Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

Uzun sacli balik etli bir kadin goruyorum. Ya sensin ya da yoluna cikan biri. Bir bebek gorunuyor. Sanirim bu kadinin ya da senin bebegin. Onlarin yaninda kafasi uzun bir erkek var. Cesitli yollarin var ama hepsi kapali gorunuyor. Nereye nasil gidecegini de bilmiyorsun zaten. Yesil gozlu biri var ona dikkat et. Adinda y harfi olan birinden yardim alacaksin. Yollarin acilacak ama bir sure sikinti cekeceksin. Bir kismet var, yeni bir is , yeni bir sevgili , bir okul olabilir.

kankamstyle buda benim falım rica etsem bakabilirmisin

Biriyle birliktesin sen. Kisa bir ayrilik yasayacaksin. Sizi arkada gozetleyen kafasi biraz buyuk, burnu uzun , kilolu bir kadin var. Sanirim bu ayrilik onun yuzunden olacak. Eger bu ayriligi atlabilirsen bu kisiyle mutlu bir evlilik yasayacaksin. Sorunlarin birikmis ama yavas yavas temizlenecek. Hayatin tamamen bu kisinin uzerine kurulu o yuzden sorunlarin birazi da kalacak, tamamen toparlanmiyor. Bir tane cok guzel, havali saclari duz uzun kumral bir kadin var. Ona dikkat etmen gerekiyor. Sabirli olursan isteklerine kavusucaksin ama sabirli degilsin bir an once bulundugun yerden gitmek istiyorsun. Biraz sabirli olup kendini degistirmen gerekiyor.

ağzına sağlık canımm teşekkürederimm

teşekürler cnm :)

2 dileğin var, biri kabul olmuş sadece sana merhaba demesi gereken zamanı bekliyor. :) bir yol ayrımı gördüm sanki, iki ayrı tarafa savrulmuş şey gördüm; bu iki insan olmayabilir, hayatının farklı iki alanı birbirinden ayrılmış da olabilir. bu mesafe hayra yorulabilecek türden bir mesafe. gözyaşı akıtmışsın, ya da akıtacaksın. bu gözyaşıyla birlikte için ferahlayacak. hani derler ya gözyaşı gökkuşağına hazırlıktır diye, işte onu yaşayacaksın. kafanda tasarladıgın, yapmayı düşündüğün birkaç şey var. önleri açık, hangisini ya da hangilerini yaparsan yap olumlu geri dönüşler alacaksın yani üzerinde olumlu etkiler bırakacak. şu sıralar midene dikkat et, çok zorlama. söyleyeceklerim bu kadardı... benim falıma da bakarsan sevinirim :))

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...acim-var-demek-kadar-dogru-bilmem-lutfen.html

teşekkürederim canımm yorumladım falını

genel anlamda ferah haneniz canım ama senin kendi icinde sıkıntıların var sanırım ki icin sıkıntılı cıkmış herseye kapatmışsın kendini cevrendeki tüm olumlu şeylere bile kapanmışsın ama sıkıntıların icindekileri atmanın 5 vakti kalmış kurtulucaksın inşllah bukadar kendni skma kötü düşünme herşeyin hayrlısı olur umarım hakkında birde yolun var uzun bir yol bu gitmeyi cok istyorsun ama gitmen icin zman var biraz 2 kişi yolun agzında seni bekliyorlar canım e harfli birisi var senden beklentileri var cıkmış kim bu bilemedim birde gecmişden gelen birisi var zamanında senin canını yakmış birisi bu smdi ise pişman olmuş birisi ama şöyle söylim pişman olmuş ama güvenlr bir insan değil bunu hissttm kedi gbi dibine yanasmaya calısıyor ama sandgın gbi değil naspleirn var bir bir topluyorsun nasplerni e harfi biri var demştm ya canım e harfli kişiden sana bir haber gelicek bu arada gördklerm bunlar canım

Birinden bir kırgınlık yaşamışsın ya da yaşayacaksın. O kırgınlıktan sonra içine kapanıyosun ve epey üzülüyosun. Seni kıran kişi de erkek.
Son zamanlarda aklın epey karışık. Ne yapsam ne etsem diye düşünür olmuşsun.
Hanede bazı sıkıntılar, olaylar olmuş. Bunlar herkesi üzmüş gibi. Ama atlatılacağı görülüyor.
Sanırım biriyle berabersin. Hayatında sabit bi erkek var çünkü sürekli konştuğun, vakit geçirdiğin. Bu erkek seni gerçekten seviyor. Sen de onu seviyorsun..
Hayatın da bazı yıkıntılar yaşamışsın. Geçmişte olmuş yıkıntılar bu. Ve hayatından bazı insanları çıkarmışsın. Senin için en hayırlısı o şekilde olmuş ve kendine yeni bi hayat kurmuşsun ya da kurmaya çalışıyorsun.
Bi erkekle bi küslük yaşayabilirsin. Kısa sürecek ama bu.
Bir de bi bayanla ağız dalaşın gözüküyor. Zaten pekte anlaşamıyorsunuz gibi..
Ailen seninle ilgili bazı şeylere üzülmüş ya da üzülüyor gibi.
Yaşayacacağın bi takım üzücü olaylar görüyorum. Bunları içinde büyüterek dert haline getirmezsen cok fazla üzülmeden atlatabilirsin. Her şey senin elinde..

Falıma bakar mısın canım? 3 yıllık bi ilişkim var. Lise son sınıftayım ve bu sene üniversite sınavına giricem.

Eklentiler

• $1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 86
  • $2.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $3.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $4.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Falıma bakar mısın canım? 3 yıllık bi ilişkim var. Lise son sınıftayım ve bu sene üniversite sınavına giricem.

canım 3 yıllık ilşkim var yazmışsın ama ben verilen bilgiye göre bekmyorum daha cok ne gördysem onu söylyorum birde benim hislerim icin cok kuvvetli diyorlr hislerimi hissettklerimi söylyorum cnaım baslim falına ayrıca teşkkr ederim yorumun icin 2 tane istediğin dileğin varmış canım snein ikiside cok net okadar yürekten istyorsunki bunları ama bu dileklerin ikisininde zamanlaması aynı an 2 side olucak istedklerin neyse birisi maddi anlamda sanırım onu gördüm yaşlı bir kadın var cok üzgün üzgün bir şekilde bekliyor s, m, ve e harfi var mı erkek arkdaşının isminde yada soyadında herkimse kafasında cok düşündüğü şeyler var bu kişinin kafası cok karışık aslında falın güzel ayrıca cnaım sen sıkıntılarını atmışsın artık kenara okadr cok sıkılmışsınki uğraşmaktan sıkıntılarla elinde sürekli ayna ile dolaşan kadın var bu kadın kim böyle yaa :)))) süslü süslü bu senin hocalarından falan birisi herhlde kısa boylu cok uzun boylu bir bayan değil kim oldugunu cıkartamadım ama bu bayanın seninle ilgili konuşacgı seyler var sen ve senn erkek ardakşınla iligli gördklerim bunlar canım daha sonra yine buraya koyarsan fallaşırız sennle cnaım umarım güzel şeyler söylemşmdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…