• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana karşı kalp kırıklıkları geçer mi bilemem ama onun değerini çok geç anladım

esmerguzeli06

esmerguzeli
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
509
1
96
Ankara
benim bir arkadaşım vardı erkek arkadaşım onu kaybedince anladım çok değerli olduğunu sorun ise beni çok seviyor hemde herşeyden çok arkadaşça değil bende onu arkadaşça çok seviyorum benden bir seni seviyorum kelimesini duymak için dünyaları önüme serer 3 senelik bir arkadaşlığımız var başka şehirde oturuyordu yanıma geldi arkadaştık yanıma geldikten sonra benim bir gülüşüme vurulmuş aklından çıkmamışım bana anlattı kırdım hemde çok biz arkadaşız seni arkadaşça seviyorum olamaz dedim 1 sene arkadaşlığımız sonunda bitti arada 8 ay geçti 8 ay konuşmadık okadar kuvvetliymişki buldu tamam dedi arkadaşça konuşalım ben buna bile razıyım sesini duyum gözümün önünde ol başkasıyla ol birdaha sevmek sözünden söz etmeyecem dedi bende olmaz felan derken sonra beni yumuşatmayı başardı ve çünkü beni tek o anlıyor en yakın kız arkadaşım anlamazken o anlar dinler derdime derman olur bana kız arkadaşım üzme kendini dese bile farkeden bişi olmazken o bana üzme kendini dediğinde sanki ruhuma bir el dokunur ve bütün üzüntülerimi alır yine arkadaşça devam ederken bu benim aptallığım yüzümden sevgilimle tartıştığım gün bir hata yapptım buna yüz verdim aynı gün sevgilimden intikam almak için arkadaşımı kullandım çok üzmüştü arkadaşım beni mutlu ediyordu onunda istediği buydu bendim onu sevmesem bile bendim beni öyle kabul ederdi bana 3 kere sordu bak ona sinirlendiğin için böyle bişi yapma pişman olup dönersen beni mahvedersin demişti bende yok birdaha olmayacka onla ben beni sevne kişiyle olmak istiyorum dedim ve ertesi gün onu çok kıracağımı düşünerek olmayacağını dile getirdim yıkıldı ama tek dediğini kelime canın sağolsun sonra kavga etmeye başladık tartıştık hatalarımızı birbirimizin yüzüne vurmaya başladık tam 2 sene sonra arkadaşlığımızı tekrar bitirdim dedim olmuyor birbirimizi kırıyoruz o benim üzülmeme bile dayanamazken ağlamam bile dayanamazken sevgilimin beni incitmeleri kırmaları kız arkadaşlarımın beni anlamayışı derdimi onun kadar anlamayan beni onun kadar saran sarmalayan derdime derman biri olmadığını dün anladım ve araştırdım nette ona ulaşmak için beni affet üzgünüm diye baya uğraştan sonra buldum ve demin konuştum üzgünüm çok üzgünüm sen benim için çok değerliymişin senin değerini bu kaybetmeden sonra anladım dedim bana canın sağolsun dedi sonra baya konuştuk hayatımda değişiklikler olduğunu anlattım oda anlattı şirket kurmuş 4 tane çalışanı varmış ve patronmuş beni en üzen nokta onun için nekadar değerli olduğumu bir kelimesinde anladım şirketimin ismini tahmin et dedi senin isminmi dedim hayır x dedi benim soy adımı şirketinin ismi yapmış benim için çok değerli bir arkadaşımın kanımın canımın hpatırası o dedi nekadar üzüldüm pişman oldum ağladım onu kaybetmenin yokluğunu yaşarken bu benim kalbime inen bir hançerden farkı yoktu o benim için çok değerliymişte ben çok geç farketmişim 3 sene olcak bu ayla bitir tekrar başla bitir tekrar başlalardan sonra tam 3 sene beni affetse kalbinin kırıklığı geçse bana karşı:teselli:

