- 1 Ocak 2022
- 5.006
- 18.990
- 198
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
Buna kanmıyorsunuz değil mi,asıl hadsiz saygısız kendisi,okkalı bir tokat patlatmalıkArkadaşım bir de benim üslupsuz ve saygısız olduğumu söyledi
Kanmıyorum da kötü hissettirdi. Ben son derece sakin bir şekilde hoşlanmadışjmj söylediğim halde adam bana gelmiş saçma sapan konuşma diyorBuna kanmıyorsunuz değil mi,asıl hadsiz saygısız kendisi,okkalı bir tokat patlatmalık
Karakter olarak zayıf birisiniz o yüzden sizi seçmişler" kolay av" .Onlarla daha fazla muhatap olursanız bu labirentten çıkamaz her yolun sonunda avuçlarına düşersiniz.....Ben de onlara bir şeyler söylüyordum yine. Ama hemen lafımı kesip beni sindiriyorlardı çok kolay.
Yazdıklarını gördünğz değil mi? Bir de manipüle etmeye kalkıyır
Whatsapp konuşmaları dahil herşeyi okudum. Bence çok güzel cevap vermişsin gayet yerinde olmuş. Bundan sonra buradan aynen devam. Sana şu kadar söyleyeyim yaşadığım şehirden farklı bir şehirde 5 yıl üniversite okudum ve şuan yüz yüze görüşebildiğim kişi sayısı 0Merhabalar hanımlar. Ben üniversite öğrenciyim. Üniversitede tanıştığım ve yakın arkadaş olduğum kızlı erkekli bir grup var. Bu gruptaki bir erkekle daha bir yakındık eskiden. Ama bu arkadaşım son sene çok fazla gözüme batmaya başladı. Sürekli ortamlarda beni küçümsüyor, bunu şaka adı altında yapıyor, benim sınavlarım ondna iyi gelince seni zaten ben çalıştırdım diyor, ondan yüksek aldığımda hak etmeyenler geçti diye ulu orta söylüyor. Bu sene benim 2 katım daha fazla büte kaldı, her derse hep en fazla onun çalıştığını, ne zaman sorsam “ben o konuyu en ince ayrıntısına kadar ezberledim” diyerek beni kötü hissettiriyordu. Ben ise hep ondan yüksek aldığımda “ben tüm bu sınıftakilerden daha iyiyim, hepinizden çok ben çalıştım” diyebiliyor. Durduk yere hem de.
Bir grubumuz var. O grupta iki erkek hep benim hakkımda “hilal’i de yanımızda çalıştırırız, en fazla asgari ücret alabilir, nasıl olsa biz daha iyiyiz zuhahahaah” yazıp duruyorlardı. Ben de hahaha çok komiksiniz ya falan yazıp geçiyordum. En son bu olay 1-2 değil sürekli benim onlardan kötü olduğumu şaka üzerinden söylerek devam ettiler. Bugün de hilal ancak kavanoz olabilir işyerinde diyip bana en fazla kaç lira vereceklerini tartıştılar. Ortalamam da onlardan yüksek bu arada. Ben bir kere bile onların bu tribine girmedim. Hiçvir zaman çok iyiyim demedim. Bu arkadaşım her sınavdan çıktıktan sonra en iyi sınavının o olduğunu söyleyip büte kalıyordu. Hoca bıraktı hoca hak etmeyenleri geçirdi diyip de üste çıkıyordu.
Ben de bugünkü olaydan sonra dayanamayıp gruptan çıktım. Arkadaşım bana yazdı şakaya mı alındın diye, ben de direkt bana kimsenin böyke diyemeyeceğini, artık rahatsız olduğumu söyledim. Arkadaşım daha da sinirlendi, saçma sapan tavır alıyorsun, gruptan çıkmak ne demek, üslubunu bozuyorsun dedi (üslubumu da bana şaka yapamazsınız dediğim için bozmuşum)
Üste çıkıp bir de beni suçladı. Ben sınır çiziyorum diyince daha da zoruna gitti.
