Bana mi oyle geliyor???

Öncelikle nazarın ne oldugunu netlestirmek lazım ama bu sitede dini yorum yapmak yasak o yüzden o konuya girmeyeceğim,
Bakın neye inanırsanız onu yaşarsınız. Icinizde vesveselerle zaten foto moto atmayin sosyal medyaya.

Herkese merhaba

Uzun zamandir kafama takilan birsey var size danışmak istedim.

1 yillik evliyim ne zaman esimle bir resim paylassam sosyal medya üzerinden aradan 2 3 saat gecmeden kavga ediorz gereksiz seyler yüzünden. Gozunun üstünde kas var misali gereksiz ama. Bana mi oyle geliyo nazar mi anlamadim. Oyle cok da aktif deilim onu da belirteyim.

Insan istio kocamla resim paylasayim ama soğudum artik.

Yada ben tartismalari buna mi bağlıyorum acaba?
Aynısı bize de oluyor herkes çatır çatır paylaşıyor ben de çok yakınımızın düğününde ailecek çektirdiğimiz fotoğrafımızı koydum lüks bir mekan ve tam klozet kıyafetlerimizleydi ben de atayım dedim aman Allahım ertesi gün bir kavga bir daha mı dedim asla birlikte fotomuzu koymam millet sanacak kocasıyla hiç fotosu yok iyi değiller galiba :KK70:

Nazar korkusu demeyelim de şöyle soyleyim tesaduf mu ben boyle yorumladigim icin mi oluo yoksa nazar mi anlamadigim icin yada ayirt edemedigim icin paylasmak istedimm ztn
Kesin konuşacak yeterli veri yok elinizde. 5 bile yok diyorsunuz. Tesadüftür. Kafanızda nazar olacak diye kurup saçma bir yerden tartışma çıkarıyor da olabilirsiniz.

Nazara daha doğrusu kem göze ve öyle insanların yaydığı kötü enerjiye inanırım .Ama sizinki sanki biraz "kendini doğrulayan kehanet " gibi olmuş .Yani resim koyunca kavga çıktığına ve cikacagiba sartlandiginiz için Farketmeden kavga ortamına zemin hazırlayacak gibi davraniyisunuz belkide .Psikolog arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verir tabi ama bı benzerini bende yaşadım ve bana da kardeşim kısaca anlatmıştı.
Mesela bende ne zaman kv gelse yada biz gitsek kavga çıkıyor ,eşimle de onlarkada diyodum .Ve izin zamanı yada onlar geleceği zaman bu düşünce 1 hafta önceden başlıyordu .Ve dediğim gibi oluyordu diyodum ki bak işte dediğim gibi oldu .Sonra kardeşimle konuşurken bana dedi ki zaten sen 1 haftadır bak gideceğiz yine kavga çıkacak ,yok eşimle de kavga edeceğiz diye diye gittin buna sartlandin aslında ve içten içe farketmeden o kavga çıksın diye zemin hazırladın.Ayrintikarj anlatınca tek tek bak bunu yapmana gerek olcak birşey olmamış filan diye yüzüme yüzüme çarptı .En son tek başıma gittim kv ye ve o onyargiyla gitmedim inanır mısın tek bir olumsuz olay olmadı

"Kesin nazar değecek" psikolojisinin gerilimindendir o tartışmalar.
Yeryüzündeki en kusursuz çift değiliz diye düşünerek kendinizi rahatlatabilirsiniz.

Yanlış düşünmüyorsunuz maalesef çoğu insan iyi niyetle bakmıyor bende de bir kaç kez başıma geldi artık paylaşım yapmıyorum...

Katılıyorum. Foto paylaştığımız günler sudan sebeplerle çok kavga ettik. Ben de bu durumu fark ettiğimden beri foto paylasmıyorum. Nazar değiyor buna çok inanıyorum. Eşimde bende güzel olduğumuzdan değil ama değiyor işte
6 Aydır sosyal medyada sadece izleyici olarak varım 😂

Bende ilişkimi insanlara anlatınca böyle oluyor işte.ben inanıyorum buna .
Nazar mı desem kötü enerji mi desem ne bilim birşey oluyor.
Hangi ilişkimi çevreme anlattıysam bitti bir şekilde kötü olarak .o yüzden herkese herseyi anlatmamak göstermemek lazım

Nazar var tamam ama pardon da özenilecek nasıl bir evliliğiniz var cidden merak ettim .
Kocanız Brad Pitt , Johny Deep ya da en olmadı Tom Cruise gibi bir şey mi ?
Ya ben bu instaya attım bizi nazar ettiler lafını komik buluyorum.
İlk evlenen kadın siz değilsiniz. Sürekli tatillerde olan , çok lüks bir hayat yaşayan ve çok ihtişamlı bir hayatınız olsa bir nebze derim.

Daha çok paylaşın her seferinde de sorun çıkcak hali yok, bunu görmüş olursunuz. Story falan atıp bakın bir de öyle deneyin

Olabilir
Bazı insanların enerjileri çok düşüktür hemen göze gelebilirler.

Nazar var tamam ama pardon da özenilecek nasıl bir evliliğiniz var cidden merak ettim .
Kocanız Brad Pitt , Johny Deep ya da en olmadı Tom Cruise gibi bir şey mi ?
Ya ben bu instaya attım bizi nazar ettiler lafını komik buluyorum.
İlk evlenen kadın siz değilsiniz. Sürekli tatillerde olan , çok lüks bir hayat yaşayan ve çok ihtişamlı bir hayatınız olsa bir nebze derim.
Ben herkesin dibi dusuo cok guzel bi ciftiz die bisey soyledigimi hatirlamiorm. Kaldı ki bu tarz seylerin de guzel çirkin zengin fakir die bi ayrimi oldugunuda dusunmuorm

Back
X