Benı bukadar severken benı bukadar anlarken ben bencıllık ettım onu kırdım ıncıttım her sÖzÜm kalbıne yumruk gıbı ınıyormuŞta yenı farkettım tekrardan konuŞur konuŞmaz deĞıl dedım ankarya geldıĞnıde haber et gÖrÜŞelım dedım oda bana bende deĞıŞıklek oldu takım elbıse gıyıyormu ŞaŞırmassın umarım dedı bende yok ŞaŞırmam bende bendede Çok deĞıŞıklık oldu dedım canımya ne oldu sendemı takım elbıse gıyeceksın dedı bende yok memur kıyafetıne bayılıyorum ama memur olursam ancak dedım oda sana herŞey yakıŞır Çuval gıysen bıle o kara gÖzlerıyın altına o gÜlÜŞÜyÜn altına herŞey yakıŞır dedı bende eskı kıŞı olmayacak karıŞnda aksı sınırlı agresıf kıŞı dedım senı ÜzdÜm ama deĞerını Çok geÇ oldu ama 3 seneden sonra anladım dedım

ilk geldiklerinde metroları karıştırmıştım ankaraya değilde metroya binmiştim oda buna çok gülmüştü dedi geçen ankaraya geldim yalnış bindiğimiz metroya bindim eski günler çok güzelmiş dedi senin o karıştırınca kekelemen felan bir an gözümün önüne geldi güldüm dedi

merhaba arkadaşım şu hayatda dost bulmak okadar cok zor ki...bulsan bile dostun dedin kişi dosttun olmayabiliyormuş bazan bayan arkadaşlarımız dan bile daha cok dost olan yakın erkek arkadaşlarımız oluyo onlar bayanlardan inanın daha daha dostca ne diyim inan benim bu kadar cok seven bir dostum olsaydı eger elimden gelen her şeyi yapardım belki o sizi sevgili olarak gördü ama yine bir şirkete ismini verecek kadar sizi cok sevmiş ben de ona bir şans verirdim onu sevmem için.. hep sevdiklerimiz ve bizim şeçtiklerimiz canımızı cok yakıyo peki neden sizi bu kadar cok seven birine karşı sırtınızı dönüyorsunuzki

ben neyaptım meğer ne acılar vermişimde farkedememişim onun için nekadar değerliymişimde farkedememişim şuan üzüntülerin en büyüğünü yaşıyorum ağlıyorum bencilim koca bir bencil aptalım hemde koca bir aptal

ama okadar yaptıklarımdan sonra çok geç oldu bana senin kadar gaddar acımasız olamadığım sana acı çektiremediğim için seni bukadar sevdiğim için çok üzgünüm dedi

şirketinin ismini benim ismimi vermiş bukadarmı değerliydim onun için o beni böyle bile sevmeye razıydı erkek arkadaşım olduğu halde ona yanımda olma hakkını vermedim en büyük pişmanlığı yaşıyorum şuan

sonucda bunu dile getirmişşin ama önemli olan bu deyilmi evet bazen hayat da pişmanlıklar yaşarız biliriz bnu pişmanlık canımızı cok acıtır bunu da bilirim bak sana bir şey anlatım arkadaşım.....

hiç kimseyi bukadar üzmediğimi incitmediğimi farkettim neden sadece onu üzdüm dile getirdim ama bu kaçıncı tekrar üzerim diye şimdiden korkmaya başladım konuşmasamda yapamıyorum okadar değerliki onun yanında rahat ediyorum huzur veriyor bana canım yanarken canımın acısını alıyor hakkım yoktu onu üzmeye herzaman demişimdir sende kır sende incit beni diye dayanamam demişti yeteri kadar üzülüyorsun hayat seni üzüyor birde ben üzemem benim hayata karşı sinirim var seni bukadar üzdüğü için bunu benden bekleme seni incitmek enson yapacağım şey gözünden akan bir damla yaşın seni bukadar severken akıtmam o yaşı demişti

