Çocuk ağlamıyor demiş önceki konusunda 3-4 aylık çocuğu iki defa gördüğünden bahsetmişti. İki seferde çocuğun nasıl olduğuna kanaat getirmiş,bilir kişi gibi.#lohusakadınadokunma
İnsan doğum yaptığında en yakınını istiyor. Demek ki kız gerçekten bakamıyor korkuyor ki annesini çağırıyor. Ya kendi de bir kadın nasıl da eleştirebiliyor. Ne yaşayacağını bilmeden yorum yapmak kolay.
Benim çocuğum biri varken pek ağlamıyor mesela gerçektenÇocuk ağlamıyor demiş önceki konusunda 3-4 aylık çocuğu iki defa gördüğünden bahsetmişti. İki seferde çocuğun nasıl olduğuna kanaat getirmiş,bilir kişi gibi.
Az da ağlasa çok da ağlasa kendisini ilgilendiren birşey yok zaten.
Bu durumu çok iyi biliyorum.Benim çocuğum biri varken pek ağlamıyor mesela gerçekten
Ama gece olduğunda neler çektiğimi ben biliyorum
Tek başıma tüm gece ayakta kalıp bi de üstüne çocuk bakamıyorum mesela
Evde birinin olması gerekiyor gündüz
Eltim, görümcem,kardeşim bilmem kim buna laf edecek olursa ya gelsin gece baksın ya da boş yapmasın valla
Sonuçta esimin kardeşi. Ve ben çalışan biriyim oyle cok gitme gelme durumları zaten sevmem ama görüşmeden de olmaz sonuçta
Zaten bunları geçtim n3den gitmiyoruz diye esimin babasından linç yedik bu neyin nesi hala anlamadim
Ya aslında işine gelmesi gerekiyor bu durum. ne güzel Kv ve KP onlara gelmiyor kızında kalıyor. Bence konu sahibi kaostan besleniyorÇocuk ağlamıyor demiş önceki konusunda 3-4 aylık çocuğu iki defa gördüğünden bahsetmişti. İki seferde çocuğun nasıl olduğuna kanaat getirmiş,bilir kişi gibi.
Az da ağlasa çok da ağlasa kendisini ilgilendiren birşey yok zaten.
Sorma valla gece nasıl sinir harbi yaşandığını ancak yaşayan anlar gerçektenBu durumu çok iyi biliyorum.
İki çocuğumda da yaşadım çünkü.
Normalde sessiz, sakin bebeklerdi ama gece olunca, kâbus yaşıyordum resmen. Uyumuyorlardi kesinlikle, oğlumda sürekli ağlama durumu vardı.
Gündüz çocuklarımı gören,yardım aldığımı bilse atıp tutar arkamdan muhtemelen ki olmuştur büyük ihtimalle bu.
Ben kendisinden yardım isteyip, onu etkilemediğim sürece halt yemek düşüyor lafını edenlere dediğiniz gibi.
Öyle iletişim kuramiyosun iste. Dis kapının dış mandali gibi oluyormusum.. yoksa umrum degil yani
konunun sizi ilgilendiren hiç bir tarafını göremedim…Merhaba hanımlar. Gorumcemin 6 aylık bebeği var ve 40 günlük olduğundan beri sürekli ağladığını, gorumcemin çocukla baş edemediğini bu yuzden de sehir disinda 4 saatlik mesafede oturan kendi anne babasını sürekli yanına çağırdığını görüyorum. Insanlar da bi geliyorlar kaliyorlar haftalarca sonra geri gidiyolar. Bebeği kendim kısıtlı zamanlarda gozlemledim abarttiklari kadar bir durum olduğunu dusunmuyorum. Yine tabi yaşayan bilir zorluklarını da tek başına cocuk buyuten bir sürü insan var sonuçta. Ve insanalr şehir disindan geliyorlar geldikleri gibi telefonlar sessize alınıyor herkes evde parmak ucunda geziyor. Bunun sebebi de gorumcemin eşinin vardiyalı calismasiymis. Yaşlı insanlara askeriye de gibi muamele çekiliyor. Biz oturmaya dahi gidemiyoruz mesela eşi vardiyaliysa. Biz gidemiyoruz ama evde çocuk bakma sebebi ile gelen anne babası duruyor düşündükmu de biz mi fazlalığız diyoruz.. bu vardiyalı çalışırken uykusu hassasmis. E evde sürekli ağlayan bi bebek olduğu söyleniyor.. bu sesle nasil duruyo o zaman. Artık kayinpederim kızına dedi siz de bi ailesiniz kendiniz kendinize bi idare etmeye çalışın bakalim biz de memlekete donelim dedikten sonraki gun kayınpederim bi anda kendi gitti kaynanam kızının yanında bebek bakmaya kaldi. 1 hafta sonra kaynanam da gitti memlekete. Sonra aradan 3.gun gecti tekrar arabalarıyla aniden gelmişler bebekle baş edemiyo diye. Hadi hoşgeldine gidelim dedik eşim uyuyo diye redetti gorumcem.normalde gorumcem ile problem yok gidip geliriz ama bu uyuma meselesi olunca akarsular duruyor. Kayinvalidem damat becerikle değil pek yardim edemiyo kızıma dddi acaba burda mi bi sıkıntı var... Ben gerçekten 10 yıldır aynı isi yapan bi kısının uyku meselesini aileye abartılı şekilde mal etmesine ve sürekli 6 aylık bebek durmuyo buraya gelin burda kalin meselesini anlamıyorum. Bana mi tuhaf su durum ?
