Bana ilgisi sıfıra düştü :(

Bende bu yaz haziranda evlendim.

Evi yerleştirmeye geldik. 4 kişi. Annem, kızkardeşim, aile dostumuz bir teyze ve ben.

Evde de eşim, annesi ve kaynım vardı.

2 gün kaldık. Hemde 13 saatlik bir yerden geldik.

Yawww ne oldu bilmiyorum 2 gün saçma sapan şeylerden küstük konuşmadık

Ne oldugunu anlamadık bile.

Şimdi gülüyorum o hallerimize.

Canım takma kafana.Nede olsa evde büyükler vardı onların yanında seni öpmek sarmak istememiştir.Çekinmez desende çekinmiştir.

Bu arada canım evliliğin ilk 1-2 ayında sık tartışabilirsiniz.Tecrübeyle sabittir.Sonra herşey güllük gülistanlık oluyor.Sakın sıkma o tatlı canını.

peki canim dediklerini dikkate alcam, ama suanda telefonum kapali

peki canim dediklerini dikkate alcam, ama suanda telefonum kapali
canim belki cok merak etmistir mesajlar falan yazmisdir bir ac bak hic degilse cok az kalmis kavusmaniza tadini cikar 5 gün sonra kavusuyorsunuz bu cok güzel birsey yaa.. olur ara sira böyle tatsizliklar stressten heyecandan böyle davraniyordur ins. hersey iyi olur buraya bildir merak edrim

canim nasil degisti anlatayim dugunden 1 gun once gorustugumuze eh iste normalde yani kusluk yoktu ama benim annemler falan gelmisti bir suru misafir akin etmisti cok konusamadik bile acikcasi. sonra aksam o gitti giderken hadi yarin gorusuruz falan diye geveledik... yarin dedigimiz de dugun gunu! biz iste o aksam ayrildik ve birdaha birbirimizi gormedik nikaha kadar (ingiliz usulu oldu). o sabah kuafordeyken bir mesaj attim cok erken saatte ama cevap gelmedi. uyuyordur dedim sonra eve gittik baktim kayinvalidem mesaj atiyor esime, uyuyor dedim yok uyanmis dedi bir sinir oldum... diyorum birkac saat sonra benimle evleniyor hala annesiyle mesajlasiyor... neyse ardindan da bana uzunca bir mesaj geldi oyle affettim. nikahin olacagi yere gittik herkes icerideydi ben babamla disarida bekliyordum muzik basladi ben babamin kolunda iceri girdim o sirada iste esime ne olduysa oldu. boyle surati degisti bana saskin saskin bakiyor ve gulumsuyor ama ne gulumsemek agzi kulaklarinda resmen. neredeyse mutluluktan aglayacakmis ve asiri heyecanliymis kalbim yerinden cikacak zannettim diye anlatmisti aslinda kelimelerle ifade etmekte bile zorlanmisti. sonra yeminler oldu imzayi attik ikimiz de bir rahatladik ki sormayin, ondan sonra da tum gun cok eglendik sanki aylardir didisen cift gitti yerine taze asiklar geldi ertesi sabah hele dunyanin en mutlu kadini benim acaba bunu hakedecek ne yaptim diye dusunuyordum.

eh bu dediklerime bakip da hersey her zaman gulluk gulistanlik kaldi zannetme ilk aylar gercekten de feci oluyor hatta ilk sene hep zordur diyorlar gercekten de birbirimizin huylarina alisana kadar biraz zorlandik ama bunlari hemen her cift yasiyor canim sorun edilecek birsey degil gayet dogal iki farkli insan bir hayati paylasinca... bir de erkekler bizim gibi dusunemez bizim duygusalligimiza bazen anlam veremezler ya da bizim dikkat ettigimiz detaylari goremezler, sinir oluruz soylemeyiz belli ederiz bu kez de imalardan verdigimiz mesaji anlamazlar falan... daha bir suru sey, saymakla bitmez. farkli tellerden calariz kisacasi, ama zamanla alisip orta yolu buluyor insan.. anlayis, fedakarlik, baglilik, guven.. bunlar beraber yasamaya basladiktan sonra cok daha hizli gelisiyor. eskiden sorun ettigin seyleri cok kolay tolere etmeye basliyorsun hatta sorun olarak bile gormuyorsun artik cogunu. esin de senin inis cikislarina, hassasligina, ne bileyim adet donemi huysuzluguna falan alisiyor simdi eskiden didistigimiz konulari dusunuyorum da ne kadar bos yere birbirimizi yipratmisiz diyorum hic sorunumuz yokmus meger iste sorun yaratiyormusuz yok yere. simdiki aklim olsa cok daha farkli olurdu ama iste oyle olmuyor o anin psikolojisi ile cok daha farkli hissediyorsun... gecicek canim bence bos yere kafani takip da kendini yiprattigina degmez gelip gecici seyler bunlar :)) ileride siz de guleceksiniz kendi halinize..