Manipüle etmeye çalıştı ama başarılı oldu. Kendimi kötü hissediyorum ve bu arkadaşımla samimiyeti o kadar da devam ettirmek istemiyorum. Başka şeylerde çok yakındık ama bu tarz akademik konularda çok hırslı ve tuhaf davranıyor. Siz olsanız ne yapardınız? Bağımı silemiyorum direkt. Sanki arkadaşlığımız boyunca ona anlattığım şeyleri birilerine dermiş gibi mi bilmiyorum ama korkuyorum. Biriyle görüştüğüm halde bağımı silmek çok zor benim için
İşte sorunda bu siz değil o kendini kötü hissetmeli bu hikayede aşağılanan sizsiniz,aşağılayan o.Kendinize gelip şöyle bir silkelenin ananız babanız sizi ilin itleri elinde oyuncak olun diye okutmuyor.Adamlar size hakaret ederek günün stresini atıyor,gelde çıldırma.....Kanmıyorum da kötü hissettirdi. Ben son derece sakin bir şekilde hoşlanmadışjmj söylediğim halde adam bana gelmiş saçma sapan konuşma diyor
Ya zaten hepimiz apayrı şehirlerde oturuyoruz. Üni bitince görüşeceğimizi ben de sanmıyorum da işte üni bitmesine daha var, insan tuhaf oluyorWhatsapp konuşmaları dahil herşeyi okudum. Bence çok güzel cevap vermişsin gayet yerinde olmuş. Bundan sonra buradan aynen devam. Sana şu kadar söyleyeyim yaşadığım şehirden farklı bir şehirde 5 yıl üniversite okudum ve şuan yüz yüze görüşebildiğim kişi sayısı 0ilk yıllar yakın olduklarımızla düğünlerimize falan gidip geldik şimdi anca whatsapp instagram. Çokta ciddiye alma bana kalırsa üni bitince herkes kendi yoluna gidiyor demedi deme
Evet işte bana biri vöyle bir şey dese kanka hiç bilemedim samimiyetimize güvendim kusura bakma derdim gönlünü alırdım, bu arkadaşım da defalarca onu aramamışız sormamışız diye trip stıp günlerce gruplardan çıktı, kendisine yapılınca bir heyheylendiİşte sorunda bu siz değil o kendini kötü hissetmeli bu hikayede aşağılanan sizsiniz,aşağılayan o.Kendinize gelip şöyle bir silkelenin ananız babanız sizi ilin itleri elinde oyuncak olun diye okutmuyor.Adamlar size hakaret ederek günün stresini atıyor,gelde çıldırma.....
Hâlâ anlamıyorsunuz siz böyle bir kötülüğü yapmazdınız.Bir arkadaşınızı hunharca aşağılamazdınız, çünkü değer verirsiniz Onlar arkadas değil,değer vermiyorlar,sevmiyor,saygı duymuyorlar.En kolay gözden çıkarılacak kişisiniz,şu an size attıkları trip hayvan eğitir gibi sizi yola getirme üstünlük kurma çabası.....Evet işte bana biri vöyle bir şey dese kanka hiç bilemedim samimiyetimize güvendim kusura bakma derdim gönlünü alırdım, bu arkadaşım da defalarca onu aramamışız sormamışız diye trip stıp günlerce gruplardan çıktı, kendisine yapılınca bir heyheylendi
Cevapların çok yerinde olmuş, gruptan da çıkmışsın illa arkadaşlığını bitireceksin diye bir şey yok. Biraz geri planda kal gözlem yap bana kalırsa biraz kıymetini bilsinler. Üni okurken hiç iletişime geçmediğim gruplar, insanlar vardı. Sonra aynı şehire atanıp öğretmen olduk aynı sınıftan 6 kişi. Meğer ne kadar kafa dengi kaliteli insanlarmış diye düşündüm daha sonra. Belki bu olayda senin için bir fırsat olur azıcık gözünü aç bakalım kim var kim yokYa zaten hepimiz apayrı şehirlerde oturuyoruz. Üni bitince görüşeceğimizi ben de sanmıyorum da işte üni bitmesine daha var, insan tuhaf oluyor
Ama garip olan ne biliyor musunuz sınıfta kiminle tartışsam bu arkadaşım da benimle olduğunu belli eder. Yani bu tarz şeylerde de arkadaşlığını belli ediyor.Hâlâ anlamıyorsunuz siz böyle bir kötülüğü yapmazdınız.Bir arkadaşınızı hunharca aşağılamazdınız, çünkü değer verirsiniz Onlar arkadas değil,değer vermiyorlar,sevmiyor,saygı duymuyorlar.En kolay gözden çıkarılacak kişisiniz,şu an size attıkları trip hayvan eğitir gibi sizi yola getirme üstünlük kurma çabası.....
