Bana 'Lan' dedi...Şoktayım...

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
96
40
Manisa
dün bi topic açmıştım,hem suçlu hem güçlü diye.
suçlu olmasına karşın bana telefonu kapat lan sinirimi bozma dedi.yüzüne kapattım bende.
bundan sonra kesinlikle aramıycam.herşey bitti....

suçlu olmasına karşın bana telefonu kapat lan sinirimi bozma dedi.yüzüne kapattım bende.

Heee iyi yapmışsınız..
Terbiyesiz adam!
Düzgün konuşmayı öğrensin..lmaz:

lan mı?? Saygısız herif!!! bence de nokta koysan iyi olur. Değerlerini gösteriyorlar işte klava:

terbiyesizlik yapmış.. iyi yapmışsın (tepki vermekle) benim asla tahammülüm yoktur argoya.. benim yanımda başkasına bile olsa ne argo ne küfür konuşturmam.. sevmem böyle sokak ağızlarını.. ettirmem de.. yanımda ki insana da yakştırmam.. sakın izin verme sende.. asker arkadaşı gibi davranmasın, anlasın yanında bir bayan olduğunu.. sonra ipin ucu kaçınca tutması zor olur..

bu ara belirtmek ve bilgilendirmek isterim.. sürekli bağırma, isim takma, alay etme, duygu istirmarı, sürekli eleştiri, aşağılama, küfür etme gibi eylemler şiddet çerçevesinde (sözel şiddet/ duygusal şiddet/ psikolojik şiddet) değerlendirilir.. biz çalıştığım kurumda (Kadın EMeğini Değerlendirme Vakfı) bunların eğitimini ve bunlardan sakınılması gerektiğini, kadına yönelik şiddetin bir insanlık ayıbı olduğunu ve bu ayıba ortk olunmamasını anlatmaya çalışıyoruz yıllarca.. şiddet sadece dayakla (fiziksel şiddet) sınırlı değildir.. bu ve diğer davranışlardan (ekonomik, cinsel ve sosyal şiddet) sakınmanın anlamı elit yaşamak değildir.

konu hakkında yorumumu da belirttim.. kesinlikle tepki verilmesi gereken bir durum.. ama ayrılık konusuna ise değinmedim.. düzeltimesi gereken ve rahatsızlık duyulması gayet olağan bir hadise olduğu kanaatindeyim.. böylece erkek arkadaşınız da daha dikkatli olması gerektiğini farkına varabilsin..
saygılar,

Son düzenleme:

sana değer vermediği ne kadar açık, kapat lan sinirimi bozma ne demek
bundan sonra sinirini bozmıcak biriyle beraber olsun
umarım o seni ararsa yelkenleri suya indirmezsin

ehehehehh lan mı dedii eeeee noldu yanii ilerde sende dersinn

Bitceği varmış ki bitirmişsinn ...Lan dedi diye ilişkimi biter

Sende lan deme lan babam kızıyo deseydinnn

Af buyur bacım

Konunun evveliyatını bilmediğimden bir yorum yapamayacağım. Keşke dün açtığın başlıktan devam etseydin. Gün be gün gelişmeleri ayrı ayrı topiklerden iletecekseniz yandıklmaz:

"suçlu tek taraf olsaydı kavgalar bu kadar uzun sürmezdi" çok doğru bir söz
zamana bırakmak en güzeli
kötü konuşmuş ama siniri halaa geçmemiş belli
normalde böyle bi insan mıydı?

ayyyyy bence cok abartmisiniz lan diye insan bi iliskiyi bitirimi ozaman baska bisi olsa naparsin bende ve sevgilimde sakasinda bazen lan dioruz ama tabiki herkez farkli....

bunun için ilişki bitecek olsa ohoooooo benim sevgilim de sinirliyken lan bi sus bi dinle der defasında da uyarırırm bana LAN deme diye ama gene diyo uyarmanız yeterli bitirmeyin bu yüzden tamam küsün kızın ama ayrılmayın ama kapat tlfnu kısmı daha kaba geldi bunun için bi kaç gün aramayın

sanırım sinirlerin gergin ve ayrılmak için son kıvılcım olmuş bu...ben derim ki bu yüzden ilişki bitmez bir süre soğuk konuşur ve kızardım...sorunlar konuşulmadan çözülemez,kaçarak hiçbirşeyde hal olmaz...biraz sakin olduktan sonra ara onu ve bu ilişkide ne isteyip istemediğini,ne bekleyeip bekmediğini konuş...ne sorun yaşayanlar var lütfen bu kadar bu derdi büyütüp ikinizde yıpratmayın aşkınızı...

diğer konunuzu bilmiorum yada hatırlamıorum herneyse..

her insanın sabrının bi sınırı wardır, normalde çok sakin ağır kibar bi insan ise sewgiliniz we tartışma esnasında o kelimeyi dayanamayıp kullandıysa bence bukadar net konuşmayın. tamam hoş bi kelime değil çok yanlış yapmış ama yolunda giden bi ilişkiyi bitirecek şiddette değil,,

sonuçta hepimiz etten kemikten yaratılmışız, taş değilizki her olay karşısında aynı kalalım, biyerde patlıoruz dimi yani gamyoncuiremsu

söylediği kelimenin sizi nekadar üzdüğünü belli edin ama bunun içinde nokta koymayın herşeye, çünkü emin olun kusursuzu bulmak çok zor hatta imkansız, warsın bi hatası sinirlendiğinde sölediği bu kelime olsun we tekrarda etmesin tabi :teselli:

Yorumlara baktım da,Allah'ım herkes ne kadar elit ilişkiler yaşıyormuş..

derinss arkadaşım hangi manada söyledin anlamadım...açıklarmısın lütfen yorumlarda kötü birşey göremedimde...yanlış anlaşılma olmasın değilmi canım opuyorumnanaktan

lan bence o kadar abartılacak bir kelme deil ama saygı bitmişse herşey bitmiştir benim gözümde

hemen bitti ohh ne alaa zemuszemus

yaa trip at,burnunu sürt bişeler yapda hemen nasl bitiyo yaşanmışlık :hulya:

ya ne bilim pat diye bitmemeli herşey...belki bi dahakine 'sıfır' hata yapcak yerimseniben

Son düzenleme:
Benim de sölüm kızınca lan diyo bunun için o kadar yaşanmışlığı hiç bir zaman çöpe atmadım tabi kırıldım üzüldüm ama ayrılmayı gerektiricek bişey değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…