Bana küsen eşin çocuğa da tavır alması!

.

arabada maske takmamanın cezası 900 tl arkadaslar

haberınız olsun

Konu sahibi eşim aylarca maske takmadı dememiş. Eski küslükler birikti diyor ama belki onlarda da böyle bir üslup var ve adam küsüyor. Konu sahibi de azarlamadan sorabilirdi.
babanıza 20 yıldır ölsun dıye beddua ettıgınız yorumu gordum
keske ınsanlar sinirlenmeden ofkelenmeden sorunlarını cozebılse haklısınız bunu herkes cok ısterdı.
emınım konu sahıbıde esını azarlamak ıstemezdı kımse durduk yere sinirinin bozulmasını ıstemez cunku

adam durduk yere küsüp günlerce konuşmasa haklısınız.
ama konu sahibi adamı azarlamış. bi de üstüne gelince saç baş dalacam yazmış.
belli ki sinirli bir kadın ve adam da artık kabuğuna çekilmiş. sinmiş anlayacağın. sadece tek tepkisi pasif bir küsme hareketi.
ve siz de üstüne konu sahibini gaza getirip adama daha da eziyet etmesini mi istiyorsunuz.
ben olaya dışarıdan objektif bir gözle bakıyorum. ikisini ne tanırım ne ederim.
madem konu sahibi yorum istemiş. gayet ortada kendisi haksız.

konu sahıbını gaza getırıp kocasına ezıyet etmesını ıstedıgım bır tane yorumu gosterın bana ?
tam aksıne asla umursamayın geldıgınde konuyu acmayın bırsey demeyın dedım

once okuyun anlayın lutfen

yorumunuz konu sahibinin haklı olduğuna yönelik.
konu sahibi zaten adam gelince saç baş dalacam demiş. e o zaman siz de dalmasını haklı görüyorsunuz demek oluyor.
yani bunu anlamak çok zor olmamalı.
siz öyle yapın o zaman ne diyelim. etrafınızdaki insanları azarlayın, küserlerse saç baş dalın. belki etrafınızda birkaç insan kalır.

Siz de haklısınız birikim olmuş ama ben de anneliğin sorgulanirsa çok hassaslasirim. Eşiniz de böyle algilamis sanırım.

benım anlattıklarım sızın anlayacagınız kadardır :) ıyı forumlar

Adam basından beri trip. Erkeğin küsmesi de ne biliyim çocuk gibi. Ben sizi haklı buldum siz artık bu durumdan bıktiginiz için son olay da patlamaniza sebep olmuş. Ayrıca size triplerini atsın el kadar bebeğe niye gardını almış ki

bence biraz abartmışsınız, sanki çocuk sadece sizin sanki bir tek siz düşünüyorsunuz gibi davranmışsınz, adam da haklı olarak biraz gıcık olmustur.

Adama durup dururken bagirmissiniz ben eşime öyle davransam o da bana tavır alır. Sizi haksız buldum .
İkincisi çocuğa tavır almamış ama size trip atıyor çocuğa yaklasmiyor hani virüs bulastirmiyim gibisinden

Saç baş girişeyim mi diye sormuşsunuz Siz iyimisiniz? Tamam yeni doğum yapmışsınız hassasınızda adamı azarlamanın manası ne... bazen burda konu açan kadınların kocalarına çok acıyorum,kadınlara sorduğumuz gibi kocalarada sormak istiyorum "sevgiliyken fark etmedinizmi bu huylarını da evlendiniz "diye

25 günlük bebek missss gibi kokar simdi.. Ay olsa da koklasak...eeeehhh 25 günlük anne de Hormon doludur simdi… Biraz sakin olun daha önünüzde cocuk yüzünden tartisacaginiz cookk zaman ve sebep olacak.

Ohooo kadınlar kulübünde dahi erkeklere bu engin hoşgörü varken biz daha çok bekleriz paşa erkeklerin soyu tükensin diye. Konu sahibinin daha kırkı çıkmamış lohusa kadın, bu süreç hepimizi hassas yapmışken onun hassasiyetini karokoldakiler tanıdık yauv diye alaya alan adama, tamam kocam demesi bekleniyor herhalde. Bu paşazadeler kendilerine bağırılmasın istiyorlarsa apır sapır dalga geçmeyecekler insanla. Çocuğa trip atıyor yazmış kadın ama kalbini kırmışsın yazıyosunuz. Gün içinde kalbi kırılmayan kadın yok, kimsenin çocuğuna bakmadığını görmedim. Niye bu kraldan çok kralcı tavrınız hanımlar valla anlamıyorum ya.

