiştim tabiki ama tam sınırı koyamamıştım. Zaten 1 2 gün sonra bitti...
Neyse niye unutamıyorum neden iyi anılarımız geliyor aklıma ben kendi kendime gelin güvey olmadım ki

Psikologa gidin, sizin ikna olmaya niyetiniz yok belliki. Hala ayni moddasin. Yok onu dedi bunu dedi. Ee otur düşün tek tek analiz et dur madem. Adamin aklına bile gelmiyorsundur. Düşün dur değişen ne. Kendine bi uğraş bul yeto valla

Belki de fazlaca son dediği şeyleri taktığım için ne düşüneceğimi bilmiyorum... Aklıma her şey geliyor yaptığım gaflar ve onları açıklamamalarım sonradan başka şeyleri fazlaca açıklamalarım.. Beni yanlış tanıdığı için mi yaptı bunları değersiz gördü diye düşünüyorum.. Çünkü bende de vardı bazen hata şüpheye soktuğum şeyler. Tamam diyeceksiniz ki bunun şuan önemi yok bitmiş gitmiş. Ama içimde bitmiyor nedeni ne bilmiyorum sürekli zihnimde ona açıklamalar yapıyorum. Sanki bu huylarım olmasaydı daha farklı davransaydım daha farklı bir şeyler olabilirmiş gibi hissediyor. Sonra bakıyorum adam şuan sürekli kız takip ediyor(instagramdan takipleşmiyoruz artık)
Bilmiyorum keşke cinsellik yaşamasaydım bağ kurulana kadar en büyük hatam bu

35 yaşında bir işe tutunamamış iş beğenmeyen üstüne üstlük kadınlar para yiyor diyen (ne parası var da yiyorlar karın tokluğuna borsada kazandığını harcıyor) asıl bu tip hiçbir şey haketmiyor sen de hala onunla olma derdindesin yani ne denir sana. Cinselliğe bu kadar anlam yüklüyorsan birdahaki ilişkilerinde bunu erkenden yaşamazsın olur biter

Başka yakışıklı bulamayacak gibi takmışsın sen tipine. Sanki tipi ile doyacak karnınız. Dışarıda birsürü yakışıklı var, biri benim eski sevgilim. Ne yapalım yani ölelim mi, pöf yemişim tipini suratsız herifler.

Back
X