Bana inat eski sevgilisine yazdi ve yazilanlari bana gönderdi ..

Arielle

Lanet olsun dostum
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
252
351
123
Biraz uzun olabilir kizlar kusura bakmayin.. Bilenler bilir ben yurtdisinda erkek arkadasim türkiyede yasiyor.. bundan 1 ay önce fln aramiza büyük bir sogukluk girdi nedeni ise kardesi ve kuzenleriyle balik tutmaya cikiyorlardi aksamlari sürekli birlikte oluyorlardi ( ya da bana öyle söyledi ) o yüzdende günde nerdeyse hic konusmuyorduk mesajlasmiyorduk 2 3 hafta boyunca..

bende artik ondan kopmaya basladim yani bu böyle giderse ayriliriz düsünceleri vardi.. sonra kuzenleri gitti tekrar aramaya mesaj atmaya basladi.. ama ben artik kirilmistim ve sogumaya baslamistim, kendimi biraz geri cektim o aramaya basladi ki ben bu 3 sene boyunca sürekli pesinden kostum cogunlukla ben aradim.. o hatta bazen benimle konusmak bile istemiyordu.. birkac gündürde ondan ilgi görünce biraz simardim acikcasi..

Dünkü olaya geliyorum; konusuyorduk iste telefonda konu bi sekilde benim patronuma geldi.. galiba biz konusurken ikiz kardesi de duyuyordu.. ben patronum her seyden anliyor gibisinden bir sey dedim o da patronuna hayransin herhalde hayirdir dedi, hayir ama bu yasadigimiz yerde onun gibisini görmedim dedim tamamen isiyle ilgili böyle konustum.. sinirlendi.. sonra kardesi gitti herhalde bana dedi ki bir daha böyle konusursan senin gözünün önünde baska kizlari .............. anlayin iste..
bende bunu duyunca suratina kapattim ve telefonu tamamen kapattim (normalde telefonu kapatmazdim ama dedigim gibi biraz ilgi görünce son zamanlarda simardim).. 2 saat sonra actim telefonu yaziyor iste sinirlenmis baya ac su telefonu dedi acamam suan dedim baya üzerime gelince odama gectim ve actim telefonu..sen sucluyken nasil telefonu kapatirsin suratima dedi ve agir konusmaya basladi ben yine kapattim telefonu seni siliyorum dedim..

sonra dur dur silme dedi ve bana bir resim atti whatsapptan.. resimde de eski sevgilisine ben sana hayranim yazmis.. numarasi yoktu ezberinde varmis o an hemen eklemis ve yazmis
ben sok oldum cünkü zaten süpheci bir insanim sirf bu süpheciligimden cok kavgalar ettik uyku düzenim bozuldu bunu da biliyor kendisi.. resimi görünce hemen aradim kavga ettik yine.. senin yaptiginin karsiligi bu dedi.. biz kavga etmeye devam ederken kiz anlamadim diye mesaj atmis.. bu da hala sinirliyken telimi degistirdimde yazmis.. agladim bagirmamak icin kendimi zor tuttum.. ben okadar sinirlendigini görünce kendi hatami kabul ettim öyle konusmamam gerekirdi o an ama kastii yapmadim bilerek degildi agzimdan öyle cikti.. bana yaptigi resmen beni aldatmakti.. siniri gecince barismak istedi 2 3 saat kavgadan sonra bir sekilde insan gibi konustuk.. ve bana yemin etti kizi engelledigine dair.. ben normalde ettigi yeminlere inanirdimda simdi hic inanmiyorum cok üzgünüm ve ne yapacagimi sasirdim.. bu zamana kadar hep ben pesinden kostum ama böyle bir sey ya da benzer bir sey aklimin ucundan dahi gecmedi.. bir hirs yüzündenbu yaptiklarini yediremiyorum kendime bu kadarini hak etmedim.