Siz tamamen haklısınız konu sahibi. Geri adım atmayın gönül falan da almayın derim. Küsen erkekle hayat çok zor insan bazen sözlü tartışalım istiyor karşındaki duvar yaşadım biliyorum ve sabırlar diliyorum. Geri adım atmadan çözersiniz bu durumu umarım. Sağlıkla büyüsün bebiş

öncelikle lohusalık döneminde böyle bir şeyle kafanızı meşgul ettiğiniz için çok üzgünüm..sanırım bu eşinizin genel bir tavrı buna alışmaya çalıştığınızı varsayıyorum çünkü ilk günden beri böyleymiş huyu.Konu arabadaki son tartışma değil bunu sadece bu çerçevede yorumlayanlara kulak asmayın derim.Karşınıza alıp direk konuşun , çocuğunuzu böyle bir ortamda böyle bir tavırda baba figuru ile yetiştirmek istemediğinizi onu sevdiğinizi (seviyorsanız) ondan destek görmediğinizde yarım kaldığınızı en önemlisi çocuga tavır aldığında ne kadar kötü hissettiğinizi anlatın derim..

Kusme dahil olmak uzere hicbir pasif agresif davranisa tahammul edemem. Esimle tanistigimiz ilk gun soylemistim acik bir iletisimi benimsemezsen yapamayiz diye. En iyisi gormezden gelmek, o kustukce siz de onu gormeyin kendi kendine kussun dursun bakalim ne yapacak?

Bence ikinizde de hata var.Eşinizin küsmesi hiç güzel değil gerçekten ama siz de çocuk azarlar gibi eşinizle konuşmamalısınız.Herkes birbirinin huyuna göre biraz da olsa alttan alabilmeli

ayni dertten muzdarip bi arkadaşım var.
oda 3 senelik evli ayni sizin gibi onceden haftalarca süren küslük bi kac güne düşmüş ona şükrediyor.
her akşam sofrada salata olurmuş bi akşam yapmamış diye 2 hafta konuşmamış adam..
arkadaşım şok tabi böyle birseye alışık değil demiş heralde bitti 2 hafta insan yeni evli karısına nasil küser..
arkadaşımın ailesi bi akşam yemeğe gelir tabi 40 yılın tecrübesi ortada bi sorun olduğunu anlar sorar bunlara iyi msiniz hayırdır diye..
arkadasim kendisini tutamamis ağlamış..
kocasida bana salata yapmadi diye sikayet etmiş..
Arkadaşımın annesi tek şikayetin bu mu oglum varsa kızımdan bi memnuniyetsizligin annesi olarak ben uyarayim..demis.
kocası yok hayir bana salata yapmadı sadece demiş
böyle böyle 3 yılı bitirdiler..
arkadaşım bu kusmelerde kocasi ne zaman kuslugu bitirip elini uzatmış hep ok demiş.
son küslükte yok artık deyip elini itmiş, red etmiş eşini.
Bayramda ailesinin yanina gidip 1 ay dönmedi.
Ya aile terapistine gideriz ya da ben yokum demiş.
Kabul etti adam küslügü de sabahtan akşama birakmadi ama son durum ne bilmiyorum..
ama cidden cekilesi birsey değil.. benim eşimde de az buz var.

Sizi asıl gerek küslük. Herkesin huyu farklı işte.Sürekli olunca birikmiştir e bir de lohusayken anlayış gösterilmesi gereken bir zamanda küslük hiç çekilmez. Benim eşimde de var bu durum, küslük demeyelim de bir kaç zaman tavırlı soğuk konuşur küs gibi. Tartışma sonrası böyle olur. Ama sizi anlıyorum umursamasanız da hoş olmuyor iki kişinin küslüğü ev içinde. Ben hamileyken dedim lohısayken kafam bir milyon olur sakın bu tavırları sergileme diye Bence küsse dahi çocuğun sorumluluğunu paylaşmıyorsa o an hatırlatın kucağına al wc e gitcem ya da bir tutar mısın diye ver eline bebeği. Sonuçta aranızdaki mesele ayrı ebeveynlik ayrı mesele. Virüs bulaşır vs derse de virüs bulaşacağı için değil de inadına söylediğini bildiğin için çocuğu kucağına tutuşturup duymazlıktan gelmek daha mantıklı herhalde

Küsme huyu hoş değil, sizin de eşinizle konuşurkenki suçlayıcı uslubunuz ve bagirmaniz da hoş değil. İkiniz de hatalisiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…