Bana lütfen akıl verin sağlıklı düşünemiyorum evliliğimle ilgili son karar...

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Kızlar altı aylık bir süre zarfında eşimle evlendik .Ve bu süreç zarfında çok SORUNLAR yaşandı biz önce nikah kıyıp Çay sonrasında evlendik evet çok kısa zamanda birbirimizi severek evlendik ama sorunların arkası bitmedi çok kötü zamanlar geçirdim hayatımdaki insan beni ellisinde tutarken birden değişmeye başladı annemleSORUNLAR yaşamaya başladı annem babam meşek gibi insanlardır. Ama sevmedkleri bazı şeyler görünce bunu da eşime söyleyince eşim onları düşman bildi.eşimin karakteri gereği eşim kibirli kinci burnundan kıl aldırmayan biri. Önceden çok alkol içerdi ama evlendikten sonra tekrar alkole başladı. Şiddetli tartışmalar yaşadık bana vurdu hamile olduğumu bildği halde. 7.ayımıza gircez evlilikte 5 aylık hamileyim. Bana evlendiğinde başka bir şehirde yaşıyormuşsun gibi davrancaksın aileni istediğin zaman gidemezsin gibi kurallar koymaya başladı düne kadar burnumdan getirdi diyebilirim annem gelip benim evimi kuramadı bile çünkü SORUNLAR çıkardı öyle böyle dün bile olmaması gerekirken düğün oldu çünkü ben onu çok sevmiştim bana çok farklı bir imaj çizmişti. Dün oldu eve geldim ilk gece eve sarhoş geldi tartıştık kavga ettik kolumu sıktı üzerime çıkmaya çalıştı ona göre şiddet uygulamamış dördüncü gün babama gitmek istediğimde Gidemezsin ben sana başka şehirde yaşıyormuşsun gibi davrancaksın demiştim dedi. babam işi gereği yurtdışına giden bir insan ve ben babama gitmek istedim bana git o zaman bir daha bu eve gelmiyorsun boşanma davanı açıyorsun dedi. Ben de patladım evden gittim 25 gün ailemle kaldım ve hamileyim ailem yıkıldı benim yanımda arkamda dimdik durdular. Eşim eve gelmem için ilk 20 gün bi çaba göstermedi sadece her gün hakaret mesajları attı so 5 gün evimin oralara gelmeye başladı ve eve döndüm . 15 gündür evdeyim anne baba meselesi olunca düşman kesiliyor. En son iki gün önce annem evime geldi Volkana bile söylenedim kızacak diye ama sonunda söyledim biraz bozuldu . Ütüler var ona da gelmesi gerek dedim hayır meltem sus dedi tartışmaya başladık dışarıda yemekteydik her gün içiyordu zaten bir rakıyı bitiriyordu kafası güzeldi ben dedi eve gelmiyorum dolaşcam . Ben de bunun üzerine çok sinirlendm tamam dedim eve geldim ve o gece eve gelmedi sabaha kadar aradım açmadı . Ofiste kaldı söylediğine göre ben de eşyalarımı alıp her şeyi arabaya koydum gidiyorum dedm . Bana karı olmayı bilecektin hesapların vardı meraklıydın gitmeye tarzı suçlamalar yaptı . Ama bu sefer eve dönersem her şey kesn bitecekti ailem artık beni bırakmazdı biliyordum . 1 akşam daha dur dedim bu gece evde kaldım o da evdeydi odamdan çıkmadım o da gelmedi. Ona ben gidyorım sabah merak etme diye mesaj attım cevap bile vermedi az önce de gitti. Ben de şu an ağlıyorumm kızlar artık ne yapmam gerek

İşiniz zor bu bey ile..
Alkol bağımlısı bir kere ve sağlıklı düşünemiyor sanki önce tedavi gibi.
Aile konusunda saçmalamış
Et tırnak olduğunuzu unutuyor sanırım
Birde ailenize neden bu kadar kinlendi öncesinde sorunlar mı yaşadı

İşin zor kardeşim karşında ailenle görüşmeni istemeyen,içen ,şiddet uygulayan bi adam var düzelmesi zor bazı şeylerin sorum şu sen bu adama bu şekilde katlanabilecek misin?yada geleceginizi görebiliyor musun?

bu adamla evli kalıp ailenle bagını kopardıgında ilerde çok pişman olacaksın.özellıkle ailenden birine birşey olsa vicdan azabı çekeceksin.
bu adamı boşayıp ailenın yanına gittiğinde belki 1 yaa 2 yıl hazmedememenden dolayı sıkıntı çekeceksın ama sonrası emınım ferah.
tercıh senın ,sence hangısı daha mantıklı?
daha 1 yıl tanıdıgın bir adammı yoksa senı sarıp sarmalayan ailenmı?
bebek kac haftalık?ve sen kac yasındasın?

Öncelikle yazım kurallarını öğrenmeniz gerek, bu nasıl Türkçe, nasıl anlatım, hiçbir şey anlamadım.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama tanışıp 6 ayda nikah masasına oturmak, evliliğin 2.ayında hamile kalmak büyük cesaret (!!) işi. Kararlarınızı iyi analiz edip düşünerek almayı öğrenin derim ben. Huyunu suyunu bilmediğiniz adamdan ilk günlerden çocuk yapmak için ne aceleniz vardı?