o bana su 10 gün icinde sürekli benden sogudun baska birisi var dedi, sadece kendimi biraz geri cekmistim.. ama simdi sogudum dün barismis gibi konussakta aklima geldikce gdeliriyorum cildiriyorum.. bu saygisizligi terbiyesizligi haketmedim ben!!!
bir seyler söyleyin bana lütfen

cnm öncelikle ne diyecegimi şaşırdım senin sevgili seni 1 ay byunda dogru düzgün aramıyor aranıza sogukluk giriyor ve sonrasında kıskançlık krizine giriyor...agır olacak ama bu adam seni aldatmış ve şimdi de senin onu aldattıgını düşünerek sana sen benden sogudun senin konuştugun başkası var gibilerinden laflar savuruyor...insan psikolojisi kendi yaptıgını başkasında düşünme tarzını uygulamış ve resmen dile getirmiş.

allah yardımcın olsun zor işler seviyorsan..

tesekkür ederim cnm bende ne yapacagimi sasirdim artik.. 3 yil icinde benimde hatalarim oldu cok gittim üzerine kabul ediyorum..
neye inanacagimi sasirdim gercekten.. bende aldattigini düsünüyorum ona da söyledim ama aldattim diyecek hali yok tabi ki.. bu son olayda da suclu oldugumu kabul ediyorum ama o bunun karsiligini cok agir bir sekilde yapti cok sinirli + kirgin+ kizginim
aldattigina kendimi inandirirsam krize girerim..

kaç yaşındasınız

ben 23 yasindayim o 27 neden yasla ne alakasi var allah askina

yaşlarınız da küçük değil.ergen psikolojinde erkek arkadaşın.yaptığı yaşına hiç uygun değil

Anladigim kadariyla kendini hirpalamayi seviyorsun. Her hatayi kendinde aramalar falan...
Illa kendini uzeceksen daha dogru durust biri icin uzsen olmaz mi?
Bu adam bes kurus etmez.

Yahu ben mi farklı bir boyutta yaşıyorum yoksa normal olan bunlar mı? Bu nasıl ilişkidir bu nasıl diyalogdur anlamıyorum ki. Burada ilişki temalı tüm konularda aynı şaşkınlığı yaşıyorum.
23 ve 27 yaşlarında, artık olgunluk vasfına sahip olması gereken iki insan. 1 ay görüşmüyorlar, bir taraf soğuk davranıyor bir taraf şımardım diyor. Sonra biri eski sevgiliye mesaj atıp bir de resmini gönderiyor. Öteki vermesi gereken en son tepkiyi verip ağlıyor. Bir de hatalı konuştum diye hatasını kabul ediyor. Hey dostum sizin derdiniz ne he? Aha böyle ilişkilerin sonucunda evlilik olunca da boşanma ile sonuçlanması beni hiç şaşırtmıyor. Fikir istiyorsunuz da verilecek tek fikir ilişki sürdürecek olgunluğa sahip olmadan ilişkiye başlamamaktır. Başlanmış ise tez elden sonlandırmaktır.

hayir gercekten o konuda hataliyim erkek arkadasimla konusurken o cümleyi kurmamam gerekiyordu, aynisini o yapsa bende cildirirdim..ama bu sekilde de hareket etmezdim kafam cok karisik ve kötüyüm..

İlişkinizdeki her olumsuzlukta erkek arkadaşın böyle tozlu raflardan sana nisbet olsun diye birilerini bulacaksa bu iş biraz zor.

