Bana mi oyle geliyor???

Inatcikisilik

Sikinti yok hallederiz ;)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
1.267
2.067
133
Herkese merhaba

Uzun zamandir kafama takilan birsey var size danışmak istedim.

1 yillik evliyim ne zaman esimle bir resim paylassam sosyal medya üzerinden aradan 2 3 saat gecmeden kavga ediorz gereksiz seyler yüzünden. Gozunun üstünde kas var misali gereksiz ama. Bana mi oyle geliyo nazar mi anlamadim. Oyle cok da aktif deilim onu da belirteyim.

Insan istio kocamla resim paylasayim ama soğudum artik.

Yada ben tartismalari buna mi bağlıyorum acaba?

Bence paylaşma. Ben hiç paylaşmıyorum, sosyal medya denen şeyden nefret ediyorum. Bahsettiğiniz şeye gelince neden olmasın olabilir yalnız mutsuz ya da evli mutsuz bir insan fotoğrafınızı görüp sizi ultra mükemmel mutlu zannedip depresyona girerken o arada ufak nazarcıklar gönderebilir.

Nazar var tamamda böyle konularda hassas düşünen insanlarında paylaşım yapmasına anlam veremiyorum.. bi çocuk doğururlar paylaşırlar suratlarına bi ifade yapıştırırlar allah aşkına şu koca dünyada bi doğuran kendileriymişcesine nazar korkusu niye o nazar korkusu var diyelim neden paylaşırsın paylaşma madem bana çok mantıksız geliyor.:işsiz:

Nazar var tamamda böyle konularda hassas düşünen insanlarında paylaşım yapmasına anlam veremiyorum.. bi çocuk doğururlar paylaşırlar suratlarına bi ifade yapıştırırlar allah aşkına şu koca dünyada bi doğuran kendileriymişcesine nazar korkusu niye o nazar korkusu var diyelim neden paylaşırsın paylaşma madem bana çok mantıksız geliyor.:işsiz:
Soyle soyleyim nişandan beri 2 seneye yakin oldu toplasan 5 resmim yoktur. Zaten bu dusunceye kapilinca hepten kestim.

Soyle soyleyim nişandan beri 2 seneye yakin oldu toplasan 5 resmim yoktur. Zaten bu dusunceye kapilinca hepten kestim.

Yanlış anlamayın ama insanlardaki bu nazar takıntısı yüzünden birinin bir şeyine güzel demeye çekinir olduk.. bana komik geliyor böyle nazar korkusu olan insanlar 🤔

Yanlış anlamayın ama insanlardaki bu nazar takıntısı yüzünden birinin bir şeyine güzel demeye çekinir olduk.. bana komik geliyor böyle nazar korkusu olan insanlar 🤔
Nazar korkusu demeyelim de şöyle soyleyim tesaduf mu ben boyle yorumladigim icin mi oluo yoksa nazar mi anlamadigim icin yada ayirt edemedigim icin paylasmak istedimm ztn

Back
X