- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.874
- 373
- Konu Sahibi emirlove90
-
canım bakıcamm biraz dinlenim smdi cok üst üste geldi bunlar dinlenim biraz devam edicem bu akşam bakıcam sanada
canım merhaba,
posta kutun dolmuş cevap yazamadım o yüzden. kahve falına yoğunlaşamıyorum ama istersen diğer fallardan bakabilirim.
canım merhaba,
posta kutun dolmuş cevap yazamadım o yüzden. kahve falına yoğunlaşamıyorum ama istersen diğer fallardan bakabilirim.
Tabiki canim ama 1-2 gun sonra ancak baakr tmm çok yogun kendısı :):)) benım resımler var http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/670301-kahve-fali-tutkunlugum.html
inş baakrsın :)
Bebeğim falını bekliyorum ama
tabak burda cnm
canım merhaba,
bnm falımada bakarmısın ki acaba cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-312.html
sende bana bakarsan olabilir canım
geldimm canım şmdi sana bakabilirim e harfi var canım sende bu e harfli bir insanın sana karşı borcu var sanki ama bu ne borcu anlayamadım belki manevi bir borctur yada maddi dir bilemiyorum düşünyor bu kişi kendini bir konuda sana kkarşı borclu hissedyor 5 tane yolun cıkmış kız ne bu yollar nerlere gdyorsun yinee uzun birde yollar canım sen bekardın dmi ?
sana hayırlı bir kısmet var canım sen nişanlanıcaksın galiba blmyorum bu nişanlıgı sana yordum büyük bir tuvalet gymişsin yakın zamanda nişanlanablrsn sırtını maddi manevi cok iyi olan birine dayıcaksın sen canım bu nişanlandgn olablr iki şey var kafanda canım karrsz kalmşsn bunlarla ilgili bir karara varamamşsn henüz ama neyi secersen sec senin icin iyi olucak canım annenle gectgmz gnlerde tartşdnz mı canım hc sanki sen haklısın annen sana biraz hakszlık yapmş gbi canım herşey güzel olucak inşlllah
yok canım ne nişanı..daha üniverste yeni bitti mastera başladım aday bile yok.
ben eski sevgilim dönsün diye bekliyorum.
annemlede tartışmadım ki..
pek tutmadı bu fal sanki.sağol yinede
bakarım tabi ne zaman geri çevirdim ben senii cnm
tamam canım şmdi bakim mi yoksa yarın bakmamı istermsn smdi babystern kne bakmştm tutmadgnı söyledi üzüldüm üst üste cok kişiye bakınca olmuyor bazen cok bunalyorum ben cabuk catlama noktasna gelyoruum burcumdn dolayı sen nasıl istersen ona göre harekt edicem
kötü olduysan yarın bakarsın cnm seni de sıkmak istememmm nasıl istersen öyle olsun cnm bnmsenin flalların çıkıo genelde bende cnm
iyi akşamlarr kızlarrr yeni falımm bu fal falımaaa bakarmısınızzzz falıma bakanın falına bakıcam bende fal bilenlerden yorum istyorum yorumlarınızı bekliyorummEki Görüntüle 876532 Eki Görüntüle 876533 Eki Görüntüle 876534 Eki Görüntüle 876535 Eki Görüntüle 876536 Eki Görüntüle 876537 Eki Görüntüle 876538 Eki Görüntüle 876539 Eki Görüntüle 876540
tabak burda cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/670301-kahve-fali-tutkunlugum.htmlMERHABA YENI GORDUM FALINI KISA YOLLARIN CIKMIS BIR KISIDEN HAKETMEDIGIN KIRICI TAVIR GORUCEKSIN ICINDEN KIRILICAKSIN AMA SONRA YINE UNUTUCAKSIN COK SABIRLISIN GUCLU SAKIN BIR KAREKTERIN VAR BU ARALAR BOGAZIN AGRIYABILIR.BAS AGRIN OLABILIR GÖZ CIKTU ÜSTÜNDE.. RUYALARIN VAR KARMASIK AMA UNUT ETKISINDE KALMA..BIR ALTIN KONUSU OLUCAK EVDE NEDIR BILMIYORUM.TOPLU BIR PARA EV YENILIK ADAK CIKTI SIZIN DUANIZ YADA BIRI ICIN ISTEDIGINIZ BIR DUA OLABILIR BILEMIYORUM SADECE GorDUGUMU yorumluyorum.İCİNI SIKAN KONULARI TAKMA KAFANA HEPSI TEK TEK HALLOLUCAK BIR BEBİS GORUNUYOR SIZIN YADA COK YAKININIZIN OLABILIR KAN BAGI YANI OLAN BIRININ..COK YELEFON KONUSMASI YAPICAKSIN BU ARALAR.. YENI YILA AGLAYARAK BURUK GIRICEKSIN GIBI AMA INAN YENI YILDA YILDIZIN YUKSELIYOR HAYAL ETTIGIN HERSEYI YAVAS YAVAS YASIYCAKSIN VE SEN BILE SASIRICAKSIN BUNU NERDE GORMUSTUM DIYE.. BIR IS KARIYER VE IYI BIR PARA CIKMIS BAKALIM HAYIRLISI..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?