- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Neden hatirlattiniz ya ? Okurken cinnet geciricek gibi olmustum gunlerce.Bak yine geldi aklima.Ben o ablayi var ya....
evet sana katiliyorum. Buyuk ihtimalle diger uyeligiyle giriyordur.ikinci üyeliğiydi zaten.
kesinlikle diğer üyeliğiyle girip konusuna bakıyordur.
Ama anlamıyorum konuyu açıyorsun bari sonucunuda yaz.
ama sonucta olaylari yasayip canli canli bize anlatmisti. Sonrasinda neden girip anlatmiyor ki devamini?Ama Bilgece bence o kadar travmatik bir olaydan sonra son aklına gelecek şey bile değildir Kadınlar Kulübü'nde merak edecek kadınlar
böyle yapınca herşey yalanmıydı ve yahut eşini affetti de o yüzden mi yazmaya cesaret edemiyor diye düşünüyor insan.
ama fazla merak ta iyi değil işte umarım ceza almazsın bu yüzden yazık olur banlanırsan.
Evet ya al benden de o kadar...
Bide temizlik saplantısı olan bayan vardı tel tuvalete düşmüştü vb...onu da merak ediyorum
Evet ya al benden de o kadar...
Bide temizlik saplantısı olan bayan vardı tel tuvalete düşmüştü vb...onu da merak ediyorum
Ben baska uyeligi oldugu detayini bilmiyordum.Varsa ve hala burdaysa konuyu hortlatalim ? Merak ettigimizi anlar ve yazar belki hi?
gizlenmek icin baska bi hesap acmis, belki esas uyeligiyle aramizdadir.. bence de basliga yaz isminiGerçekten çok merak ediyorum. Fake miydi? Yoksa degil miydi? Neydi nereye gitti ya..
niye banlamasınkı?şu an kuralları çiğniyosunuz hemde bilerekBanlanir miyim ki? Insallah banlanmam yoksa bu sefer 1 ay banli kalirim. Ama bir hata yapmadim.
Mune abla lutfen beni banlama. Soz bir daha uyelerle ilgili konu acmam söz. .
Ben baska uyeligi oldugu detayini bilmiyordum.Varsa ve hala burdaysa konuyu hortlatalim ? Merak ettigimizi anlar ve yazar belki hi?
Ben neler kaçırmışım yokluğumda yahu, konuyu özet geçecek bir hayır sahibi varmı ki ?
gizlenmek icin baska bi hesap acmis, belki esas uyeligiyle aramizdadir.. bence de basliga yaz ismini
telin akıbetini mi merak ediyorsun tatlım
ama baskalari da bir kac kere bir iki üye hakkinda konu acmislardi banlanmamislardi. Banlanacak kadar yasak degil diye biliyorum. .niye banlamasınkı?şu an kuralları çiğniyosunuz hemde bilerek
Ay bende burdan bir uyeyi cok merak ediyorum. Kanser hastasiydi, Cocuklari felanda vardi. Agriya gitmisti bir dedeyle ninenin yanina 3 ay orda kalmisti. O ablaya noldu bilen varmi?
gizlenmek icin baska bi hesap acmis, belki esas uyeligiyle aramizdadir.. bence de basliga yaz ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?