- Konu Sahibi emirlove90
-
Eki Görüntüle 653919
bu da tabağım
ağzına sağlık canım aynen tüm yollar kapalı beklettim gece gece affet
kankamstyle buda benim falım rica etsem bakabilirmisin
Biriyle birliktesin sen. Kisa bir ayrilik yasayacaksin. Sizi arkada gozetleyen kafasi biraz buyuk, burnu uzun , kilolu bir kadin var. Sanirim bu ayrilik onun yuzunden olacak. Eger bu ayriligi atlabilirsen bu kisiyle mutlu bir evlilik yasayacaksin. Sorunlarin birikmis ama yavas yavas temizlenecek. Hayatin tamamen bu kisinin uzerine kurulu o yuzden sorunlarin birazi da kalacak, tamamen toparlanmiyor. Bir tane cok guzel, havali saclari duz uzun kumral bir kadin var. Ona dikkat etmen gerekiyor. Sabirli olursan isteklerine kavusucaksin ama sabirli degilsin bir an once bulundugun yerden gitmek istiyorsun. Biraz sabirli olup kendini degistirmen gerekiyor.
Uc tane yolun var. Ucu de belirsiz cunku ne istedigine karar verememissin. Zorluklar yasayacaksin. Icini cok kararmis gordum. Bir ev var almayi ya da tasinmayi dusundugun, belki hayalini kurdugun. O evde mutlu olacaksin. Biri ayaklarina kapanmis yalvariyor ya da yalvaracak. Bir de kotu niyetli iki arkadasin/akraban var, enerjini dusuren , kotu niyetini isteyen. Onlardan uzak durmanda fayda var. Buyuk bir kismet seni bekliyor. Ya sans oyunlarindan kazanabilirsin ya da iyi bir evlilik yalniz oyle hemen degil. Biraz daha zamani var.
Icimden geldi baktim umarim tutmustur:)
2 dileğin var, biri kabul olmuş sadece sana merhaba demesi gereken zamanı bekliyor. :) bir yol ayrımı gördüm sanki, iki ayrı tarafa savrulmuş şey gördüm; bu iki insan olmayabilir, hayatının farklı iki alanı birbirinden ayrılmış da olabilir. bu mesafe hayra yorulabilecek türden bir mesafe. gözyaşı akıtmışsın, ya da akıtacaksın. bu gözyaşıyla birlikte için ferahlayacak. hani derler ya gözyaşı gökkuşağına hazırlıktır diye, işte onu yaşayacaksın. kafanda tasarladıgın, yapmayı düşündüğün birkaç şey var. önleri açık, hangisini ya da hangilerini yaparsan yap olumlu geri dönüşler alacaksın yani üzerinde olumlu etkiler bırakacak. şu sıralar midene dikkat et, çok zorlama. söyleyeceklerim bu kadardı... benim falıma da bakarsan sevinirim :))
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...acim-var-demek-kadar-dogru-bilmem-lutfen.html
Eki Görüntüle 656891 Eki Görüntüle 656881 Eki Görüntüle 656890 Eki Görüntüle 656892 Eki Görüntüle 656877 Eki Görüntüle 656878 Eki Görüntüle 656879 Eki Görüntüle 656882 Eki Görüntüle 656884 Eki Görüntüle 656885 Eki Görüntüle 656886 Eki Görüntüle 656887 Eki Görüntüle 656888 Eki Görüntüle 656889 Eki Görüntüle 656893 Eki Görüntüle 656894 Eki Görüntüle 656895
yenii falımmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Falıma bakar mısın canım? 3 yıllık bi ilişkim var. Lise son sınıftayım ve bu sene üniversite sınavına giricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?