1 yillik evliyiz. Sehir disindan esimin ailesi ortalama 2 ayda bir ziyarete geliyorlar. Eşimde ben de cok yoğun çalışıyoruz. Esimin ailesinden yana bir şikayetim yok ama kalma konusunda bizden beklentileri: haftaiçi biz ise gidince de bizde kalmak ve evi bir nevi kendi evleri gibi kullanmak istiyorlar. Bende izin verince hep bi adım ilerisi olacak gibi hissediyorum. Biz diyoruz ki cuma aksami is çıkışında kalmaya gelin p.tesi sabahi biz ise giderken birlikte cikar gideriz biz evde yokken evde birilerinin olmasindan rahatsız oluyoruz dedik. Tepki gosterip bir daha da gelmeyiz diye gittiler. Simdi bize küstü kayınpederim. Arayi nasil duzeltebilirim?
Merhaba hanımlar. Gorumcemin 6 aylık bebeği var ve 40 günlük olduğundan beri sürekli ağladığını, gorumcemin çocukla baş edemediğini bu yuzden de sehir disinda 4 saatlik mesafede oturan kendi anne babasını sürekli yanına çağırdığını görüyorum. Insanlar da bi geliyorlar kaliyorlar haftalarca sonra geri gidiyolar. Bebeği kendim kısıtlı zamanlarda gozlemledim abarttiklari kadar bir durum olduğunu dusunmuyorum. Yine tabi yaşayan bilir zorluklarını da tek başına cocuk buyuten bir sürü insan var sonuçta. Ve insanalr şehir disindan geliyorlar geldikleri gibi telefonlar sessize alınıyor herkes evde parmak ucunda geziyor. Bunun sebebi de gorumcemin eşinin vardiyalı calismasiymis. Yaşlı insanlara askeriye de gibi muamele çekiliyor. Biz oturmaya dahi gidemiyoruz mesela eşi vardiyaliysa. Biz gidemiyoruz ama evde çocuk bakma sebebi ile gelen anne babası duruyor düşündükmu de biz mi fazlalığız diyoruz.. bu vardiyalı çalışırken uykusu hassasmis. E evde sürekli ağlayan bi bebek olduğu söyleniyor.. bu sesle nasil duruyo o zaman. Artık kayinpederim kızına dedi siz de bi ailesiniz kendiniz kendinize bi idare etmeye çalışın bakalim biz de memlekete donelim dedikten sonraki gun kayınpederim bi anda kendi gitti kaynanam kızının yanında bebek bakmaya kaldi. 1 hafta sonra kaynanam da gitti memlekete. Sonra aradan 3.gun gecti tekrar arabalarıyla aniden gelmişler bebekle baş edemiyo diye. Hadi hoşgeldine gidelim dedik eşim uyuyo diye redetti gorumcem.normalde gorumcem ile problem yok gidip geliriz ama bu uyuma meselesi olunca akarsular duruyor. Kayinvalidem damat becerikle değil pek yardim edemiyo kızıma dddi acaba burda mi bi sıkıntı var... Ben gerçekten 10 yıldır aynı isi yapan bi kısının uyku meselesini aileye abartılı şekilde mal etmesine ve sürekli 6 aylık bebek durmuyo buraya gelin burda kalin meselesini anlamıyorum. Bana mi tuhaf su durum ?
Böyle düşünen birinin evine gelmesini niye istesin?İyi yapıyor.Yani hiç durmasa da apar topar gelin hic gitmeyin.ne bileyim kendi annen bile olsa ev kaos alanı gibi her yer yatak yorgan. Ke di kaynanası da kaliyo (biraz zihinsel problemi var ama zararsiz kendi halinde bi kadin). Evde Her yer daginik. Bana değişik geliyor. Acaba çocuk bahane başka sıkıntılar mi var.
Cunku su durum normal degil bana gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?