- 8 Temmuz 2023
- 116
- -8
- 11
- Konu Sahibi likeaflower11
-
Neden böyle düşündünüz ki,sizce yakışmıyor musunuz sevgilinizin yanınaArkadaşlar selam, bu konuyu artık çok kafama takmaya başladım fikirlerinizi almam lazım zira özgüvenim düşüyor. Sevgilim ile ne zaman buluşsak yolda el ele tutuşurken yürürken karşımızdan geçen insanlar (hemcinslerim) bana bakıyor hep. Bakışlarını tarif edemiyojm ama bana bakıyorlar. Bana mı öyle geliyor diyoum ama bildiğiniz gözümün içine bakıyo hemcinslerim. Böyle olunca moralim bozuluyor içten içe acaba beni sevgilimin yanına yakıştırmadıkları için mi böyle bakıyorlar diye düşünüyorum hemen. Bu bakışların sebebi nedir ya da bana mı öyle geliyo fikirlerinize ihtiyacım var
bence yakışıyoruz hatta tam eşit durumdayız benziyor da tipimiz. ama birkaç tanıdığım arkamdan o çocuk buna nasıl baktı falan demiş travmam varNeden böyle düşündünüz ki,sizce yakışmıyor musunuz sevgilinizin yanına
umarım..Size öyle gelmiş olabilir
ya aslında ben eşit olduğumuzu yakıştığımızı düşünüyorum..Siz öyle düşündüğünüz için insanların size baktığını düşünüyorsunuz.
Birileri böyle dedi diye travma mı oldubence yakışıyoruz hatta tam eşit durumdayız benziyor da tipimiz. ama birkaç tanıdığım arkamdan o çocuk buna nasıl baktı falan demiş travmam var
Belki de sevgilinizi sizin yanınıza yakıştırmıyorlardır
hassas bi yapım varBirileri böyle dedi diye travma mı oldu
evet..2-3 kendini bilmez "bu cocuk bu kiza nasil bakmis" dedi diye, travma mi yasadiniz?
neden bakıyolar ki o zaman sevgilime değil bana bakıyor hemcinslerimSize öyle gelmiş olabilir
evet..
sağlıksız olduğunu biliyorum ama elimden gelmiyor her şeyi en kötüye yoruyorum zaten özgüveni düşük biriyim onun da etkisi varSizi boyle cok uzerler, uzgunum dunya sizin hissettiginiz kadar toz pembe değil. Titreyin ve kendinize gelin, bu hassasiyet falan degil sagliksiz bir bakis acisi.
sağlıksız olduğunu biliyorum ama elimden gelmiyor her şeyi en kötüye yoruyorum zaten özgüveni düşük biriyim onun da etkisi var
Çevreye göre değil kendinize göre hareket edin. Siz birbirinize uyduğunu düşünüyorsaniz gerisinin önemi yok. Düşünceleriniz sizi aldatmasin.Arkadaşlar selam, bu konuyu artık çok kafama takmaya başladım fikirlerinizi almam lazım zira özgüvenim düşüyor. Sevgilim ile ne zaman buluşsak yolda el ele tutuşurken yürürken karşımızdan geçen insanlar (hemcinslerim) bana bakıyor hep. Bakışlarını tarif edemiyojm ama bana bakıyorlar. Bana mı öyle geliyor diyoum ama bildiğiniz gözümün içine bakıyo hemcinslerim. Böyle olunca moralim bozuluyor içten içe acaba beni sevgilimin yanına yakıştırmadıkları için mi böyle bakıyorlar diye düşünüyorum hemen. Bu bakışların sebebi nedir ya da bana mı öyle geliyo fikirlerinize ihtiyacım var
bşzdeYıllar önce hoşlandığım kişiyle dolmuşa binmiştik, biz ayakta giderken oturan birkaç yaşlı kadın bize bakarak fısıldaşmaya başladılar: "Kıza bak bebek gibi bir de yanındaki adama bak" demişlerdi ayıptır söylemesi Belki size bakanlar da sizi beğenip partnerinizi yanınıza yakıştıramıyorlardır
yok bizde tam tersini diyolardır ben eminimYıllar önce hoşlandığım kişiyle dolmuşa binmiştik, biz ayakta giderken oturan birkaç yaşlı kadın bize bakarak fısıldaşmaya başladılar: "Kıza bak bebek gibi bir de yanındaki adama bak" demişlerdi ayıptır söylemesi Belki size bakanlar da sizi beğenip partnerinizi yanınıza yakıştıramıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?