Şiddet kabullenilmesi ya da katlanılması gereken bir olgu değildir. Ayrılın.

Aileniz arkanızda bence kesinlikle gidin ve geri dönmeyin.Bir kadına şiddet uygulamak üstelik hamileyken yenilir yutulur birşey değil. Üstelik ailenize de saygı duymayan ve alkolik birisi var karşınızda. Siz değil o ağlasın hamile karısına bunları yaptığı için..

Öncelikle yazım kurallarını öğrenmeniz gerek, bu nasıl Türkçe, nasıl anlatım, hiçbir şey anlamadım.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama tanışıp 6 ayda nikah masasına oturmak, evliliğin 2.ayında hamile kalmak büyük cesaret (!!) işi. Kararlarınızı iyi analiz edip düşünerek almayı öğrenin derim ben. Huyunu suyunu bilmediğiniz adamdan ilk günlerden çocuk yapmak için ne aceleniz vardı?

Bende "SORUNLAR" ı neden buyuk yazdigini anlayamadım

Adam hem fiziksel hemde psikolojik siddet uyguluyor siz hala ne yapayım diye mi soruyorsunuz?
Boşanmaktan başka bir çözüm var ise oda eşinizin tedavi olup doğru düzgün davranmayı öğrenmesi ile olur.

İşiniz zor bu bey ile..
Alkol bağımlısı bir kere ve sağlıklı düşünemiyor sanki önce tedavi gibi.
Aile konusunda saçmalamış
Et tırnak olduğunuzu unutuyor sanırım
Birde ailenize neden bu kadar kinlendi öncesinde sorunlar mı yaşadı
Annem pirpirkli bir insandır . Eşimin 180 derece değişimini görünce birkaç kes atmaması gerekirken mesaj cekince beni koruma amacı araları bozuldu ama annem her zaman ona merhametli ve iyi dvaranmıştır

İşin zor kardeşim karşında ailenle görüşmeni istemeyen,içen ,şiddet uygulayan bi adam var düzelmesi zor bazı şeylerin sorum şu sen bu adama bu şekilde katlanabilecek misin?yada geleceginizi görebiliyor musun?
Annem gelecek diye hamile halimle gece beni evde bırakıp cekip giden bir adama katlanamam:(

bu adamla evli kalıp ailenle bagını kopardıgında ilerde çok pişman olacaksın.özellıkle ailenden birine birşey olsa vicdan azabı çekeceksin.
bu adamı boşayıp ailenın yanına gittiğinde belki 1 yaa 2 yıl hazmedememenden dolayı sıkıntı çekeceksın ama sonrası emınım ferah.
tercıh senın ,sence hangısı daha mantıklı?
daha 1 yıl tanıdıgın bir adammı yoksa senı sarıp sarmalayan ailenmı?
bebek kac haftalık?ve sen kac yasındasın?
Ben aile bağımı asla koparmayacağım bunu ona da söyledim bunun doğumu var lohusalığı var eşim kinci bir insan anne konusu acıldı başladı konuşmaya , onun ailesi düğün öncesi 15 gün evde kaldı bir şey demedim benim annem benim evimi kurmaya gelemiyor ve iki arada bir derede kalıyorum. Yok bu ev eşimin ailesininmiş onlar kurmuş bu evi ben 15 gündür burdaymışım . Sadece salon ve beyaz eşya onun diğerlerini ailem yaptı ve bana misafir muamelesi yapıyor sen gelinsin olmaz diyor . Bebek 5 aylık 27 yaşındayım.

Yaşadığım durum baştan sona kadar yanlış bir olay zaten bunu farkındayım ama artık olan oldu .. Çok sinirli ve üzgüb olduğum için hızlıca yazıp cevap almak istedim kusuruma bakmayın.

Adam hem fiziksel hemde psikolojik siddet uyguluyor siz hala ne yapayım diye mi soruyorsunuz?
Boşanmaktan başka bir çözüm var ise oda eşinizin tedavi olup doğru düzgün davranmayı öğrenmesi ile olur.
Eşim benim anormal olduğumu düşünüyor bir gelin 15 günde 3 kere annesini göremezmiş. İnanın annem arayacak tavır alacak diye korkar hale gelmiştim:(

Yaşadığım durum baştan sona kadar yanlış bir olay zaten bunu farkındayım ama artık olan oldu .. Çok sinirli ve üzgüb olduğum için hızlıca yazıp cevap almak istedim kusuruma bakmayın.
Yanlıştan dönmek için çok geç kalmadınız.
Ben aileme çok düşkün değilimdir, her gün arayıp sormam, bazen 1 hafta konuşmadığımız olur. Ki ben yurtdışında yaşıyorum, yılda 2 kez görüşebiliyoruz. Ama hangi erkek gelip de benimle ailem arasına girecekmiş? Kırmızı çizgilerimden biridir, 10 çocuklu da olsam bırakır giderim öyle adamı.

Aileniz arkandaymış,neden boşanmayı düşünmüyorsunuz?
Bebeğim babasız büyümesin dedim acaba abartıyor muyum dedim o kadar psikolojimle oynadı ki her şeye çat çat cevabı var . Seviyorum bitmesn dedim ama şu an bana düşman kesildi . O kadar pişkinki beni gece sokakta bırakan sensin diyor hamile halimle evde yalnız bırakıp sabaha kadar telefonları açmamasını normal görüyor.

Back
X