bana iyiki doğdun bile demedi başkasına yüzük aldı

Üslubu eleştirin bende bu şekilde yazan kişileri bayağı eleştirdim bdv'de
Lakin sizi tenzih ediyorum yukarıdaki yorum ile yani peçete gibi kullanıldığı söylenilerek üslup eleştirilmiyor maalesef.
haklısınız da kendimi kullanmalık peçete gibi hissediyorum
Diyen kendisi.
İlk sayfada mevcut.
Ayrıca biz sen altına yatmadın, peçete gibi atılmadın desekte birşeyin değişeceğini düşünmüyorum düşünce yapısı ortada.

Ben okudum yorumları,ben şu an kendime o.. desem destekleyecek mi bu forum,hayır.
Belki de bazı üyeler destekler bilemiyorum şimdi
Yani o kendine söyledi diye damarına basar gibi anlatmak doğru değil.
İnsanlar buraya belki bi iki akıl alırım diye konu açıyor,yerin dibine batmak için değil.
İyi forumlar diliyorum.

Cinsellik bir lütuf değildir bunu bir aklınızdan çıkarın. İki kişi birlikte yapıyor bunu, biri birini kullandıysa ki böyle bir şey yok, iki taraf da karşılıklı kullanmış oluyor bu durumda.
Ek olarak insanları dış görünüşlerine göre yargılama hakkını size kim verdi? Duba falan ne demek? Bu ne cürret?
Tığ gibi olan sizin senelerdir başaramadığınızı, duba(!) olan kız iki günde başarmış işte. Bence siz asıl buna dayanamıyorsunuz.

Kişi kendine onu yakıştırıyorsa yapacak birşey yok.
Ayrıca konu sahibinin yardım istediğini sanmıyorum.
Onun derdi yeni kıza yüzük alınması.
Kızı yermek.
Çocuk geri dönse bahse girerim kabul eder.
Size de iyi forumlar.

Kız dubaymiş (bu tabiri hic sevmiyorum) falan ama senin 3 yilda yapamadığı yapmış ve nişanlanmış

öncelikle desteği olan herkeze teşekkür ederim şöyle söyliyim duba dediğim kız çirkin yada aşırı kilolu değil
evet kendim için çok iğrenç kelimeler kullandım ama bu sizden akıl almam için buraya yazmam gerekti
size bu yazıyı 4 gündür uyumayan boş boş bakan biri olarak beni kendime getirmeniz için yazdım yardım
çığlıklarımı duyan herkeze gerçekten teşekkür ederim
ayrıca benim zoruma giden yüzük değil bi kere bile yüzümü güldürmedi evet istedim bi bayan olarak yüzük taksın
diye ama sevgisine yeminler eden gözyaşı döken biriydi insan kendini kandırılmış hissediyor hele ki benim elime
ondan başkası değmemiş ve hiç kimseyi bu kadar çok sevmemişken ki ben o kadar sevgisine inanmıştım ki o başkasıyla
konuşup 5 ayda nişanlanırken ben kimselere bakmadım
sevdim hemde çok sevdim niye ayrıldım başta güzel olan ne varsa yedi bitirdi başta sevgisi için yeminler eden
adam daha sonrasında tanınmaz bir hale gelip aşırı kıskanıp tehditler savurmaya beni mutsuz etmeye yeminler etmişti
bana türkçesi yada uslubu bozuk diyenlere kızmıyorum sadece beni anlamadığnız ne durumda bunu ne için yaptığımı bilmediğiniz için böyle konuştunuz ayrıca türkçeyi bilmediğim için değil samimi geldiği için böyle konuştum sizlerle uslubum
bozuktu kabul ediyorum hepinize teşekkür ederim
bugün yeni bir sayfa açtım kendime huzurla uyudum ilk kez gönül ferahlığıyla yardım çığlığımı duyan herkeze teşekkür ederim

Şöyle bir durum var ki, "altına yattın" diye, kocam dedin diye seni nikahına alacak değil, bu kafadan bir çık önce. Belki sürekli "Ayy ne zaman evlenicezz, bak sana bekaretimi verdim" diyorsan adam ondan da bıkmış olabilir. Biraz kendinde de hata ara, sanki sen çok mükemmelmişsin de diğer kız şişko ve zengin olduğundan nişanlanmış gibi davranıyorsun. O kızı sevmiş de olabilir.

Biraz kendinize saygınız ve özgüveniniz olsun. Geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenin, geleceğin size ne getireceğini bilemezsiniz.

İyi de evlat sende hiç mi hata yok ? Adam sevmiyorsa değer vermiyorsa böyle bir ilişkiyi kendine reva görmek neden? Değer vermiyorsa defedersin gider, ısrarla yapışmak niye başka erkek mi yok??

niye mi bırakmadım ilişki yaşamak herşeyin sonu değil evlenenler boşanıyor sonuçta bu ne ki aşık oldum ilk kez
bu kadar kendimi biri için yıprattım tabiki bendede hata var ama bi düşünün bi insan nasıl yalandan gözyaşı
döker ayrılalım dediğimde yalvarıp ağlıyordu hatta intihar bile edicekti arkadaşı engel olduğu için bacağını vurmuş manyak
değer verdiğim için yaptım herşeyi kokusunda huzur bulmuştum ilk kez böyle birşey başıma geldiği için bırakamadım o da beni bırakmadı açıkcası ve bu zamana kadar geldi dönse kabul etmem güvenimi sevgimi iyi olan herşeyi bitirdi

