Bana iyi gelmeyen arkadaşım

Ben de onlara bir şeyler söylüyordum yine. Ama hemen lafımı kesip beni sindiriyorlardı çok kolay.

Yazdıklarını gördünğz değil mi? Bir de manipüle etmeye kalkıyır
Karakter olarak zayıf birisiniz o yüzden sizi seçmişler" kolay av" .Onlarla daha fazla muhatap olursanız bu labirentten çıkamaz her yolun sonunda avuçlarına düşersiniz.....

Whatsapp konuşmaları dahil herşeyi okudum. Bence çok güzel cevap vermişsin gayet yerinde olmuş. Bundan sonra buradan aynen devam. Sana şu kadar söyleyeyim yaşadığım şehirden farklı bir şehirde 5 yıl üniversite okudum ve şuan yüz yüze görüşebildiğim kişi sayısı 0 ilk yıllar yakın olduklarımızla düğünlerimize falan gidip geldik şimdi anca whatsapp instagram. Çokta ciddiye alma bana kalırsa üni bitince herkes kendi yoluna gidiyor demedi deme

Kanmıyorum da kötü hissettirdi. Ben son derece sakin bir şekilde hoşlanmadışjmj söylediğim halde adam bana gelmiş saçma sapan konuşma diyor
İşte sorunda bu siz değil o kendini kötü hissetmeli bu hikayede aşağılanan sizsiniz,aşağılayan o.Kendinize gelip şöyle bir silkelenin ananız babanız sizi ilin itleri elinde oyuncak olun diye okutmuyor.Adamlar size hakaret ederek günün stresini atıyor,gelde çıldırma.....

Ya zaten hepimiz apayrı şehirlerde oturuyoruz. Üni bitince görüşeceğimizi ben de sanmıyorum da işte üni bitmesine daha var, insan tuhaf oluyor

Evet işte bana biri vöyle bir şey dese kanka hiç bilemedim samimiyetimize güvendim kusura bakma derdim gönlünü alırdım, bu arkadaşım da defalarca onu aramamışız sormamışız diye trip stıp günlerce gruplardan çıktı, kendisine yapılınca bir heyheylendi

Hâlâ anlamıyorsunuz siz böyle bir kötülüğü yapmazdınız.Bir arkadaşınızı hunharca aşağılamazdınız, çünkü değer verirsiniz Onlar arkadas değil,değer vermiyorlar,sevmiyor,saygı duymuyorlar.En kolay gözden çıkarılacak kişisiniz,şu an size attıkları trip hayvan eğitir gibi sizi yola getirme üstünlük kurma çabası.....

Ya zaten hepimiz apayrı şehirlerde oturuyoruz. Üni bitince görüşeceğimizi ben de sanmıyorum da işte üni bitmesine daha var, insan tuhaf oluyor
Cevapların çok yerinde olmuş, gruptan da çıkmışsın illa arkadaşlığını bitireceksin diye bir şey yok. Biraz geri planda kal gözlem yap bana kalırsa biraz kıymetini bilsinler. Üni okurken hiç iletişime geçmediğim gruplar, insanlar vardı. Sonra aynı şehire atanıp öğretmen olduk aynı sınıftan 6 kişi. Meğer ne kadar kafa dengi kaliteli insanlarmış diye düşündüm daha sonra. Belki bu olayda senin için bir fırsat olur azıcık gözünü aç bakalım kim var kim yok

Ama garip olan ne biliyor musunuz sınıfta kiminle tartışsam bu arkadaşım da benimle olduğunu belli eder. Yani bu tarz şeylerde de arkadaşlığını belli ediyor.

Ama mesela güzel bir şeyimizden bahsedelim, benim erkek arkadaşım işe girdi “yenş mezun çok kazanamaz ama hayırlısı olsun inşallah kazanır” dedi, yani önce bir yeriyor sonra inşallah ekliyor

Zaten arkadaşlık bitirmek için çıkmadım esasen. Birkaç aydır hayır diyememek ve sınır çizmek üzerine terapiye gidiyorum. Bunun sonucunda da iyi gelmeyen bir şeye ilk defa böyle diyebilme cesareti gösterdim. En azından hayır diyebildiğime sevinçliyim

Kuzum gerçekten merak ediyorum bu kişiye aşık değilseniz( âşık olsanda çekilmezde hadi aşkın gözü kör)Neden bu tarz aşağılanmayı sindirip devam ediyorsunuz?? Hangi yoğun duygu bu lanet tipi hayatınızda tutuyor??! İki sizi savundu diye mi sokakta görsem ben bile sizi savunurum, ciğerini mi verdi,kurşunun önüne mi atladı??? Ne yaptı da kişiliğinize her gün hakaret eden bu adam vazgeçilmez oldu?????

Ay ne aşığı benim sevgilim var zateb allah korusun fjdjfjfj doğru diyorsunuz

Üniversite de ben de böyle bir gruba dahildim şımarık züppe her bokolog insanlardı sonra bir anda bıcak gibi kestim iletişimi :) umurumda bile de olmadılar

Sizi bu kadar rencide eden insanlardan her zaman uzak durun. Aklı başında başarılı birisiniz neden sizin motive olarak aşağıya çeken asalak sürüsüyle arkadaş olasınız

Arkadaşlığını derhal sonlandır lütfen .Zaten mezun olunca kimse kimsenin yüzüne bakmayacak .Ayrıca tabii ki de kimse seninle böyle konuşamaz .Burada suç senin susup kalman .Sen de onları küçümseyecektin .Siz gidin bütlerinize girin diyecektin .Bunu de içinde kalmasın .Sonra da heryerden engeli bas

O kadar iyi yapmışsın ki.o saçma sapan zorbalıklar yıllar sonra bile aklına geliyor.sürekli niye karşılık vermedim ki niye bunları kendime yaşattım diye düşünüp duruyorsun.

Neden kendinizi ezdiriyorsunuz bu kadar? Amaç şaka yapalım, gülelim değil. Açıkça sizi ezikliyorlar. Daha en başından konuşmayı kesmeniz gerekiyordu, ne demek birden kesip atamam. Duyan da bu sığırlar kardeşiniz sanacak. İlkokul kavgası resmen

Ben zaten bence siz bu ihtimalleri düşüneceğinize sınıfta kalmamak için oturun bütlerinize çalışın demiştim

Hadsizligi, saygısızlığı,zorbalamayı şaka adı altında yapan beyni ergenlikte kalmışlara sınırınızı koymanız çok iyi olmuş.Sen ne kötü hissediyorsun baştan yapman gerekeni geç de olsa şimdi yapmışsın.Kendini tebrik et ve derslerine odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…