- Konu Sahibi aynulhayatt
bu bahsedeceğim arkadaşm bir buçuk yıldır tanıdığım bi arkadaşım yurttan.iyi kötü birlikte günler geçirdik.beraber yedik içtik beraber dertleştik beraber oyun oynadık bi çok kez vakit geçirdik.aynı odada değiliz farklı odalardayız.sevgilisi var ve benimde sevgilim olduğunu biliyor.geçmişte korkuyorum deyip yanımda yattığı olmuştu en ufak bi yanlışını görmedim.aşkım bitanem diyo da tek bana değil herkese öyle konuşuyo.ama geçen gün biraz farklı bi durum oldu gene korkuyorum dedi yanıma geldi arkasını döndü sarıl dedi bende sarıldım beline.önceden anlatmıştı sevgilisiyle uyurken bu arkasını dönüyomş sevgiliside göbeğinin üstü boynunun altı diyeyim oradan tutup o şekilde uyuyoruz demişti.o gün de belinde elim durdu durdu 10 dakika sonra felan elimi aldı o bölgeye götürdü bende pat diye çekemedim bir dakika sonra hapşuruyo gibi yaptım çekildim.neyse aradan belli bi vakit geçti dalmışız kalktık dedi ki (ciddi bi şekilde)erkek olsam seni kaçırmazdım.gülümsedim şakaya vurdm.şimdi de arayı biraz açtım.sizce ters anlayarak abarttımmı yoksa anlamam gerektiği gibimi