Bende bu yaz haziranda evlendim.
Evi yerleştirmeye geldik. 4 kişi. Annem, kızkardeşim, aile dostumuz bir teyze ve ben.
Evde de eşim, annesi ve kaynım vardı.
2 gün kaldık. Hemde 13 saatlik bir yerden geldik.
Yawww ne oldu bilmiyorum 2 gün saçma sapan şeylerden küstük konuşmadık
Ne oldugunu anlamadık bile.
Şimdi gülüyorum o hallerimize.
Canım takma kafana.Nede olsa evde büyükler vardı onların yanında seni öpmek sarmak istememiştir.Çekinmez desende çekinmiştir.
Bu arada canım evliliğin ilk 1-2 ayında sık tartışabilirsiniz.Tecrübeyle sabittir.Sonra herşey güllük gülistanlık oluyor.Sakın sıkma o tatlı canını.
peki canim dediklerini dikkate alcam, ama suanda telefonum kapali
canim belki cok merak etmistir mesajlar falan yazmisdir bir ac bak hic degilsepeki canim dediklerini dikkate alcam, ama suanda telefonum kapali
peki nasil oldu da bi anda kocan degisti sabah sadece günaydin canim yazmis cevap vermedim baska zaman güzel sözler yazardi ben uyanincaya kadar ise giderken yolda bile olsa yazardi bugün öyle yapmadi bende telefonumu kapattim 2 gün açmiycam birakicam beni özlesin.. ben rahat davranip bisey yokmus gibi yaptikça o eski seyrinde devam ediyor
bize ailesi ile geldiklerinde elini yikamayi bahane edip banyoya gider bana mesaj atardi gel yanima seni bi öpüp koklym sarilym diyip her firsati degerlendiren biri son 3 gündür olanlarla bagdastiramiyorum
hmm canim ozaman sende mesaj yazsana böyle böyle diye.. ayni burada yazdigin gibi böyleyken simdi niye böylesin diye yüzles.. kendisinin aklina gelmesini beklersen dügün olur biter siz hala küs... bence acik acik yaz konus en iyisi, ozaman kendini af etirmek icin birsey yapmassa iste ozaman sinirlenirsin edersin..
isten gelsin aksam söylicem canim.. 3 gündür çok özledim
kesinlikle söyle canim insallah hersey düzelir.. dün benimde icimde bir burukluk vardi düsün düsün isin icinden cikamadim, nisanlim uyudugu halde sabah erken kalkip ise gitcegi halde dayanamadim gece gece msj cektim icimi döktüm bayada uzun oldu msj :))) (uzun mesajda hic sevmez ) sabah okumustur muhtemelen, suan iste msj cektim az önce yine cevap gelmedi daha acaba ne diyecek ayy :)) heyecanla bekliyorum bakalim:)
bu halleri çok iyi biliyorum, bu aksam hersey açikliga kavusacak
insallah :) haberleri bekliyorum canim=) , sana birsey soracam canim cok az kaldi bir kac gün sonra evleneceksin nasil bir duygu?? yani ben sana imkansiz mis gibi geliyor yani hayal rüya gibi gliyor hic düsünemiyorum o günün geldigini:)) tüm hazirliklar tamami?
banada rüya gibi geliyor canimama heyecanda var tabi tarifsiz bi duygu .. son gün daha heyecanli olurum dügünden sonra bildirirm artk hazirliklar tamam evide yerlestirdik dügün gününü bekliyoruz artk
cok sevindim canim, allah bir yastikta kocatsin insallah :) herkeze nasip etsin allahim bu güzel günleri duygulari :) amin:)
ben heyecandan bayilirdim herhalde.. hele birde dügünden sonrasini düsündükceeee bi heyecan basiyorrr :18: ama daha var tabi ozamanlara , noldu canim haletinizmi sorunu konustunuzmu neymis enistenin derdii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?