ben derim ki telefonunu ac ve de trip atma canim cidden gerek yok o zaten simdi paniklemis haldedir stres zaten yipratiyor o donemlerde bir de siz birbirinizi yipratmayin kucuk seyleri dert etmeyin bence zevkini cikarin bir daha boyle bir heyecan yok bir kere yasaniyor hayatta... sen kafanda sorun ettigin ne varsa bence unut yokmus gibi davran (cunku gercekten de sorun degiller aslinda ama sana simdi oyle gorunuyorlar) olaylara bir de onun tarafindan bak simdi sana ihtiyaci olabilir neden kizdigini tepki verdigini anlamiyor olabilir bu da onu uzebilir tam dugun oncesi yok yere tadiniz kacmasin, bu fedakarligi yapmaya degmez mi iliskiniz.. daha ne fedakarliklar yapacaksiniz birbiriniz icin evlendikten sonra... unut gitsin canim hicbirsey olmamis gibi baslayin yarin yeni gune, ve de dugune kadar daha sabirli daha anlayisli olmaya gayret edin ikiniz de daha mutlu olacaksiniz ama sen telefonu kapatsan konusmasan ikinize de hicbir faydasi olmayacak aksine daha kotuye gidecek sunun surasinda kac gun kalmis bak ben cok pismanim daha anlayisli olmadigim kendimi de esimi de gereksiz yere bu kadar uzdugum icin dugunumden once. meger ne kadar gereksizmis kafamda kurup kendi kendimi inandirdigim onca sey, simdi ne kadar mutluyum..

kız uzatma işte.hepimiz o yollardan geçtik.her anın tadını çıkar bence,bir daha geri gelmeyecekler çünkü.sevgiyle kal.

yorumlarinizi okudum gerçekten bana moral oldu çoks agolun hepiniz.. bu kadar kisiyi kiracak degilim telefonu açtim biraz once bi kaç mesaj yazmis sonra baktim ariyor beni, (normalde suanda çalisiyor) cevap vermedim konusmaya hazir degilim yanlis bisey söyleyip daha çok büyütmek kirilmak istemiyorum 2-3 defa aradi açmadim sonra mesaj atti neden cevap vermiyosun canim sinirin hala geçmedi demis bunu okudum daha çok sinir oldum insan 2 güzel söz söyler belki çalistigi için yazamadi normalde telefon yasak orada.. eger aksama kadar kendini affetirecek biseyler yapmazsa daha kötü olurum

bize ailesi ile geldiklerinde elini yikamayi bahane edip banyoya gider bana mesaj atardi gel yanima seni bi öpüp koklym sarilym diyip her firsati degerlendiren biri son 3 gündür olanlarla bagdastiramiyorum

bize ailesi ile geldiklerinde elini yikamayi bahane edip banyoya gider bana mesaj atardi gel yanima seni bi öpüp koklym sarilym diyip her firsati degerlendiren biri son 3 gündür olanlarla bagdastiramiyorum

hmm canim ozaman sende mesaj yazsana böyle böyle diye.. ayni burada yazdigin gibi böyleyken simdi niye böylesin diye yüzles.. kendisinin aklina gelmesini beklersen dügün olur biter siz hala küs... bence acik acik yaz konus en iyisi, ozaman kendini af etirmek icin birsey yapmassa iste ozaman sinirlenirsin edersin..

isten gelsin aksam söylicem canim.. 3 gündür çok özledim

isten gelsin aksam söylicem canim.. 3 gündür çok özledim

kesinlikle söyle canim insallah hersey düzelir.. dün benimde icimde bir burukluk vardi düsün düsün isin icinden cikamadim, nisanlim uyudugu halde sabah erken kalkip ise gitcegi halde dayanamadim gece gece msj cektim icimi döktüm bayada uzun oldu msj :))) (uzun mesajda hic sevmez ) sabah okumustur muhtemelen, suan iste msj cektim az önce yine cevap gelmedi daha acaba ne diyecek ayy :)) heyecanla bekliyorum bakalim:)

bu halleri çok iyi biliyorum, bu aksam hersey açikliga kavusacak

bu halleri çok iyi biliyorum, bu aksam hersey açikliga kavusacak

insallah :) haberleri bekliyorum canim=) , sana birsey soracam canim cok az kaldi bir kac gün sonra evleneceksin nasil bir duygu?? yani ben sana imkansiz mis gibi geliyor yani hayal rüya gibi gliyor hic düsünemiyorum o günün geldigini:)) tüm hazirliklar tamami?

banada rüya gibi geliyor canim ama heyecanda var tabi tarifsiz bi duygu .. son gün daha heyecanli olurum dügünden sonra bildirirm artk hazirliklar tamam evide yerlestirdik dügün gününü bekliyoruz artk

banada rüya gibi geliyor canim ama heyecanda var tabi tarifsiz bi duygu .. son gün daha heyecanli olurum dügünden sonra bildirirm artk hazirliklar tamam evide yerlestirdik dügün gününü bekliyoruz artk

cok sevindim canim, allah bir yastikta kocatsin insallah :) herkeze nasip etsin allahim bu güzel günleri duygulari :) amin:)
ben heyecandan bayilirdim herhalde.. hele birde dügünden sonrasini düsündükceeee bi heyecan basiyorrr :18: ama daha var tabi ozamanlara , noldu canim haletinizmi sorunu konustunuzmu neymis enistenin derdii??

daha konusmadk isten gelmedi canim

acaba evlilik psikolojisine mi girdi ki nişanlın neden öyle yaptı bende anlam veremedim okuyunca ama evlilik öncesi stresten olabiilir:44:

Umarım kotu bırsey yoktur sanmam da ama belki başka bı seye bozukdu canı sıkkın olur boyle şeyler oooooooo

benımde dugunum yaklaşırken bız esımle ne kavgalar ne atısmalar yaptık o stres sımdı dusundugumuzde ne salakmışızda bırbırımızı
kırmışız dıyoruz ılerıde gulup geçersiniz ama sen sor bakalım hep bayanlar beklıyo once benı aramalı gıbılerınden ama
sen ara sor bakalım hayatım canın neye sıkkındı gıbılerınden
sonrada sıtemını yaparsın zaten bı merak bıle etmedınmı mustakbel karanı bıle dersın olur bıter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…