haklısınız da kendimi kullanmalık peçete gibi hissediyorumÜslubu eleştirin bende bu şekilde yazan kişileri bayağı eleştirdim bdv'de
Lakin sizi tenzih ediyorum yukarıdaki yorum ile yani peçete gibi kullanıldığı söylenilerek üslup eleştirilmiyor maalesef.
Ben okudum yorumları,ben şu an kendime o.. desem destekleyecek mi bu forum,hayır.haklısınız da kendimi kullanmalık peçete gibi hissediyorum
Diyen kendisi.
İlk sayfada mevcut.
Ayrıca biz sen altına yatmadın, peçete gibi atılmadın desekte birşeyin değişeceğini düşünmüyorum düşünce yapısı ortada.
Kişi kendine onu yakıştırıyorsa yapacak birşey yok.Ben okudum yorumları,ben şu an kendime o.. desem destekleyecek mi bu forum,hayır.
Belki de bazı üyeler destekler bilemiyorum şimdi
Yani o kendine söyledi diye damarına basar gibi anlatmak doğru değil.
İnsanlar buraya belki bi iki akıl alırım diye konu açıyor,yerin dibine batmak için değil.
İyi forumlar diliyorum.
Kız dubaymiş (bu tabiri hic sevmiyorum) falan ama senin 3 yilda yapamadığı yapmış ve nişanlanmışbenim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben akıllı da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
biz bununla ayrıldık çünkü mutlu etmek yerine hep üzdü ancak 5 ay sonra eski sevgilisiyle nişanlanmış
kızı görsen duba tek avantajı fabrikatörmüymüş neymiş
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim
beni sürekli üzdüğü için ayrıldım şimdi yüzük takmış nasıl olur dedim ya kafayı yiyorum nasıl unutabilirim evlenmeyi dahi düşündüm çünkü bu aarada zaten herkez evlenmek istiyor ben kabul etmedim ne yapmalıyım nasıl davranmalı unutmalıyım
Bu tabiri konu sahibi kendisi kullandiKızın üslubundan daha kötü bir üslup.
Karşınızdaki insan farkında olmayabilir ama pecete gibi kullanmak nasıl bir tabir.
Çok yazık.
öncelikle desteği olan herkeze teşekkür ederim şöyle söyliyim duba dediğim kız çirkin yada aşırı kilolu değil
evet kendim için çok iğrenç kelimeler kullandım ama bu sizden akıl almam için buraya yazmam gerekti
size bu yazıyı 4 gündür uyumayan boş boş bakan biri olarak beni kendime getirmeniz için yazdım yardım
çığlıklarımı duyan herkeze gerçekten teşekkür ederim
ayrıca benim zoruma giden yüzük değil bi kere bile yüzümü güldürmedi evet istedim bi bayan olarak yüzük taksın
diye ama sevgisine yeminler eden gözyaşı döken biriydi insan kendini kandırılmış hissediyor hele ki benim elime
ondan başkası değmemiş ve hiç kimseyi bu kadar çok sevmemişken ki ben o kadar sevgisine inanmıştım ki o başkasıyla
konuşup 5 ayda nişanlanırken ben kimselere bakmadım
sevdim hemde çok sevdim niye ayrıldım başta güzel olan ne varsa yedi bitirdi başta sevgisi için yeminler eden
adam daha sonrasında tanınmaz bir hale gelip aşırı kıskanıp tehditler savurmaya beni mutsuz etmeye yeminler etmişti
bana türkçesi yada uslubu bozuk diyenlere kızmıyorum sadece beni anlamadığnız ne durumda bunu ne için yaptığımı bilmediğiniz için böyle konuştunuz ayrıca türkçeyi bilmediğim için değil samimi geldiği için böyle konuştum sizlerle uslubum
bozuktu kabul ediyorum hepinize teşekkür ederim
bugün yeni bir sayfa açtım kendime huzurla uyudum ilk kez gönül ferahlığıyla yardım çığlığımı duyan herkeze teşekkür ederim
Bak benim bahsettiğim kiside ayniydi balkondan kendini atacak oldu. Bana gorucu geliyo dedigm de mahvolur du güzel rol yapmisniye mi bırakmadım ilişki yaşamak herşeyin sonu değil evlenenler boşanıyor sonuçta bu ne ki aşık oldum ilk kez
bu kadar kendimi biri için yıprattım tabiki bendede hata var ama bi düşünün bi insan nasıl yalandan gözyaşı
döker ayrılalım dediğimde yalvarıp ağlıyordu hatta intihar bile edicekti arkadaşı engel olduğu için bacağını vurmuş manyak
değer verdiğim için yaptım herşeyi kokusunda huzur bulmuştum ilk kez böyle birşey başıma geldiği için bırakamadım o da beni bırakmadı açıkcası ve bu zamana kadar geldi dönse kabul etmem güvenimi sevgimi iyi olan herşeyi bitirdi
benim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben akıllı da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
biz bununla ayrıldık çünkü mutlu etmek yerine hep üzdü ancak 5 ay sonra eski sevgilisiyle nişanlanmış
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim
beni sürekli üzdüğü için ayrıldım şimdi yüzük takmış nasıl olur dedim ya kafayı yiyorum nasıl unutabilirim evlenmeyi dahi düşündüm çünkü bu aarada zaten herkez evlenmek istiyor ben kabul etmedim ne yapmalıyım nasıl davranmalı unutmalıyım
Canım bi kendine gel sakin ol adam belli ki senden sonra herşeyden vazgeçmiş evleneyim amk demiş eskiye dönmüş be bunalımla yada boşlukla evlenmeye karar vermiş bunun mutsuz bi evlilik olacağı aşikar tavsiyem sen sakın kendni kurtuluş olarak tanımadan sevmeden evliliğe atma bırak zaten seni mutsuz ediyormuş ayrılmak istemişsin olmuş bitmiş evet bişeyler yaşamışsın ama bunuda çok takıyorsan kafaya çözümleri mevcut bu kadar yıpratma kendni geriye dönüp bakınca her zaman ne kadarda mal gibi üzülmüşüm diyor insan :))geberiyorum resmen bayanlar yardım edin kafamı duvarlara vura vura gebermek istiyorum benim bir sevdiğim var 5 senedirli tanıyorum 3 senedirli sevgiliyiz ama nasıl sevgili olmak ben bırakıyorum dediğim zaman oturup ağlıyordu resmen ailemin karşısına çıktı kaç kişiyi karşısına aldı ama bende herşeyimle onun oldum kocamm
diyodum resmen sokakda yürürken bile yan gözle başkasına bakmıyordum neyse bu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bi kere bile yüzümü güldürmedi ben salak da güvendim sevdim tabi ne istediyse yaptım
şimdi ben kendime yediremiyorum ben yüzük istediğimde yan çizen adam başkasıyla nişanlı bünyem kaldırmıyor altına dahi yattım kocam yerindeydi resmen salaklık biliyorum ama zor sevdim çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?