bana iyiki doğdun bile demedi başkasına yüzük aldı

Arkadaslar gerekli yorumu yapmış , önce kendine saygı sonra terbiye ! Bu arada bi duba kadar olamamışın demek ki

kocan yerindemiydiii?
valla bir akıllanın be kızlar artık.
cidden ne sinir bozucu şu yazdıklarınız.
üslubun da çok feci ayrıca.
sen kendini kullandırmışssın be güzelim.
"herşeyinle onun olunca" herşey hallolur mu sandın?
geçmiş olsun

İşte hata burada kocam dediğiniz yerde bitiyor maalesef...KOcam NE YA ?

Ayy yazdıkların resmen skandal ya,bu kafa yapısıyla sen sağlıklı ilişki biraz zor yaşarsın

Aradaki yorumları okumadım ama konu fake çıkarsa şaşırmam
Bu nasıl bir üslup böyle
Liseli barzo sevgilisi hakkında konuşuyor zannettim
Altına yatmalar onun olmalar kocacim demeler iyyy

Ayrica senin kendine saygın olmazsa sevgilinle birlikteliği altina yatmak olarak görüp hayatının önceligine sadece ona koyarsan ondan niye saygı bekliyorsun
Belki o duba dediğin kızın ozsaygisi senden cok daha fazladir sana maydonoz almayan adam ona yüzük aliyordur

haklısınız çok teşekkür ederim eleştirmek yerine anladığınız için bende bu hataya düşmemeliyim teşekkür ederim çok sağolun

çok teşekkür ederim haklısınız kapattım bu konuyu zaten canımı yakan insanlara kıymet verdim malesef ve bitti sizin sayenizde destek verdiğiniz için teşekkür ederim beni anladığınız ve eleştirmek yerine güzel öerilerde bulunduğunuz içinde teşekkür ederim

sizlere çok teşekkür ederim ben kız çirkin olduğu yada kilolu olduğu için demedim öyle zaten ona ettiğim lafın daha beterini ettim kendime çünkü çökmüş durumdaydım beni yargılamak yerine güzel bir dille ifade ettiğiniz için teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alıyorum çok sağolun

Herkesler evlenmek için çırpınırken sizin kabul etmemeniz ne büyük ayrıcalıkkk vallahi bravo takdir ettim
Heleki bu üslup tam hanımefendiye yakışır şekilde.
İmrendim

boylemi gebermek istiyorsun.
Hayallesselah. Seni anlamanin bi tarafi yokki arkadas altina ustune kafasina bilmem neyine yatmisin etmisin cirkin cirkin anlatmissin simdide dank etmis kafani duvarlara vuruyosun.
Gercekler aci verir buda hayatin sillesi cnm gecmis olsun ve Gunaydin.

Altına yattım nedir?? Hemcinsimin kendine saygısı yok,erkeğin nasıl olsun bu duruş(!)la. Dubaymış. Ne kadar çirkin bir üslup ya. Yorumsuz.

Sen sevdigin icin guvenip bir hata islemissin. Para icim kendini satana uzulme bence agzinla diyosun niyeti oleyse zaten evlenincee tatmin olmuycak mutlu olmuycak seni ariycak sende hayatina bak zamanla gecer acin karsina iyileri cikar

Adam eskisini daha cok sevmis kizacak bir sey yok. Sana kotu davranmis zorla cikmaya devam etmedin ya sen sana boyle davranilmasini istemis devam etmissin. Simdi eski sevgilime dondum evlendim diye kim suclayabilir ki beni, aldatmadiysam. Sen sana hakettigin gibi davranmayan adamin her istedigini yaptin diye senle nisanlanmamasi onu kotu biri yapmaz. Unutacaksin bu bir gercek istersen bu cumlelerinle hergun onu anarak yillarini harca istersen her aklina geldiginde baska birsey dusunup kabullenip kafani mesgul ederek yeni hayatina basla, secim senin..

Yanlış geldin panpa burası konu sahibesi vs dubişko kız

Uslubunuzu bir bayana hic yakistiramadim. Zorlamadi ya benimle birlikte ol diye. Zaten hep üzüyormus, mutsuzmussunuz simdi baskasina yüzük takinca niye tekrar "kiymetli" oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…