Bana iftira atarak terk etti…

Gay bi yakin arkadasim var ama biliyor hata sevgilisi bile var onun disina görüsdügüm baska him kimse olmadi arakdak

Onun cevabini alamiyorum söylemiyor.. 1 hafta önce son defa konusalim dedi ama carsmba günü yine beni rahat birak diye mesaj yazdi.
Rahat birakin siz de gitmeyin ustune , ararsa acmayin ,mesaj atarsa yazmayin . Ustune gittikce kendini bulunmaz hint kumasi sanacak yoksa gereksiz insanlarla zamaninizi harcamayin bence.

Ayrılmaya bahane aramış. Belki aklında başka bir bile vardır. Boşa düşerse yine size dönebilir belki zaman geçirmek için ama yerinizde olsam bu kadar adi/iğrenç bir insanla görüşmem. Her yerden de engeller hayatıma bakarım. Bahanenin bilr bir adabı iftiranın bile bir seviyesi vardır.
.

Ben olsam bu kadar üzülmem kalitesiz adam ve benim bir ilişkim adam benimle evlenmeden zorla cinsellik yaşamak isteyip üstüne arkadaş olarak devam edelim gibi hadsiz teklifine ben dayanamayıp bacına yapsalar diye tepki gösterdim diye bunu hakaret saydı ve ilişkiyi bitirdi bi de hadsiz engelledi bende üzüldüm muamele çirkin ama uğraşma gitsin layığını bulsun erkekler dengesiz ve emin ol başkası var yoksa erkek kolaylıkla yalnızlığı seçen olmuyor

Merhaba Kizlar,

1 ay önce terk edildim… Hersey cok güzelken bir anda beni terk etti. Terk etme sebebide onu aldatiğimi düsünüyor.. cok kötü seyler söyledi. Beni bidaha asla görmek istemedini baska biri onun yerinde olsaydi asla bunu yanina birakmazdi falan dedi.. Ayrilik ayri aci veriyor ama üstüne bide iftira ugrayip yari yolda birakmak beni mahvetti.. Bir insan nasil böyle vicdansiz olabiliyor ? ne yapacagimi bilmiyorum bana inanmiyor. Ayrilik günü yüzüme bile bakmadi.
ya sen kendinden emin isin? aldatmadın ? için rahat? kimseye daha fazka açıklama zorunluluğun olmadığın konu için neden yıpratıyorsun kendini?
hala anlayamamışşsın bu iftira bahane. başkası varmış aklı sıra günah çıkartıyor. yapmayın etmeyin salın böylelerini.

Aldatma iftirasi ne ki. Ben kadinin öldügünü iddia edeni gördüm, halbuki kadin yasiyor. Ama taziye ziyaretleri de kabul etti adam :D sizi terk etmek icin bahane üretmis siz gercekten aldatmadiysaniz. Bende haksizliga gelemiyorum, ama böyle birinin arkasindan kendimi aciklamak icin de kosmam.

Aldatma iftirasi ne ki. Ben kadinin öldügünü iddia edeni gördüm, halbuki kadin yasiyor. Ama taziye ziyaretleri de kabul etti adam :KK70: sizi terk etmek icin bahane üretmis siz gercekten aldatmadiysaniz. Bende haksizliga gelemiyorum, ama böyle birinin arkasindan kendimi aciklamak icin de kosmam.
Bütün erkeklerden nefret etmemi sagladi. Bahane üretigini bende düsünüyorum ama adam gibi güzelce ayrilabilirdi eyvallah der yola bakardim :(

Ben olsam bu kadar üzülmem kalitesiz adam ve benim bir ilişkim adam benimle evlenmeden zorla cinsellik yaşamak isteyip üstüne arkadaş olarak devam edelim gibi hadsiz teklifine ben dayanamayıp bacına yapsalar diye tepki gösterdim diye bunu hakaret saydı ve ilişkiyi bitirdi bi de hadsiz engelledi bende üzüldüm muamele çirkin ama uğraşma gitsin layığını bulsun erkekler dengesiz ve emin ol başkası var yoksa erkek kolaylıkla yalnızlığı seçen olmuyor
Su an nasilsin peki ? Kullanmis seni :(

Ayrılmaya bahane aramış. Belki aklında başka bir bile vardır. Boşa düşerse yine size dönebilir belki zaman geçirmek için ama yerinizde olsam bu kadar adi/iğrenç bir insanla görüşmem. Her yerden de engeller hayatıma bakarım. Bahanenin bilr bir adabı iftiranın bile bir seviyesi vardır.
.
Ben asla geri dönmesini istemiyorum sadece bana yasatigini yasasin istiyorum artik

Karaktersiz.. doğru düzgün bile ayrılmayı becerememiş sana suç atıp ayrılmayı tercih etmiş. Yaşattığını yaşar. Hiç bozma moralini. Sen kendinden eminsen onun ne düşündüğü ne söylediği önemli değil. Insanda bir onur olur gurur olur. Düzenbaz iğrenç bir adamla birlikteymissiniz kurtuldugunuza sevinin..
Insan gerçeği öğrenmek istiyor kendine yakistiramiyor bu duruma düşmeyi haklısınız. Karşıdan düzgün bir cevap gelmemesi bile sizin için bir cevaptır zaten. Yolunuza bakın. Size tekrar dönerse de kabul etmeyin.

Bütün erkeklerden nefret etmemi sagladi. Bahane üretigini bende düsünüyorum ama adam gibi güzelce ayrilabilirdi eyvallah der yola bakardim :KK43:

Böyle erkekler genelde böyle kendi yedikleri haltlari örtbas etmeye calisir. Hic sasmaz. Yakinda baska biri ile beraber oldugunu duyarsan hic sasirma

Karaktersiz.. doğru düzgün bile ayrılmayı becerememiş sana suç atıp ayrılmayı tercih etmiş. Yaşattığını yaşar. Hiç bozma moralini. Sen kendinden eminsen onun ne düşündüğü ne söylediği önemli değil. Insanda bir onur olur gurur olur. Düzenbaz iğrenç bir adamla birlikteymissiniz kurtuldugunuza sevinin..
Insan gerçeği öğrenmek istiyor kendine yakistiramiyor bu duruma düşmeyi haklısınız. Karşıdan düzgün bir cevap gelmemesi bile sizin için bir cevaptır zaten. Yolunuza bakın. Size tekrar dönerse de kabul etmeyin.
cevabiniz icin tesekkürler. Iyi geldi 😇

Merhaba Kizlar,

1 ay önce terk edildim… Hersey cok güzelken bir anda beni terk etti. Terk etme sebebide onu aldatiğimi düsünüyor.. cok kötü seyler söyledi. Beni bidaha asla görmek istemedini baska biri onun yerinde olsaydi asla bunu yanina birakmazdi falan dedi.. Ayrilik ayri aci veriyor ama üstüne bide iftira ugrayip yari yolda birakmak beni mahvetti.. Bir insan nasil böyle vicdansiz olabiliyor ? ne yapacagimi bilmiyorum bana inanmiyor. Ayrilik günü yüzüme bile bakmadi.
Acı çekmekten ziyade sinirden delirmeniz lazım aslında.. Hem iftira atmış, hem kanıtı yok, açıklaması bile yok. Yaptığı çok ayıp asla iletişim kurmayın bence.

Back
X