benim cok deger verdigim degerlerini kendi degerlerimden üstün tuttugum cok sevdiğim ona dostuım dediğim bir bayan arkadaşım vardı evet ona dostum dedim dost kapılarımı actım ha ben öyle herkeze dosdtum demem demiş isemde bana göre cok şanslıdır her zaman iyi yada kötü hep yanında oldum ama bu doslugun başlamasını hep ben istemişti o ise hiç yanaşmamıştı o arkadaşımın doslunu kazanmak için cok mucadele verdim gercekten büyük ugraş verdim cümki onu cok seviyodum ve sonun da gercekden kazandım ve kazandım gün başka şehre tahini cıktı şehirler ayrıydı ama yinede hep maddi ve manevi olarak yanında oldum en büyük destekcisi ben oldum ve gördüm ki arkadaşım...hep ben bişeyler verilecekse tek taraflı deyildir ben ondan maddi olarak hiç bir şey istemedim sadece dosluğunu istedim sonun da anladım ki sanki bir takım sebeblerden dolayı hep buna mecburmuş gibi hissettirdi banaicümki maddi olarak hep yanın daydım ve bu durum beni cok rahatsız etti beni bir takım sebeblerden dolayı deyil isterdim ki değer vedrdigi için sevdigi için yanımda olmasını ve ona verdiğim değerim cok sarsıldıgı için ve (o na bir mesaj atım sen benimle beni sevdigin için mi arkadaşşın yoksa bir takım sebeblerden dolayı buna kendini mecbur hissettin için mi arkadaşşın? ben sana cok deger vermiş seni bir arkadaşım olarak cok sevmiştim ama sen sana olan degerlerimi cok sarstın şidi tercih senin ister beni kaybedersin ister kazanırsın kaybetmekde senin elinde tekrar kazanmakda tercih senin he şekilde saygı duyarım)aradan şuan bi hafta gecti ne bir mesaj attı nede aradı yinede iyi yada kötü onca şeye rahmen birşeyler yazmasını bekledim ve bekledim anladım ki ona hiç değer vermemiş arkadaşım verseydi arardı ve canım öyle yandıki canımı acıttı şimdi inan bana hala canım acıyo dosluga artık inancım bile kalmadı........

senin açından inan çok üzüldüm aynen bende böle yaptım ve 3 seneden sonra anladım oda anlar ama baya zaman geçmesi gerek ben çok kırgınım şuan beni tanır maddi yönden bişi yapmasını istemedim tek benden sevgimi istedi oda yoksa yanında oluyum razıyım dedi bende keşke beni sevmeseydinde beraber olsaydık dedim bana sana aşkım demeyiseni seviyorum demeyi saçlarına dokunmayı çok istiyorumki dediydi geçen ayrılmadan önce şimdi evlendinmi diyorum kızlardan nefret ediyorum evlenmeyi düşünmüyorum bana hep derdi evlensende sen kocanı çabuk öldürürsün 40 yaşına geldiğinde bana gelirmisin demişti elinde tutsam benimle gelirmisin demişti bende hayır 70 yaşına kadar beklersen 70 yaşında buruşuk buruşuk gelirim demiştim oda sen gelde buruşuk ol razıyım demişti senin o gözlerin o gülüşün yanımda olsunda diğer taraflar önemli değil demişti

hiç sorma en yakın dostumu canımı kaybetmişim değerinide çok geç anlamışım bugün söyledikleri parçaladı kahretti beni hayatımda hiç keşke yoktu eklendi birtane keşke yapmasaydım lafı

ben arkadaşım daha doğrusu 3 senedirki hep arkadaş gözüyle gördüm ama güçlü bir arkadaşlığımız vardır herşeyimi bilir herşeyini bilirim o derece ama o beni arkadaş gibi değilde sevgili gözüyle gördü değer verdi birtek saçımın teline dokunmak için dünyanın diğer ucundan gelir benim için benim yüzümden hayatı değişti mahvoldu desek yeridir ünüversite okurken bana aşık oldu ünüversite son sınıftaydı okadar çok sevdiki ben çok azarladım bıraktım onu yüzüstü defalarca buda dayanamadı son sınıfın yarı tatilinde askere gitti bitirse idi 5 ay yapacağı askerliği 1buçuk sene yapmak için bana inat dondurdu ünü gitti bilerek doğuda yapmak istedi doğuda askerlik yaparken acemiliğinde sırtından vuruldu ve şuan kalbinde pille yaşıyor anlayacanız hayatını kararttım son sınıfta okurken çalışıyordu ve yüklü miktarda maaş alıyordu bana bitirdikten sonra neolur benle evlen benim durumum iyi değildi maddi açıdan bende gurur yaptım ben seni arkadaş olarak gördüm paran oldu diye sevgili olarak görceğimimi sandın dedim arkadaşlığımı tekrar bitirdim ama pişmanım onu öyle bırakmamalıydım onu öyle bıraktığım için tek başına bu acıyı kaldıramadı herşeyi yaşama inat ölmeye gider gibi gitti hep ölmek istediğini ösyledi senin beni sevmediğini bile bile ben ölmeyi istiyorum demişti yani anlayacanız keşke sevmeseydi benide bunlar olmasaydı

canım okurken çok üzüldüm ya
ne kadar çok sevmiş seni
sen onu sevmiyorsun sanırım
keşke sevebilseydin
seni çok mutlu ederdi,okadar zor ki anlattın birini bulmak,evlenmek

Back
X