bana mı öyle geldi?

aynulhayatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
157
0
46
Ankara
bu bahsedeceğim arkadaşm bir buçuk yıldır tanıdığım bi arkadaşım yurttan.iyi kötü birlikte günler geçirdik.beraber yedik içtik beraber dertleştik beraber oyun oynadık bi çok kez vakit geçirdik.aynı odada değiliz farklı odalardayız.sevgilisi var ve benimde sevgilim olduğunu biliyor.geçmişte korkuyorum deyip yanımda yattığı olmuştu en ufak bi yanlışını görmedim.aşkım bitanem diyo da tek bana değil herkese öyle konuşuyo.ama geçen gün biraz farklı bi durum oldu gene korkuyorum dedi yanıma geldi arkasını döndü sarıl dedi bende sarıldım beline.önceden anlatmıştı sevgilisiyle uyurken bu arkasını dönüyomş sevgiliside göbeğinin üstü boynunun altı diyeyim oradan tutup o şekilde uyuyoruz demişti.o gün de belinde elim durdu durdu 10 dakika sonra felan elimi aldı o bölgeye götürdü bende pat diye çekemedim bir dakika sonra hapşuruyo gibi yaptım çekildim.neyse aradan belli bi vakit geçti dalmışız kalktık dedi ki (ciddi bi şekilde)erkek olsam seni kaçırmazdım.gülümsedim şakaya vurdm.şimdi de arayı biraz açtım.sizce ters anlayarak abarttımmı yoksa anlamam gerektiği gibimi

ıyy. ters anlamamışsın canım bariz yani. yan yana yatmaya nasıl tahammül ediyorsun ki zaten ben sırf bu yüzden eve arkadaşlarımı asla davet etmem mesela.

Son düzenleme:
:53: Ben olsam açık açık 'ne yapıyorsun sen' diye tepkimi belli ederdim ve hatta yaygarayı kopartırdım, siz iyi tepkisiz kalmışsınız.

belki seni çok sevdiğinden yakın hissettiğinden yapmıştır olamaz mı? yinede sen daha ii bilirsin de.

öyle bi niyeti olsaydı hazır sen istediğini yapıyorken daha ileriyede gidebilirdi...
nedense pekte anladığın gibi olduğunu düşünmedim okurken....
yada daha öncede birlikte uyumuşsunuz öyle olsa belli olurdu o zamandan

normal bi durum değil bence:44: sevgilisi olması bişeyi değiştirmez belkide biseksüeldir.

Hiç ama hiç normal bir durum değil. Arana mesafe koymakla en iyisini yapmışsın sevgilisi olması bazı şeyleri engellemiyor.

ben hiç yanlış anlaşılcak bişe göremedim beline sen sarılmışsın zaten kızın anormallik nerde hem ne var ki erkek olsam seni kaçırmazdım dese ne olcak beğendiğini belli etmiş alla alla

ben hiç yanlış anlaşılcak bişe göremedim beline sen sarılmışsın zaten kızın anormallik nerde hem ne var ki erkek olsam seni kaçırmazdım dese ne olcak beğendiğini belli etmiş alla alla

Arkadaşım bence daha fazla saçmalama beline sarılmasını kız istemiş sonra başka yere götürmüş bence yeniden oku konuyu.

pardon pardon bu yer gögsümü yaa net yazmamış üsten okumuşum anaaaaaaaaaaaaa:53::53::53::53::53::53::53: ohh sende tuttun anasını valla burda sana hayret kalkıp bi ohaa napıyorsun diyemedin mı a kızım yaa

dediğim gibi uzun süredir arkadaşım dediğim insan ve pat diye bi tepki veremedim veremezdim ve beklemediğim bi şeydi afalladım anlıyacağınız. ama hapşurma bahanesiyle çekildiğimde onun bahane olduğunu o da anlamıştır.yan yana yatma konusuna da gelince evet rahat rahat yatmak varken iki kişi yatmak hoş değil ama oda arkadaşı memleketindeydi ve korkuyomuş korkuyorum yanına geldim deyince bende gelme git diyemezdim sonuç olarak öyle değilmi.

ben de bekarken yurtta kız kıza aynı yatakta uyudum canım ne var. bunda bir sorun yok. koyun koyuna yatardık canım arkadaşımla... ama sorun şu:

NEDEN SENİN ELİNİ ALIP ÖZEL BÖLGESİNE KOYDURUYOR???????

Keşke Yataktan Aşağıya Atsaydınız, Belki Kendisine Gelirdi..

Dünya'nın Çivisi Çıktı..
Allah Akıl Fikir Versin..

Önce anormal birşey yok diye düşündüm, ama sonra arkadaşların yazdıklarını okuyunca uyandım "göbeğinin üstü, boynunun altı" diye tarif ettiğiniz yer göğsü mü ki :53::53::53:
Eğer öyleyse kaç canım sen bu arkadaşından hızla :27:

Önce anormal birşey yok diye düşündüm, ama sonra arkadaşların yazdıklarını okuyunca uyandım "göbeğinin üstü, boynunun altı" diye tarif ettiğiniz yer göğsü mü ki :53::53::53:
Eğer öyleyse kaç canım sen bu arkadaşından hızla :27:

evet aynen o bölge ve uzaklaşabildiğim kadar uzağım artık:19:

Back
X