- 28 Mart 2017
- 449
- 854
- 18
Amiin. :)Bugunde mısafırım var
Yogurtlu corba
Patlıcan kebabı
Pilav
Salata
Patates ve peynırlı borek yapıcam
Tatlı olarakta kadayıf yapıcam
Hepımızın evı bol bereketlı olsun insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin. :)Bugunde mısafırım var
Yogurtlu corba
Patlıcan kebabı
Pilav
Salata
Patates ve peynırlı borek yapıcam
Tatlı olarakta kadayıf yapıcam
Hepımızın evı bol bereketlı olsun insallah
Aynen :) hem günlük menü örnekleri var hem kullanıcıların gönderdiği kendi menü ornekleri.Nefisli falan olan demi? Bilmiyordum günlük menüler var yani? Hemen bakayım oraya da ama aklımda bir fikir oluştu yazılanlardan şimdiden.
Ay valla iyi hatırlattınız teşekkür ederim. Birkaç hafta önce hazır yufka stoklamıştım unutmuşum onu ben :)Kolay olsun yormasin diyosan;
Corba (mercimek)
Firinda patatesli tavuk veya patatesli kofte
Haslanmis sebze, mesela brokoli, uzerine yogurt ve salca gezdir
Salata
Hosaf
Karpuz ve uzum
ekstra birsey istiyosan hazir yufkayla peynirli borek yaparsin. ki bence yapmalisin :))
Çok teşekkür ederim orayı da bir kurcalayayım. Ortak bir şey belirleyip yapacağım :)Aynen :) hem günlük menü örnekleri var hem kullanıcıların gönderdiği kendi menü ornekleri.
Benim gibi ne pişireceğim diye kararsız kalanların daimi işine yarar :)
Hayırlı iftarlar :)
Ekleme:
Günlük menü dediğim, bugün ne pişirsem kısmı :)
Kullanıcıların gönderdikleri daha kapsamlı oluyor, iftar sofram, gün sofram gibi, ikisinden de faydalanılır.
kesilmememsi için şöyle yap pirinçleri haşla kapat kapıağını .hem pirinçler şişiyor güzel oluyor ılıyıncaya kadar belke.yoğurdu ayran gibi yapıyorum.su oranını ayralrsın.anneni ikna edebildinmiAy hiç yapmadım ya cesaret edemedim ona bir yerlerde okumuştum dikkat etmek gerekir yoğurt kesiliyor diye. Sakarlığıma denk gelir olmaz falan![]()
kesilmememsi için şöyle yap pirinçleri haşla kapat kapıağını .hem pirinçler şişiyor güzel oluyor ılıyıncaya kadar belke.yoğurdu ayran gibi yapıyorum.su oranını ayralrsın.anneni ikna edebildinmiAy hiç yapmadım ya cesaret edemedim ona bir yerlerde okumuştum dikkat etmek gerekir yoğurt kesiliyor diye. Sakarlığıma denk gelir olmaz falan![]()
Ay hiç yapmadım ya cesaret edemedim ona bir yerlerde okumuştum dikkat etmek gerekir yoğurt kesiliyor diye. Sakarlığıma denk gelir olmaz falan![]()