- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Erkek olsam ben de sizinle evlenmem. Ne kadar çirkin bir üslubunuz var Allah aşkına nedir bu böyle. Evli olmadığınız bir adama kocam demeler, altına yattım gibi amiyane tabirler falan. Ayrıca kız duba gibi olabilir ama şu tavrınızı gören adam büyük ihtimalle anlamıştır önemli olanın dış güzellik olmadığını.geberiyorum resmen bayanlar yardım edin kafamı duvarlara vura vura gebermek istiyorum benim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben salak da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
biz bununla ayrıldık çünkü mutlu etmek yerine hep üzdü ancak 5 ay sonra eski sevgilisiyle nişanlanmış
kızı görsen duba tek avantajı fabrikatörmüymüş neymiş
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor altına dahi yattım kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim
beni sürekli üzdüğü için ayrıldım şimdi yüzük takmış nasıl olur dedim ya kafayı yiyorum nasıl unutabilirim evlenmeyi dahi düşündüm çünkü bu aarada zaten herkez evlenmek istiyor ben kabul etmedim ne yapmalıyım nasıl davranmalı unutmalıyım
Iyyyy Allahım hangi kenar mahallede buyudungeberiyorum resmen bayanlar yardım edin kafamı duvarlara vura vura gebermek istiyorum benim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben salak da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
biz bununla ayrıldık çünkü mutlu etmek yerine hep üzdü ancak 5 ay sonra eski sevgilisiyle nişanlanmış
kızı görsen duba tek avantajı fabrikatörmüymüş neymiş
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor altına dahi yattım kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim
beni sürekli üzdüğü için ayrıldım şimdi yüzük takmış nasıl olur dedim ya kafayı yiyorum nasıl unutabilirim evlenmeyi dahi düşündüm çünkü bu aarada zaten herkez evlenmek istiyor ben kabul etmedim ne yapmalıyım nasıl davranmalı unutmalıyım
Sende mi fabrikatorsun ?Buyrun ben de "duba" gibiyim, ohh mis gibi de "kocam" var!
ay yok kiz hemi de ben memur maasiyla tavladim, alkış lütfenSende mi fabrikatorsun ?
Seninde sgk varya ondanay yok kiz hemi de ben memur maasiyla tavladim, alkış lütfen
Zaten memurdan aşşası kurtarmıyor artıkay yok kiz hemi de ben memur maasiyla tavladim, alkış lütfen
doğru diyon bak. valla "kocam" a göre cok seksiymisimSeninde sgk varya ondan
ay yok kiz hemi de ben memur maasiyla tavladim, alkış lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?