Bende senin gibi yillar önce birini cok sevdim. At gözlüğü tanışmasına.. anılardan dolayı kopamadım ve o da beni cok seviyordu ama bir araya gelmek için uğraşmadı 8-9 yıl bekledim bu zarf içinde cok kereler aldatılıp tekrar gönlümü aldı.. onu unutmak onsuz bir tek gun yaşamak ölmek gibiydi.. zor da olsa at gözlüğünü cikardim ve sevdiğim adamın mal a mülke etikete önem veren her önüne çıkan kiza mavi boncuk dağıtan biri olduğunu gec de olsa anladim. Yaşım 27 oldu cevremde herkes evlenip mutlu oldu ya da is güç sahibi oldu. Ben onu düşünmekten (daha dogrusu beni surekli üzmesinden) okul hayatimi düzgün tamamlayamadım üni de adam akilli bi bölüm okumadım atanamadim ve onun yüzünden çevremde ki tüm taliplerimi önemsemedim. Yillar yılları kovaladi ve sevdiğim adaminin sevgimi hakeden biri olsa beni üzmezdi diyerek dusunerek en sonunda soğudum ve bi baktim ki yıllarım gitmiş.. sen de benm yaptığım hatayi yapma lutfen. O seni gercekten sevseydi su an bu şekilde nankörlük yapmazdi.. onun derdi baska birşeymiş unutmaya calis kimler kimleri unutuyor. Ben su an o insani unuttuysam emin ol benim onunla cok anım vardi gezmedigmiz sehir kalmamıştı.. her yerde anılar var ama su an hic aklima gelmiyor....

Bak benim bahsettiğim kiside ayniydi balkondan kendini atacak oldu. Bana gorucu geliyo dedigm de mahvolur du güzel rol yapmis

dubaymış...ettıgın lafa bak....kullandığın usluba bak....senın gbıler herseyı hak edıyor bence....dubadır belkı ama senın gbı hafıf meşrep degıldır belkı ha??????.napacaktı adam kapısında kopek olmuşsun nerdeyse senlemı evlenecektı????
oyle usluba böyle uslub kımse kusura bakmasın

Ayrildiktan sonra "altina yattim, kocam dedim, beni kullanilmis pecete gibi atti" tarzi konusuyorsunuz ya, hic anlayamiycam.
Belki sen daha cok zevk almissindir iliskilerin esnasinda. Bence kim daha cok zevk aliyosa o daha cok kullanir ne diyim illa kullanan bi taraf olucaksa.
Bu tarz insanlar cinsellik yasamasin lutfen

Ayrıca düşünce tarzın değiştirmelisiniz kilolu bayanlarda sevilmeye mutlu olmayı hak ediyor.. Ayrıca güzellik görecelidir.. Bazen erkekler ilişkide güzellikten de farklı şeyler arayabiliyor.. Fiziksel olarak güzel kadınlar her zaman mutlu bir ilişkiyi hak ediyor demek değildir.. Erkekler bir kadında her zaman Dış görünüşe bakmıyorlar bunu sende Anlamışsındır sanırım.. Herkesin bir ilişkiden muhakkak ki bir beklentisi vardır Kimi güzellik kimi uyum kimi ruh güzelliği kimi para Kimi de başka şeyler Arar.. Düşünce tarzını kesinlikle değiştirmelisin.. Yoksa bu düşüncelerle Ömür boyu mutsuz olacaksın.. Ilk önce değer vermeyi öğrenmelisin insanlara değer vermeyi.. Insanları kategorilere ayırma mayı öğrenmelisin.. Belki bir gün ilerde anne olacaksın bu düşünce tarzıyla çocuklarını yetiştirme lütfen.... Önce insanlara değer vermeyi saygı duymayı öğrenip daha sonra kendine değer ver Kendine saygılı olmayı öğren Sen şuan Kendine bile saygı duymuyorsun.... Ayrıca bu aşk değil bence saplantı onun sana değer vermediğini Gördüğün halde hala onunla birlikte olmayı umuyorsun.. Şu an Aşk acısıyla Bu söylediklerim sana üzücü ya da saçma geliyor olabilir ama ilerde bir gün çok pişman olacaksın.. Boşa geçen zamana Üzüleceksin.. Bu kadınlar kulübünde her gün bir derdim var bölümünde eşiyle problemler olan Boşanan bir sürü kişilerin hayatını okuyoruz ilerde Sen de evlenip mutsuz olacağına bekarken ayrılp üzüntü çekmek Bence daha mantıklı

Canım bi kendine gel sakin ol adam belli ki senden sonra herşeyden vazgeçmiş evleneyim amk demiş eskiye dönmüş be bunalımla yada boşlukla evlenmeye karar vermiş bunun mutsuz bi evlilik olacağı aşikar tavsiyem sen sakın kendni kurtuluş olarak tanımadan sevmeden evliliğe atma bırak zaten seni mutsuz ediyormuş ayrılmak istemişsin olmuş bitmiş evet bişeyler yaşamışsın ama bunuda çok takıyorsan kafaya çözümleri mevcut bu kadar yıpratma kendni geriye dönüp bakınca her zaman ne kadarda mal gibi üzülmüşüm diyor insan :))

Kendini yazılarında çok küçümsüyorsun. Yani biz daha kadinlar olarak kendimizi bu kadar aşagılarsak elalem neler yapar. Sen yan gözle bakmadıysan o da bakmamıştır. O da sana güveni vermiştir. Vermediyse de hala onunla zama geçirdiysenin senin suçun. Aranızda paylaşılan şeyler yüzünden seninle evlenmek gibi yükümlülüğü yok ki.. Yüzük bile almamış,demek ki seninle hiç düşünmemiş.

Çoğu kadının başına geliyor sevgiliyle bir ayrılıyor hoop başkasıyla evlenmiş adam. Dünyanın sonu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…