Selam herkese
Dun icimde inanilmaz bir SIKINTI vardi hayret ettim..icim daraldi boyle nefes alamadim.
bir huzursuzluk kapladi icimi..dusunuyorum dusunuyorum bir sorun da yok..hersey iyi yolunda..
o zaman neydi bu SIKINTI dedim?
dedim kendi kendime ya birsey duyucam, yada gorucem hayirdir insallah...
Bugün yıllar sonra ilk sevdiğim,evlenmeyi çok dilediğim,uğruna çok acılar çekip gözyaşları döktüğüm ilk aşkı onunla tattığım adamın nişanlandığını gördüm tesadüfen..
Kendisi yoktu facebookda uzun zamandir .. Birden gorunce sok oldum.. Hemde facebooka gelir gelmez resmini eklemis nisanlisi ile.. Herkese acik oldugu icin ve bir arkadasim onunlada arkadas..
arkadasim onun nisan resmini begenince, bende gormus oldum.. Tabi sok oldum..kalakaldim oylece.
Onunla yollarımızın ayrılması yıllar önceydi
Ben farklı bir yolda ilerledim yaşamıma. Oysa ne çok istemiştim onunla olmayı,eşim olmasını.
Kendisi yıllar sonra beni kaybettiği için her ne kadar pişman olduğunu,acılar çektiğini söylediyse de artık ikimiz içinde çok geçti...
İmkansızdı herşey...Ben simdiki esimle evlendim..cok iyi anlasamasak da mutluyum..
bugün onun nişan resmini görünce; bir tuhaf oldum
Tabiki o da evlenecek , çocukları olacak bunu biliyorum
Ama ne bileyim resmini görünce gözlerimden yaşlar süzülüp gitti..
Elimde olmayan bir durum, ben kendimi tuttukça aktı yaşlar
Çok eskiden Belkide birlikte olma, beraber yaşlanma ihtimalimiz olabilecekken kaderin bizi böyle ayrı bir yere ayrı hayatlara savurmasına içerleyemediğimdendi hüznüm..
Hayat ne garip.. Birzamanlar daha toyken,ilk sevgiyi,ilk aşkı,ilk yürek ağrısını size tattıran insanı başka biriyle yanyana,cancana görmek insanı acıtabiliyormuş..
Kısmet...diyorum
Ama bu ANLAMSIZ hüzne,durağanlığıma engel olamıyorum şuan
Belki bu da bir imtihandır diyip tüm hüznümü dağıtmak istiyorum
Ona ise, yüreğimden mutluluğu adına hiçbir temenni gelmiyor...Gozlerimden cok yaslar akitmis birisidir..
Degerimi bilemeyip beni kendi elleriyle, kendinden uzaklara yolculamis biridir..
Oysaki herkes mutlu olsun isterim.. Ama ona yorum bile yapamıyorum içimden.."Ne mutlu olsun diyorum, Ne de mutsuz olsun.." yorumsuz kaliyorum dilime gelmiyor birsey.
Öylece kalıp gözlerimden yanaklarıma değen, gözyaşlarımın sıcaklığını hissediyorum hepsi bu..
Ben ona aglamiyorum.. Gecmiste cektigim acilara agliyorum.. Ona verdigim degere agliyorum..Olmamisliklara, icimde kalmisliklara agliyorum belkide..
KUSURUMA BAKMAYIN ÇOK DOLUYDUM PAYLAŞIP RAHATLAMAK İSTEDİM...
sonra dedim ki kendi kendime dunki SIKINTIM demek ki bunu gorecekmisim.. malum olmus dedim bana..
Bana malum bile olmasin.. uzak olsun benden Allahim.. Ama inatla malum oluyor bana onun hayatinda olan hersey.. Ruyamda bile gorup neler yasadigini goruyorum zaman zaman..
Bunuda anlamis degilim..
sevgiler
kendinizi toplayın.gereksiz tüm bu hissettikleriniz