Zaten arkadaşlık bitirmek için çıkmadım esasen. Birkaç aydır hayır diyememek ve sınır çizmek üzerine terapiye gidiyorum. Bunun sonucunda da iyi gelmeyen bir şeye ilk defa böyle diyebilme cesareti gösterdim. En azından hayır diyebildiğime sevinçliyimCevapların çok yerinde olmuş, gruptan da çıkmışsın illa arkadaşlığını bitireceksin diye bir şey yok. Biraz geri planda kal gözlem yap bana kalırsa biraz kıymetini bilsinler. Üni okurken hiç iletişime geçmediğim gruplar, insanlar vardı. Sonra aynı şehire atanıp öğretmen olduk aynı sınıftan 6 kişi. Meğer ne kadar kafa dengi kaliteli insanlarmış diye düşündüm daha sonra. Belki bu olayda senin için bir fırsat olur azıcık gözünü aç bakalım kim var kim yok
Kuzum gerçekten merak ediyorum bu kişiye aşık değilseniz( âşık olsanda çekilmezde hadi aşkın gözü kör)Neden bu tarz aşağılanmayı sindirip devam ediyorsunuz?? Hangi yoğun duygu bu lanet tipi hayatınızda tutuyor??! İki sizi savundu diye mi sokakta görsem ben bile sizi savunurum, ciğerini mi verdi,kurşunun önüne mi atladı??? Ne yaptı da kişiliğinize her gün hakaret eden bu adam vazgeçilmez oldu?????Ama garip olan ne biliyor musunuz sınıfta kiminle tartışsam bu arkadaşım da benimle olduğunu belli eder. Yani bu tarz şeylerde de arkadaşlığını belli ediyor.
Ama mesela güzel bir şeyimizden bahsedelim, benim erkek arkadaşım işe girdi “yenş mezun çok kazanamaz ama hayırlısı olsun inşallah kazanır” dedi, yani önce bir yeriyor sonra inşallah ekliyor
Ay ne aşığı benim sevgilim var zateb allah korusun fjdjfjfj doğru diyorsunuzKuzum gerçekten merak ediyorum bu kişiye aşık değilseniz( âşık olsanda çekilmezde hadi aşkın gözü kör)Neden bu tarz aşağılanmayı sindirip devam ediyorsunuz?? Hangi yoğun duygu bu lanet tipi hayatınızda tutuyor??! İki sizi savundu diye mi sokakta görsem ben bile sizi savunurum, ciğerini mi verdi,kurşunun önüne mi atladı??? Ne yaptı da kişiliğinize her gün hakaret eden bu adam vazgeçilmez oldu?????
Arkadaşlığını derhal sonlandır lütfen .Zaten mezun olunca kimse kimsenin yüzüne bakmayacak .Ayrıca tabii ki de kimse seninle böyle konuşamaz .Burada suç senin susup kalman .Sen de onları küçümseyecektin .Siz gidin bütlerinize girin diyecektin .Bunu de içinde kalmasın .Sonra da heryerden engeli basMerhabalar hanımlar. Ben üniversite öğrenciyim. Üniversitede tanıştığım ve yakın arkadaş olduğum kızlı erkekli bir grup var. Bu gruptaki bir erkekle daha bir yakındık eskiden. Ama bu arkadaşım son sene çok fazla gözüme batmaya başladı. Sürekli ortamlarda beni küçümsüyor, bunu şaka adı altında yapıyor, benim sınavlarım ondna iyi gelince seni zaten ben çalıştırdım diyor, ondan yüksek aldığımda hak etmeyenler geçti diye ulu orta söylüyor. Bu sene benim 2 katım daha fazla büte kaldı, her derse hep en fazla onun çalıştığını, ne zaman sorsam “ben o konuyu en ince ayrıntısına kadar ezberledim” diyerek beni kötü hissettiriyordu. Ben ise hep ondan yüksek aldığımda “ben tüm bu sınıftakilerden daha iyiyim, hepinizden çok ben çalıştım” diyebiliyor. Durduk yere hem de.
Bir grubumuz var. O grupta iki erkek hep benim hakkımda “hilal’i de yanımızda çalıştırırız, en fazla asgari ücret alabilir, nasıl olsa biz daha iyiyiz zuhahahaah” yazıp duruyorlardı. Ben de hahaha çok komiksiniz ya falan yazıp geçiyordum. En son bu olay 1-2 değil sürekli benim onlardan kötü olduğumu şaka üzerinden söylerek devam ettiler. Bugün de hilal ancak kavanoz olabilir işyerinde diyip bana en fazla kaç lira vereceklerini tartıştılar. Ortalamam da onlardan yüksek bu arada. Ben bir kere bile onların bu tribine girmedim. Hiçvir zaman çok iyiyim demedim. Bu arkadaşım her sınavdan çıktıktan sonra en iyi sınavının o olduğunu söyleyip büte kalıyordu. Hoca bıraktı hoca hak etmeyenleri geçirdi diyip de üste çıkıyordu.
