- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
kocan yerindemiydiii?geberiyorum resmen bayanlar yardım edin kafamı duvarlara vura vura gebermek istiyorum benim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben salak da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
biz bununla ayrıldık çünkü mutlu etmek yerine hep üzdü ancak 5 ay sonra eski sevgilisiyle nişanlanmış
kızı görsen duba tek avantajı fabrikatörmüymüş neymiş
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor altına dahi yattım kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim
beni sürekli üzdüğü için ayrıldım şimdi yüzük takmış nasıl olur dedim ya kafayı yiyorum nasıl unutabilirim evlenmeyi dahi düşündüm çünkü bu aarada zaten herkez evlenmek istiyor ben kabul etmedim ne yapmalıyım nasıl davranmalı unutmalıyım
geberiyorum resmen bayanlar yardım edin kafamı duvarlara vura vura gebermek istiyorum benim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben salak da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
biz bununla ayrıldık çünkü mutlu etmek yerine hep üzdü ancak 5 ay sonra eski sevgilisiyle nişanlanmış
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor altına dahi yattım kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim
beni sürekli üzdüğü için ayrıldım şimdi yüzük takmış nasıl olur dedim ya kafayı yiyorum nasıl unutabilirim evlenmeyi dahi düşündüm çünkü bu aarada zaten herkez evlenmek istiyor ben kabul etmedim ne yapmalıyım nasıl davranmalı unutmalıyım
haklısınız çok teşekkür ederim eleştirmek yerine anladığınız için bende bu hataya düşmemeliyim teşekkür ederim çok sağolunBende senin gibi yillar önce birini cok sevdim. At gözlüğü tanışmasına.. anılardan dolayı kopamadım ve o da beni cok seviyordu ama bir araya gelmek için uğraşmadı 8-9 yıl bekledim bu zarf içinde cok kereler aldatılıp tekrar gönlümü aldı.. onu unutmak onsuz bir tek gun yaşamak ölmek gibiydi.. zor da olsa at gözlüğünü cikardim ve sevdiğim adamın mal a mülke etikete önem veren her önüne çıkan kiza mavi boncuk dağıtan biri olduğunu gec de olsa anladim. Yaşım 27 oldu cevremde herkes evlenip mutlu oldu ya da is güç sahibi oldu. Ben onu düşünmekten (daha dogrusu beni surekli üzmesinden) okul hayatimi düzgün tamamlayamadım üni de adam akilli bi bölüm okumadım atanamadim ve onun yüzünden çevremde ki tüm taliplerimi önemsemedim. Yillar yılları kovaladi ve sevdiğim adaminin sevgimi hakeden biri olsa beni üzmezdi diyerek dusunerek en sonunda soğudum ve bi baktim ki yıllarım gitmiş.. sen de benm yaptığım hatayi yapma lutfen. O seni gercekten sevseydi su an bu şekilde nankörlük yapmazdi.. onun derdi baska birşeymiş unutmaya calis kimler kimleri unutuyor. Ben su an o insani unuttuysam emin ol benim onunla cok anım vardi gezmedigmiz sehir kalmamıştı.. her yerde anılar var ama su an hic aklima gelmiyor....
çok teşekkür ederim haklısınız kapattım bu konuyu zaten canımı yakan insanlara kıymet verdim malesef ve bitti sizin sayenizde destek verdiğiniz için teşekkür ederim beni anladığınız ve eleştirmek yerine güzel öerilerde bulunduğunuz içinde teşekkür ederimCanım bi kendine gel sakin ol adam belli ki senden sonra herşeyden vazgeçmiş evleneyim amk demiş eskiye dönmüş be bunalımla yada boşlukla evlenmeye karar vermiş bunun mutsuz bi evlilik olacağı aşikar tavsiyem sen sakın kendni kurtuluş olarak tanımadan sevmeden evliliğe atma bırak zaten seni mutsuz ediyormuş ayrılmak istemişsin olmuş bitmiş evet bişeyler yaşamışsın ama bunuda çok takıyorsan kafaya çözümleri mevcut bu kadar yıpratma kendni geriye dönüp bakınca her zaman ne kadarda mal gibi üzülmüşüm diyor insan :))
sizlere çok teşekkür ederim ben kız çirkin olduğu yada kilolu olduğu için demedim öyle zaten ona ettiğim lafın daha beterini ettim kendime çünkü çökmüş durumdaydım beni yargılamak yerine güzel bir dille ifade ettiğiniz için teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alıyorum çok sağolunAyrıca düşünce tarzın değiştirmelisiniz kilolu bayanlarda sevilmeye mutlu olmayı hak ediyor.. Ayrıca güzellik görecelidir.. Bazen erkekler ilişkide güzellikten de farklı şeyler arayabiliyor.. Fiziksel olarak güzel kadınlar her zaman mutlu bir ilişkiyi hak ediyor demek değildir.. Erkekler bir kadında her zaman Dış görünüşe bakmıyorlar bunu sende Anlamışsındır sanırım.. Herkesin bir ilişkiden muhakkak ki bir beklentisi vardır Kimi güzellik kimi uyum kimi ruh güzelliği kimi para Kimi de başka şeyler Arar.. Düşünce tarzını kesinlikle değiştirmelisin.. Yoksa bu düşüncelerle Ömür boyu mutsuz olacaksın.. Ilk önce değer vermeyi öğrenmelisin insanlara değer vermeyi.. Insanları kategorilere ayırma mayı öğrenmelisin.. Belki bir gün ilerde anne olacaksın bu düşünce tarzıyla çocuklarını yetiştirme lütfen.... Önce insanlara değer vermeyi saygı duymayı öğrenip daha sonra kendine değer ver Kendine saygılı olmayı öğren Sen şuan Kendine bile saygı duymuyorsun.... Ayrıca bu aşk değil bence saplantı onun sana değer vermediğini Gördüğün halde hala onunla birlikte olmayı umuyorsun.. Şu an Aşk acısıyla Bu söylediklerim sana üzücü ya da saçma geliyor olabilir ama ilerde bir gün çok pişman olacaksın.. Boşa geçen zamana Üzüleceksin.. Bu kadınlar kulübünde her gün bir derdim var bölümünde eşiyle problemler olan Boşanan bir sürü kişilerin hayatını okuyoruz ilerde Sen de evlenip mutsuz olacağına bekarken ayrılp üzüntü çekmek Bence daha mantıklı
Sen sevdigin icin guvenip bir hata islemissin. Para icim kendini satana uzulme bence agzinla diyosun niyeti oleyse zaten evlenincee tatmin olmuycak mutlu olmuycak seni ariycak sende hayatina bak zamanla gecer acin karsina iyileri cikargeberiyorum resmen bayanlar yardım edin kafamı duvarlara vura vura gebermek istiyorum benim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
Adam eskisini daha cok sevmis kizacak bir sey yok. Sana kotu davranmis zorla cikmaya devam etmedin ya sen sana boyle davranilmasini istemis devam etmissin. Simdi eski sevgilime dondum evlendim diye kim suclayabilir ki beni, aldatmadiysam. Sen sana hakettigin gibi davranmayan adamin her istedigini yaptin diye senle nisanlanmamasi onu kotu biri yapmaz. Unutacaksin bu bir gercek istersen bu cumlelerinle hergun onu anarak yillarini harca istersen her aklina geldiginde baska birsey dusunup kabullenip kafani mesgul ederek yeni hayatina basla, secim senin..
Street fighter?Yanlış geldin panpa burası konu sahibesi vs dubişko kız
altına dahi yattım kocam yerindeydi
herkes kalbinin ekmeğini yer..kızı görsen duba tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?