İlgisi var gibi geldi ama ben senin durumunu anlayamadım sen istiyor musun olmasını yoksa sadece meraktan mı?
ilgisi olan kişi '' düşündüğün biri varsa söyleyebilirsin'' demez bence... arkadaşlığını,yakınlığını yanliş değerlendirdiğinizi düşündüm açıkçası...
Bana ilgisi varda cesaret edemiyor gibi geldi.sizden bir ışık bekliyo sanki bilemedim
İlgisi var da davranışları dengesiz sanki.
Seninde gönlün varsa sen bi adım at ozaman işiniz kolaylaşır :)Durumu benden önce fark eden iki çalışma arkadaşım var, onlar da aynısını söylüyor. Onlar kafamı karıştırdı zaten:)
Bugün kendi de itiraf etti zaten 'Benim tek kız arkadaşım en yakın arkadaşımdı, ben cesaret edemiyorum konuşmaya' diye, ortaya konuştu ama bir şey mi ima etti anlayamıyorum işte.
Seninde gönlün varsa sen bi adım at ozaman işiniz kolaylaşır :)
Hiç bişeycik olmaz aşkından ölmüyosun ya şuan sonuçta.yok dersede salla gitsin olmamış gibi yapBir şey hissettiğimden emin olsam ben çekinmem ama aksi bir durumda beraber çalışmaya devam edebilmek var işin ucunda,işler sarpa sarar diye korkuyorum:)
Önceden erkekler ilk adımı atardı böyle çekinmezlerdi. Şimdi kızlardan adım bekliyorlar çok ilginç. Bence adım falan atmayın, daha ne olduğunu bile bilmiyorsunuz.
Hiç bişeycik olmaz aşkından ölmüyosun ya şuan sonuçta.yok dersede salla gitsin olmamış gibi yap
Kesin ilgisi var diyemem ama dikkatini çekmişiniz.Reddedilmekten korkuyor gibi.
Ben de böyle düşünüyorum. Size hangi konuda dengesiz geldi?
Gerçekten kafam karışık o yüzden yorumunuz çok değerli benim için.
Ilgili gibi sorup sonra daha sen bir şey demeden "bu konuşulanları unut" gibi saçma bur şey söylemesi, önce kaçıp sonra yaklaşması...Utangaçlık mı dengesizlik mi anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?