Ben de bugünkü olaydan sonra dayanamayıp gruptan çıktım. Arkadaşım bana yazdı şakaya mı alındın diye, ben de direkt bana kimsenin böyke diyemeyeceğini, artık rahatsız olduğumu söyledim. Arkadaşım daha da sinirlendi, saçma sapan tavır alıyorsun, gruptan çıkmak ne demek, üslubunu bozuyorsun dedi (üslubumu da bana şaka yapamazsınız dediğim için bozmuşum)
Üste çıkıp bir de beni suçladı. Ben sınır çiziyorum diyince daha da zoruna gitti.
Manipüle etmeye çalıştı ama başarılı oldu. Kendimi kötü hissediyorum ve bu arkadaşımla samimiyeti o kadar da devam ettirmek istemiyorum. Başka şeylerde çok yakındık ama bu tarz akademik konularda çok hırslı ve tuhaf davranıyor. Siz olsanız ne yapardınız? Bağımı silemiyorum direkt. Sanki arkadaşlığımız boyunca ona anlattığım şeyleri birilerine dermiş gibi mi bilmiyorum ama korkuyorum. Biriyle görüştüğüm halde bağımı silmek çok zor benim için
O kadar iyi yapmışsın ki.o saçma sapan zorbalıklar yıllar sonra bile aklına geliyor.sürekli niye karşılık vermedim ki niye bunları kendime yaşattım diye düşünüp duruyorsun.Merhabalar hanımlar. Ben üniversite öğrenciyim. Üniversitede tanıştığım ve yakın arkadaş olduğum kızlı erkekli bir grup var. Bu gruptaki bir erkekle daha bir yakındık eskiden. Ama bu arkadaşım son sene çok fazla gözüme batmaya başladı. Sürekli ortamlarda beni küçümsüyor, bunu şaka adı altında yapıyor, benim sınavlarım ondna iyi gelince seni zaten ben çalıştırdım diyor, ondan yüksek aldığımda hak etmeyenler geçti diye ulu orta söylüyor. Bu sene benim 2 katım daha fazla büte kaldı, her derse hep en fazla onun çalıştığını, ne zaman sorsam “ben o konuyu en ince ayrıntısına kadar ezberledim” diyerek beni kötü hissettiriyordu. Ben ise hep ondan yüksek aldığımda “ben tüm bu sınıftakilerden daha iyiyim, hepinizden çok ben çalıştım” diyebiliyor. Durduk yere hem de.
Neden kendinizi ezdiriyorsunuz bu kadar? Amaç şaka yapalım, gülelim değil. Açıkça sizi ezikliyorlar. Daha en başından konuşmayı kesmeniz gerekiyordu, ne demek birden kesip atamam. Duyan da bu sığırlar kardeşiniz sanacak. İlkokul kavgası resmenMerhabalar hanımlar. Ben üniversite öğrenciyim. Üniversitede tanıştığım ve yakın arkadaş olduğum kızlı erkekli bir grup var. Bu gruptaki bir erkekle daha bir yakındık eskiden. Ama bu arkadaşım son sene çok fazla gözüme batmaya başladı. Sürekli ortamlarda beni küçümsüyor, bunu şaka adı altında yapıyor, benim sınavlarım ondna iyi gelince seni zaten ben çalıştırdım diyor, ondan yüksek aldığımda hak etmeyenler geçti diye ulu orta söylüyor. Bu sene benim 2 katım daha fazla büte kaldı, her derse hep en fazla onun çalıştığını, ne zaman sorsam “ben o konuyu en ince ayrıntısına kadar ezberledim” diyerek beni kötü hissettiriyordu. Ben ise hep ondan yüksek aldığımda “ben tüm bu sınıftakilerden daha iyiyim, hepinizden çok ben çalıştım” diyebiliyor. Durduk yere hem de.
Ben zaten bence siz bu ihtimalleri düşüneceğinize sınıfta kalmamak için oturun bütlerinize çalışın demiştimArkadaşlığını derhal sonlandır lütfen .Zaten mezun olunca kimse kimsenin yüzüne bakmayacak .Ayrıca tabii ki de kimse seninle böyle konuşamaz .Burada suç senin susup kalman .Sen de onları küçümseyecektin .Siz gidin bütlerinize girin diyecektin .Bunu de içinde kalmasın .Sonra da heryerden engeli bas
Oh işte bu . Heryerden engelle ama heryerdennn. Görünce onlar o ortamda yokmuş gibi davranBen zaten bence siz bu ihtimalleri düşüneceğinize sınıfta kalmamak için oturun bütlerinize çalışın demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?