bir bayana lan denmesi tabiki kabalıktır saygısızlıktır.ama şunu unutmayalım erkekler sinirlendiklerinde ne söylediklerini bilmezler.benm nişanlım o an söylediği hiç birşeyi hatırlamaz mesela.bence isteyerek söylenmemiştir sana ve bunun için ilşkiyi bitirmekte saçma.şöylde birşey var bunu sana sıkı sık yapıyosa ozaman birşey diyemiyceeem...konuş onunla buna çok kırıldığını söyle.seni seviyosa zaten dikkat eder...
oho biz neler diyoruz birbirimize hem şakasına hem de sinirliyken..ben onun icini biliyorum sinirliyken bana küfür de ediyo ama ben onun sinirle söylendiğini,icinden gelerek söylemediğini bildigim için umursamiyorum..bende aynı sekilde sinirliyken ağzıma geleni söylüyorum o da takmiyo..bı aksam gece bı yere gitmiştik alkolünde etkisiyle saçma sapan bı seye çok kızdım ve tuttum ensesinden kulağına bı şey söylemek için o sırada yeni kesilmiş tırnaklarımı :) ensesine geçirmişim farkında değilim sinirden,bı hafta iz kaldı kabuk tuttu fln:))) sinirlenince tam bir psikopat oluyorum napsin cocuk ayrılsın mı benden? :))))kizdirmamaya calisiyo iste :))))
dimi ama ya insan sinirlenince naptiğinin farkında olmuoyor.kendini kasmaya ne gerek var ben sinirlennce bisuru hakaret ederim mesala tutamam kendimi
he ya olur böyle seyler sinirle..daha dün aksam gerizekali dedim:))))
bende salak mısın sen demiştim ama baya oluo ya ben kendimi tutamıyorum iyi bişey değil ama icimdeki dişima cıkıveriyo:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?