Bana küsen eşin çocuğa da tavır alması!

Ben de sizin gibi düşünüyordum, hatta öyle de yapıyorum. Ama şimdi herkes sen abartmışsın diyince...

Ortada acayip derecede büyütecek mevzu yok. Gitmeden söyleyeceğini söylemişsin zaten. Geldikten sonra da gününü gösterecek bir durum yok.

Ben de sizin gibi düşünüyordum, hatta öyle de yapıyorum. Ama şimdi herkes sen abartmışsın diyince...
sen abartmıssın dıyenlerın kocaları kendılerıne 2-3 hafta küs kalsa yokmus gıbı davransa , es olarak maske konusunda uyarmasına ragmen eslerı dınlemese ımdat yangın var dıye konu acarlar burda

yenı bebegınız var zaten yorgunsunuz , es ustunuzden stresınızı almak yardımcı olmak yerıne sızı trıplere boguyor kendınızı unutup bırde esın derdıne dusuyorsunuz

bu haksızlık

bence yapmanız gereken boyle kocaya hıc umursamadıgını gostermek yanı ona ıstersen 93893839 yıl küs kal umrumda degıl ımajını verırsenız bence pes edecektır cunku sızı vurabıldıgı tek yer o :) ordan cezalandırdıgını zannederken hiç umursamadıgınızı gorurse bu konuda daha esneyecektır bakın 2-3 haftadan 2-3 gune dusurebılmıssınız demek kı dogru yoldasınız sız zaten dogru davranıyormussunuz demek kı

hıc suan bırsey demeyın bırsey yokmus gıbı davranın umursamayın bence

Mecbur gönlünü alcaz demek ki

Kaç senelik evlisiniz? Yani ben de kaç sene sonra bu küsme işine duyarsızlaşırım acaba?

7,5 yıl oldu
Ben sinir harbinde iyiyimdir
Bu küsme ilk yılda vardı, önce alıp karşıma konuştum güzelce bak böyle yapamam soğuyorum senden diye, tamam dedi bir altı ay iyiydi, sonra bir gün eften püften bir sebeple küstü, noldu diyorum cevap yok, tık yok adamda, böyle iki gün geçirdik, ikinci günün akşamı sofrayı hazırladım hadi yemeğe dedim, yemeyeceğim dedi, kafamda bir tel attı sanki, üstüme bir deli kuvveti geldi, yakasından tuttuğum gibi sokağa fırlattım, öyle ev eşofmanları ile ayakları falan çıplak, töbe yarabbim. Cep telefonu eşofmanının cebindeymiş, bir arkadaşını aramış o da beni aradı yenge arabanın anahtarını verir misin diye veremem dedim, öyle kaldı, arkadaşı gelip almış, ertesi gün özür diledi, bir daha öyle bir küslük yaşamadık, çünkü ciddi olduğumu biliyordu, boşayacağım seni dedim. Sonra kendince başka bir küsme şekli gelişti, trip soğukluk falan onu da kendi çalıp kendi oynuyor, kendi kendine barışıyor. Ha normalde iyi bir ilişkimiz var, bu bahsettiğim durum nadir oluyor yılda bir gibi onda da hiç tepki vermediğim için uzatamıyor. Kendi eşim için söylüyorum, tepki verdiğimde abarttığını fark ettim, üstüne gidiyor, o yüzden hiç tepkisiz kalıyorum yokmuş gibi ertesi güne normal ayarlarına geri dönüyor

Bazi insanlar tepkisini susarak verir ben mesela.Hem de insanlarin birbirini azarlamasi hic hos degil.Ben de olsam kuserdim.O sizin esiniz cocugunuz degil.Kotu bi niyet goremedim.

Çocuk gibi sürekli küsmesi hiç hoş bir davranış değil. Sizin çıkışmanız da kötü olmuş güzellikle söyleyebilirdiniz. Çocuğunu düşünmeyen bir baba gibi tavrınız olduğundan öyle davranıyor olabilir eşiniz ama bu da çok çocukça yani. Bebeği orda ağlarken tepkisiz kalması hoş değil ne olursa olsun. İki tarafında hataları olduğunu düşünüyorum ben

abartmasanız mı? lohusalık hormonları vurmuş sanırım ne şakadan anlıyosunuz ne halden

Okurken ben yoruldum, eşinize sabır diliyorum.. biraz daha anlayış, yumuşak davranış göstermeye ihtiyacınız var bence.. lohusalık etkisi olabilir, sadece eşinize çok sertsiniz ve hiç farkında değilsiniz..
Yumuşamayı deneyin..

