cnm öncelikle ne diyecegimi şaşırdım senin sevgili seni 1 ay byunda dogru düzgün aramıyor aranıza sogukluk giriyor ve sonrasında kıskançlık krizine giriyor...agır olacak ama bu adam seni aldatmış ve şimdi de senin onu aldattıgını düşünerek sana sen benden sogudun senin konuştugun başkası var gibilerinden laflar savuruyor...insan psikolojisi kendi yaptıgını başkasında düşünme tarzını uygulamış ve resmen dile getirmiş.
allah yardımcın olsun zor işler seviyorsan..
kaç yaşındasınız
ben 23 yasindayim o 27 neden yasla ne alakasi var allah askina
yaşlarınız da küçük değil.ergen psikolojinde erkek arkadaşın.yaptığı yaşına hiç uygun değil
Yahu ben mi farklı bir boyutta yaşıyorum yoksa normal olan bunlar mı? Bu nasıl ilişkidir bu nasıl diyalogdur anlamıyorum ki. Burada ilişki temalı tüm konularda aynı şaşkınlığı yaşıyorum.
23 ve 27 yaşlarında, artık olgunluk vasfına sahip olması gereken iki insan. 1 ay görüşmüyorlar, bir taraf soğuk davranıyor bir taraf şımardım diyor. Sonra biri eski sevgiliye mesaj atıp bir de resmini gönderiyor. Öteki vermesi gereken en son tepkiyi verip ağlıyor. Bir de hatalı konuştum diye hatasını kabul ediyor. Hey dostum sizin derdiniz ne he? Aha böyle ilişkilerin sonucunda evlilik olunca da boşanma ile sonuçlanması beni hiç şaşırtmıyor. Fikir istiyorsunuz da verilecek tek fikir ilişki sürdürecek olgunluğa sahip olmadan ilişkiye başlamamaktır. Başlanmış ise tez elden sonlandırmaktır.
İlişkinizdeki her olumsuzlukta erkek arkadaşın böyle tozlu raflardan sana nisbet olsun diye birilerini bulacaksa bu iş biraz zor.
HATAN FALAN YOK ERKEK ARKADAŞIN TERBİYESİZİN TEKİ.
Bende defalarca telefon kapattım.
Neden sevgilim eski sevgilisini veya küfrü ağzına almadı.
Ki aldığı an bir daha muhattap olmam heralde buz kestim ben burada.
"siliyorum seni" kelimesine takıldım ben.
Yani bilmiyorum , bakın aranızda kocamannn mesafe var. Ve böyle bir ilişkiye ne derece ilişki gözüyle bakabiliriz ?
Bence bu ilişki değil.
Bir de kazık kadar insanlar olduk artık. Benimle yaşıtsınız. Siz de sıkıntı görmedim ama 27 yaşındaki bir adama göre, hemen kıza yazmalar, sonra fotoğrafını atmalar filan bana çok ergen işleri gibi geldi. Öyle şey mi olur ?
Hem mesafe var hem de ilişkiniz(!) bu mesafelerin üstesinden gelebilecek bir ilişki değilken, yürütmek ne kadar anlamlı sizce?
Bence en iyisi kafanızı kurcalamasın , bitirin.
Kötü bir şey de dememişsiniz yani. Bu ne intikam hırsı. "sana hayranım" mış ... Komik.
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba ... Bundan 1 metrekare alan bile olmaz. Ayrılın, kafanız rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?