Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

Çok büyük haberler almışsın veya alacaksın. Öyle bir durum ki peşpeşe olmuş\olacak.Sert mizaçlı birinin elinde hediye var sana ulaştırmak istiyor. Ondan beklenmeyecek derecede narin tutuyor hediyeyi. Fakat sana ulaştırırken yolda artık ilgisini çeken mi desem yoksa işine yaracak mı bilmem bişeyler görüyor ve gelme hızı yavaşlıyor. Gelme hızını yavaşlatan ise ondan daha da büyük haberin. Bunun arkasında bir adam var. Tüm bunları gören bir kadın var. Erkek gibi güçlü bir kadın. Hem bu haberlerden hemde olan olaylardan haberdar. Sana da yetiştirecek. Bu senin kararlarında çok etkili olacak. Çünkü tamamen arkanı üzgün olsan da dönmüşsün. Önünde bir belirsizlik varmış gibi geliyor. Yalnız ufak tefek biri mi desem yoksa bunu asla yapamaz dediğin biri mi bilemedim? Neyse o kısı senin önündeki belirsizliği biraz olsun dagıtacak. İlerisi ise o kadar temiz ki. Sonuca varan masum bir aşk.. Kafanda ise hersey net. Fakat sonuçlandırman için dikkatli düşünmen gerekiyor. Bir adamın sıkıntısına dokunmak istiyorsun. Nedeni ise ona o şekilde daha kolay yaklaşacağını düşünmen. Adam üzgün oldugunu saklamıyor. Yardımın da kar edeceği yok ümitsizlik içerisinde. Azar azar sonradan belirsizleşen ilerlemeler yapıyor o kadar.

bu benım falımmdı sanıırım teskkurler.

sonnecimm bu kimin falı acaba sanırım karıştı yine ((

Uc tane yolun var. Ucu de belirsiz cunku ne istedigine karar verememissin. Zorluklar yasayacaksin. Icini cok kararmis gordum. Bir ev var almayi ya da tasinmayi dusundugun, belki hayalini kurdugun. O evde mutlu olacaksin. Biri ayaklarina kapanmis yalvariyor ya da yalvaracak. Bir de kotu niyetli iki arkadasin/akraban var, enerjini dusuren , kotu niyetini isteyen. Onlardan uzak durmanda fayda var. Buyuk bir kismet seni bekliyor. Ya sans oyunlarindan kazanabilirsin ya da iyi bir evlilik yalniz oyle hemen degil. Biraz daha zamani var.

Icimden geldi baktim umarim tutmustur:)

ayyy çok heves yaptım şuara acaip ihtiyacım var bakmayı bilsem benimde faydam dokunur ama hiç bilmiyorum nolur biriniz bakcam desin hemen kahveyi kapıp geliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…