Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

canım merhaba,
posta kutun dolmuş cevap yazamadım o yüzden. kahve falına yoğunlaşamıyorum ama istersen diğer fallardan bakabilirim.

canım merhaba,
posta kutun dolmuş cevap yazamadım o yüzden. kahve falına yoğunlaşamıyorum ama istersen diğer fallardan bakabilirim.

diğerlerden ne bakıyorsun canım kartlarla bakılan da ikili ilşki olması gerekyordu dimi o birisi yok cnkü busefer

geldimm canım şmdi sana bakabilirim e harfi var canım sende bu e harfli bir insanın sana karşı borcu var sanki ama bu ne borcu anlayamadım belki manevi bir borctur yada maddi dir bilemiyorum düşünyor bu kişi kendini bir konuda sana kkarşı borclu hissedyor 5 tane yolun cıkmış kız ne bu yollar nerlere gdyorsun yinee uzun birde yollar canım sen bekardın dmi ?
sana hayırlı bir kısmet var canım sen nişanlanıcaksın galiba blmyorum bu nişanlıgı sana yordum büyük bir tuvalet gymişsin yakın zamanda nişanlanablrsn sırtını maddi manevi cok iyi olan birine dayıcaksın sen canım bu nişanlandgn olablr iki şey var kafanda canım karrsz kalmşsn bunlarla ilgili bir karara varamamşsn henüz ama neyi secersen sec senin icin iyi olucak canım annenle gectgmz gnlerde tartşdnz mı canım hc sanki sen haklısın annen sana biraz hakszlık yapmş gbi canım herşey güzel olucak inşlllah

yok canım ne nişanı..daha üniverste yeni bitti mastera başladım aday bile yok.
ben eski sevgilim dönsün diye bekliyorum.
annemlede tartışmadım ki..
pek tutmadı bu fal sanki.sağol yinede

yok canım ne nişanı..daha üniverste yeni bitti mastera başladım aday bile yok.
ben eski sevgilim dönsün diye bekliyorum.
annemlede tartışmadım ki..
pek tutmadı bu fal sanki.sağol yinede

tutmamş olablr canm cnkü arka arkaya kac kişiye baktım bugn catlama noktasna geldim sendede cok zorladım kendimi baska birgün bukadar yogun olmadgı birgün tekrar bakarım canım sana olur mu sözüm olsun tutmadı dedin bak üzüldüm şmdi

bakarım tabi ne zaman geri çevirdim ben senii cnm

tamam canım şmdi bakim mi yoksa yarın bakmamı istermsn smdi babystern kne bakmştm tutmadgnı söyledi üzüldüm üst üste cok kişiye bakınca olmuyor bazen cok bunalyorum ben cabuk catlama noktasna gelyoruum burcumdn dolayı sen nasıl istersen ona göre harekt edicem

kötü olduysan yarın bakarsın cnm seni de sıkmak istememmm nasıl istersen öyle olsun cnm bnm senin flalların çıkıo genelde bende cnm

MERHABA YENI GORDUM FALINI KISA YOLLARIN CIKMIS BIR KISIDEN HAKETMEDIGIN KIRICI TAVIR GORUCEKSIN ICINDEN KIRILICAKSIN AMA SONRA YINE UNUTUCAKSIN COK SABIRLISIN GUCLU SAKIN BIR KAREKTERIN VAR BU ARALAR BOGAZIN AGRIYABILIR.BAS AGRIN OLABILIR GÖZ CIKTU ÜSTÜNDE.. RUYALARIN VAR KARMASIK AMA UNUT ETKISINDE KALMA..BIR ALTIN KONUSU OLUCAK EVDE NEDIR BILMIYORUM.TOPLU BIR PARA EV YENILIK ADAK CIKTI SIZIN DUANIZ YADA BIRI ICIN ISTEDIGINIZ BIR DUA OLABILIR BILEMIYORUM SADECE GorDUGUMU yorumluyorum.İCİNI SIKAN KONULARI TAKMA KAFANA HEPSI TEK TEK HALLOLUCAK BIR BEBİS GORUNUYOR SIZIN YADA COK YAKININIZIN OLABILIR KAN BAGI YANI OLAN BIRININ..COK YELEFON KONUSMASI YAPICAKSIN BU ARALAR.. YENI YILA AGLAYARAK BURUK GIRICEKSIN GIBI AMA INAN YENI YILDA YILDIZIN YUKSELIYOR HAYAL ETTIGIN HERSEYI YAVAS YAVAS YASIYCAKSIN VE SEN BILE SASIRICAKSIN BUNU NERDE GORMUSTUM DIYE.. BIR IS KARIYER VE IYI BIR PARA CIKMIS BAKALIM HAYIRLISI..

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/670301-kahve-fali-tutkunlugum.html
canım ebdne senın yorumunu ıstıyorum yenı falım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…