Bana Kizmayin

Neden hatirlattiniz ya ? Okurken cinnet geciricek gibi olmustum gunlerce.Bak yine geldi aklima.Ben o ablayi var ya....

Unutamiyor ki insan yaa. Merak ediyoruz

ikinci üyeliğiydi zaten.
kesinlikle diğer üyeliğiyle girip konusuna bakıyordur.
Ama anlamıyorum konuyu açıyorsun bari sonucunuda yaz.
evet sana katiliyorum. Buyuk ihtimalle diger uyeligiyle giriyordur.

Ama Bilgece bence o kadar travmatik bir olaydan sonra son aklına gelecek şey bile değildir Kadınlar Kulübü'nde merak edecek kadınlar
ama sonucta olaylari yasayip canli canli bize anlatmisti. Sonrasinda neden girip anlatmiyor ki devamini?

Ben baska uyeligi oldugu detayini bilmiyordum.Varsa ve hala burdaysa konuyu hortlatalim ? Merak ettigimizi anlar ve yazar belki hi?

Banlanir miyim ki? Insallah banlanmam yoksa bu sefer 1 ay banli kalirim. Ama bir hata yapmadim.

Mune abla lutfen beni banlama. Soz bir daha uyelerle ilgili konu acmam söz. .

Mune abla konuyu kapatmisti sohbet yapiliyor diye. Hortlatamayiz yani maalesef ki...
Evet ya al benden de o kadar...

Bide temizlik saplantısı olan bayan vardı tel tuvalete düşmüştü vb...onu da merak ediyorum

Ben baska uyeligi oldugu detayini bilmiyordum.Varsa ve hala burdaysa konuyu hortlatalim ? Merak ettigimizi anlar ve yazar belki hi?

Ay bende burdan bir uyeyi cok merak ediyorum. Kanser hastasiydi, Cocuklari felanda vardi. Agriya gitmisti bir dedeyle ninenin yanina 3 ay orda kalmisti. O ablaya noldu bilen varmi?

niye banlamasınkı?şu an kuralları çiğniyosunuz hemde bilerek
ama baskalari da bir kac kere bir iki üye hakkinda konu acmislardi banlanmamislardi. Banlanacak kadar yasak degil diye biliyorum. .

Ay bende burdan bir uyeyi cok merak ediyorum. Kanser hastasiydi, Cocuklari felanda vardi. Agriya gitmisti bir dedeyle ninenin yanina 3 ay orda kalmisti. O ablaya noldu bilen varmi?

Ondan haberimiz yok maalesef. Kimse bilmiyor ne oldugunu

Üyeler ve konularla ilgili topik açılması yasak, üyelik gerçek anlattıkları da ama üyenin kim olduğunu sormayın çünkü bilmenizi istese ana üyeliğiyle konu açardı.

Umalımda iyi olsun, gün gelir sizlere son halini anlatmak isterse konu açıp anlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…