HATAN FALAN YOK ERKEK ARKADAŞIN TERBİYESİZİN TEKİ.
Bende defalarca telefon kapattım.
Neden sevgilim eski sevgilisini veya küfrü ağzına almadı.
Ki aldığı an bir daha muhattap olmam heralde buz kestim ben burada.

ben bu tür olaylari hergün yasamiyorum 1 kere oldu ve cok saskinim..
iliskiye tek yönlü bakmiyorum ikimizin hatalarinida yaziyorum.. yoksa sürekli ona suc atarsam kim inanir? inanmayi gectim ben kendimi rahat hissetmem

İlişkinizdeki her olumsuzlukta erkek arkadaşın böyle tozlu raflardan sana nisbet olsun diye birilerini bulacaksa bu iş biraz zor.

umarim öyle olmaz.. suana kadar eski sevgililerin ismini bile söylemedi rahatsiz oluyorum diye.. ama bu da patlama oldu ve artik süphe icinde gecer bir süre.. zaten konusmak bile istemiyorum

ya bilmiyorum o hoslanmiyor telefon kapatilmasindan zaten en cok suratina kapatmama degil tamamen kapatmama köpürdü
suan tek derdim o hareketi bana yapmasi hazmedemiyorum

"siliyorum seni" kelimesine takıldım ben.
Yani bilmiyorum , bakın aranızda kocamannn mesafe var. Ve böyle bir ilişkiye ne derece ilişki gözüyle bakabiliriz ?
Bence bu ilişki değil.
Bir de kazık kadar insanlar olduk artık. Benimle yaşıtsınız. Siz de sıkıntı görmedim ama 27 yaşındaki bir adama göre, hemen kıza yazmalar, sonra fotoğrafını atmalar filan bana çok ergen işleri gibi geldi. Öyle şey mi olur ?
Hem mesafe var hem de ilişkiniz(!) bu mesafelerin üstesinden gelebilecek bir ilişki değilken, yürütmek ne kadar anlamlı sizce?
Bence en iyisi kafanızı kurcalamasın , bitirin.
Kötü bir şey de dememişsiniz yani. Bu ne intikam hırsı. "sana hayranım" mış ... Komik.
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba ... Bundan 1 metrekare alan bile olmaz. Ayrılın, kafanız rahatlasın

Bence erkek arkadaşın 27 yaşında birine göre biraz çocukça davranmış. Bana göre burda senin pek hatan yok terbiyesizlik yapan erkek arkadaşın ki hatalı olan sen olsan bile küfür etmekte ne demek? hele o kardeşi gittiğinde söylediği ilk cümleyi okuduğum anda sinirim tepeme çıktı zaten. Sanırım sen sürekli arayarak yada sürekli çabalayıp yinede hep kendini suçlayarak biraz şımartmışsın erkek arkadaşını. Ayrıca en ufak bi soğuma olduğunda ve msj atmadığında onun "başka birimi var" vs demeside tamamen kişi kendinden bilir işi modunda olmuş. 1 ay seni aramadığında oda aynı şeyi yaptı demekki. yinede kimseyi suçlamak istemem tabi ama bir ilişkide 1 ay aramamak ve sonra yoktan yere kıskançlık krizlerine girip küfür etmek, eski sevgiliyle konuşup fotoğrafını sana atmak bana biraz 15 16 yaş ergen psikolojisi hareketi gibi geldi. Evlendiğinizde olacakları düşünemiyorum.

gercekten ne diyecegimi bilemiyorum artik
yeni tanidigim biri olsa zaten isim olmaz ama artik okadar cok bagliyiz ki 3 seneden belki fazla olmustur düsüncelerimiz hayallerimiz vardi gelecek icin..
bu zamana kadar hic bu tür seyler yapmadi .. kavgalar illa ki oluyordu cok üzerine gittm beni aldatiyorsun diye cok kavgalar ettik
cok cileden cikardim onu oda beni tabii .. bunu yapmasi sok oldu benim icin o resimi görünce önce bi kendime gelemedim ergence belki evet.. aslinda her sey üst üste geldi ben telefonu kapatinca daha da delirdi sonra telefonu sürekli suratina telefonu kapatinca hirslandi.. hirsindan ne yapacagini bilemedi gitti o kiza yazdi.. ben süpheciyim dedigim gibi bu iliskide devam ederse iyice süpheci olurum artik ooff bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…