bana iyiki doğdun bile demedi başkasına yüzük aldı

Erkek olsam ben de sizinle evlenmem. Ne kadar çirkin bir üslubunuz var Allah aşkına nedir bu böyle. Evli olmadığınız bir adama kocam demeler, altına yattım gibi amiyane tabirler falan. Ayrıca kız duba gibi olabilir ama şu tavrınızı gören adam büyük ihtimalle anlamıştır önemli olanın dış güzellik olmadığını.

Iyyyy Allahım hangi kenar mahallede buyudun
1.duba
2.altına yattım
Üslup kötü neyseeee.bundan ayrıldıgın icinde sükret devir degişti zaten artık erkekler zengin eş istiyor

1. Konu sahibesini eğlenceli bulan tek ben mi varım? Duba lafı aklıma geldikçe gülüyorum rezilce bir hakaret olmasına rağmen komiğime gitti Konu sahibesini dubişko kız için harcamaları talihsizlik olmuş

Kullandığın kelimelerden kendine saygın olmadığı kanatine vardım, önce kendine saygılı olmayı öğren ve önüne doğru bak ve yaşananları unut artık. Hayat devam ediyor...

Kendini niye kullanılmış gibi hissediyorsun anlamıyorum karşılıklı isteyip beraber oldunuz her kes beraber olduğu kişiyle evlenecek diye bir kanun yok ....işte bu yüzden kızlara seviyorum ölüyorum deyip beraber olmayın evlilikte yaşanması gerekenleri evliliğe bırakın diyorum sonra kaldiramiyor sunuz beni kullandı deyip depresyona giriyorsunuz bunu deyincede ben kötü oluyorum ..... kısacası kolay olmayacak unutmak zaman her şeyin ilacı demişler yeni yol çizip devam edeceksin

Sevdigin adamla nikahsiz birliktelige " altina yatmak " diyorsaniz
Adamin nisanlisi sisman die kilosuyla dalga gecip ona" duba " diyorsaniz size diyecek bisey bulamiyorum
Allah yardimciniz olsun

Adamla da sürekli bu üslupla konuşuyorsanız haklı olarak başkasıyla nişanlanmış. Sizi ciddiye almamış. Lütfen kusuruma bakmayın. Ben kendimi karşı tarafın yerine de koydum. Çok çirkin bir konuşma tarzınız var. Siz kendinizi önemsenecek bir kalıba koymamışsınız. Kötü bir izlenim vermişsiniz. "Duba" dediğiniz kişiyle nişanlanışının sadece para olduğunu düşünemedim o sebeple. Belli ki toplum içine çıkabileceği biri olması için zayıf olması gerekmiyor.

sen kocan yerine koymuşsun da o seni karısı yerine koymamış demek ki yüzük almaya tenezzül etmemiş. başkasına almış. bu kadar basit.

Altına yattım? Siz ne saygısız bir insansınız ya..
Kendinize bile saygınız yok.Kendinize bu sıfatımı yakıştırıyorsunuz?
Sizin gibi seksi erkeği elinde tutmak için yapıp adam gidince bu şekilde nitelendiren kadınlar olduğu sürece bizleri cinsel obje olarak görmeye devam edecekler.
Seks nedir biliyor musun?
Sevdiğin kişiyle tek bir beden olmak.
Altına yatmak ise para karşılığı yapılan bir şey.
Birde sevgiliyken kocam diyen insandaki iticilik hiçbir yerde yok. Ben kendi eşime bile kocaaaammm dememişimdir şimdiye kadar.O ne öyle buldumcuk gibi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…