Bu şey değil mi ya, annem
O da bana küssün,ablamla babama da tavir alirdi. Ablama küssun,arada ben babam da kaynardim.. babama küssün,bizimle de konuşmazdi.
Yemek falan yemezdi, bulasiklari çat çat diye sesli sesli masaya koyar,yikardi...
Allah cocugunuza sabır versin. İnanıyorum ki böyle bir babası olsun istemezdi

İkiniz de haksızsınız. Bu kadar dolup eşinize patlamayın. Geri dönüşü olmayan kırgınlıklara yol açabilir. Şakayla karışık yaptığının doğru olmadığını söyleyin tabiki. O kadar büyütülecek bir şey yok

Koskoca adamı durduk yere azarlamissiniz yerinde komik sayılabilecek bir espri yapmış üstelik. Eş olmak buna hak doğurmaz ki. Saç baş giriseyim mi cümlenizi ironi sayıyorum. İlk defa lohusa bir kadına hak veremedim. Sizinki de lohusaliktan sanırım. Birsey yapmayın sakince konuşun

Çok sinirlisiniz. Daha sakin ifade edin. Eşinizin küsmesi kötü ama sizin gibi azarlayıp kızmasından iyidir. Lütfen toparlanın. Ne güzel evlat sahibi olmuşsunuz. Kıymetini bilin.

Annenizin burcu ne?

Bu kadar takıntılısınız madem neden kocanız çocuğu öpmedi diye mesele çıkartıyorsun anlamadım. Virüs sadece kayınavlide kayınpedere mi var?

Konu sahibi adamı azarlamış farkında mısınız? Güzelce söylemek varken niye azarlamış? Adamın maske konusundaki suçu ne sizce? Şaka yapması mı? Tamam sürekli küsmesi kötü bir mesele ama bu konuda adama nasıl suç buldunuz? Bebeğe bakmaması sorun evet ama o ayrı konu sahibinin azarlaması ayrı. Eşiniz sizi arabada maske takmadınız diye azarlasa aynen böyle düşünecek miydiniz? Siz de bunun konusunu açardınız Eminim.

gercekten alemsınız ınanın cok guldum
evınızde 2-3 hafta sızı ınsan yerıne koymayan yokmussunuz gıbı davranan umursamayan küsen bu sekılde trıp atan bır kocanız var
dısarda korona var evde kucuk cocuk var aylardır dıkkat edıyorsunuz ama esınız maske konusunda duyarsız uyarıyorsunuz duyarsız davranıyor
bunlar ust uste gelmıs ve kadın kocasını yıne maskesız gorunce dayanamamıs kızmıs

burda bırı bırını cocuk yerıne koyuyorsa buda adamın ta kendısı.
benım esımde benı boyle hıc yerıne koysa bende azarlarım hepınız kızarsınız adam 4278478427428742378 tane kabahatlı hareketde bulunmus sorun konu sahıbının bagırması falan degıl kadının sabrı tasmıs artık

ınsan gıbı sımdı araca bınınce cıkardım canım demesı cok mu zor hassasıyetını bıle bıle karakoldakıler yabacı degıl yiiiaağğğ dıye agzını suze suze konusan adama haklısın canım esım mı demek gerek
ayrıca maske takmak zorunlu !!! ben takmazsam esım uyarmasına ragmen umursamazsam ve kızarsa haklı .
aklımızı basımıza toplamak gerek

adama nasıl suc buldunuz demenıze gercekten guldum

Konu sahibi eşim aylarca maske takmadı dememiş. Eski küslükler birikti diyor ama belki onlarda da böyle bir üslup var ve adam küsüyor. Konu sahibi de azarlamadan sorabilirdi.

Ben de onu yok saydım yüzüne bile bakmadım. Aynı tavırlara maruz kaldım ve ben bunun bir psikolojik şiddet olduğunu düşünüyorum.

Esiniz cok yanlis yapiyor hatta soyle soyleyeyim ben kucukken babam verem gecirmis tabi banada bulasmis bi adam babama sen bu cocugu sevsen 3 metre mesafe koyarsin arana demis seven insan sevdigini dusunur .Dusunun ozaman ben 3 yasindayim ve ogunden sonra babam beni ne opmus ne sevmis bisey olurda gecer bana yine diye gel zaman git zaman ben buyudum babamin beni hic sevmedigini dusundum taki o ölene kadar ,hic bu hislerimden bahsetmedigim icin annemde anlatmamisti cocugum olunca babam olsaydi beni sevmedi ama torununu severdi dedim annem ondan sonra anlatti aslinda ne kadar sevdigini ama boyle olay olunca yaklasmadigini simdi geriye bakinca yillarca beni sevmedigini sandigim hatta nefret ettigim adam var hakkini helal etmistir umarim .esinize soyleyin boyle olmak istemiyorsa kendine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…