Bana mı tuhaf bu durum?

Çocuk ağlamıyor demiş önceki konusunda 3-4 aylık çocuğu iki defa gördüğünden bahsetmişti. İki seferde çocuğun nasıl olduğuna kanaat getirmiş,bilir kişi gibi.
Az da ağlasa çok da ağlasa kendisini ilgilendiren birşey yok zaten.

Okudum okudum konu sizi niye ilgilendiriyor anlayamadım?
Görümce dediğiniz eşinizin kardeşi çağırdığı da kendi anne babası
İsterse çocuğunu pamuğa sarar 40 kişiyle beraber büyütür
Sizden bi talepleri yok
Dünyanın en tuhaf annesi ve bebeği de olsa size ne?

Size dokunmuyorlarsa hiç düşünmeyin bile mesafeyse mesafeli olun zaten bu hastalıkta gidim gelimde kalktı belki özel sebepler var belkide herşey anlatıldığı gibi ne gerek var bu durumu kafaya takmaya

Canınız görümce dedikodusu yapmak istedi herhalde. Birine tuhaf gelir birine gelmez, görümcenizin düzeni bu. Size gel bebeğime bak demiyor neticede. Biz mi fazlalığınız yazmışsınız ya evet siz fazlalıksınız. Kendinizi kıyasladığınız kişiler görümcenizin annesiyle babası. Nasıl sizi onlarla bir tutmasını bekliyorsunuz, şaşırıyorum. Onlar ev dağınıksa da sorun yapmazlar örneğin ama siz buraya yazmışsınız mesela ev kaos alanı gibi her yer dağınık diye. Hem de yazmışsınız 2 yıldır hayatımda olan insan bana lazım değil diye hem görüşememeyi epey dert edinmişiniz. Abisi sizin kadar dert etmiyordur

Benim çocuğum biri varken pek ağlamıyor mesela gerçekten
Ama gece olduğunda neler çektiğimi ben biliyorum
Tek başıma tüm gece ayakta kalıp bi de üstüne çocuk bakamıyorum mesela
Evde birinin olması gerekiyor gündüz
Eltim, görümcem,kardeşim bilmem kim buna laf edecek olursa ya gelsin gece baksın ya da boş yapmasın valla

Bu durumu çok iyi biliyorum.
İki çocuğumda da yaşadım çünkü.
Normalde sessiz, sakin bebeklerdi ama gece olunca, kâbus yaşıyordum resmen. Uyumuyorlardi kesinlikle, oğlumda sürekli ağlama durumu vardı.
Gündüz çocuklarımı gören,yardım aldığımı bilse atıp tutar arkamdan muhtemelen ki olmuştur büyük ihtimalle bu.
Ben kendisinden yardım isteyip, onu etkilemediğim sürece halt yemek düşüyor lafını edenlere dediğiniz gibi.

sa na ne

haber verdik kabul etmedi dersin bu kadar basit

Ya aslında işine gelmesi gerekiyor bu durum. ne güzel Kv ve KP onlara gelmiyor kızında kalıyor. Bence konu sahibi kaostan besleniyor

Sorma valla gece nasıl sinir harbi yaşandığını ancak yaşayan anlar gerçekten
Bilmeyen anlayamayan da böyle üstten üstten konuşuyor işte
Çok sinir oldum bu konuya ya
Bi bitmedi annelik üzerinden yapılan zorbalık

Evet abes.
Ama kınamamak lazım başa gelmesin diye.
Evlat onların evladı yorulan kendileri, aile düzeni bozulan da hem kızları hem kendileri.
Paşa gönülleri bilir.
Evet bazen çocuklar yalnızken daha kötü olabiliyor.
Belki kızlarının özel bir durumu vardır kimseye söyleyemediği, belki de sadece şımarıklıktır.
Hangi sebepten ötürü olursa olsun sonuçlarına kendileri katlanır.
Zihninizi, kalbinizi yormayın.

konunun sizi ilgilendiren hiç bir tarafını göremedim…
çocuğunuz var mı? gece 9-10 defa kalkmak 15 dakikada bir uyanmak ne demek bir fikriniz var mı?
lohusalık hiç duydunuz mu? hormonlar? çocuklu hayata adapte olamama? eş desteğinden yoksun olma? kaldı ki enişte bey vardiyalı çalışıyormuş..
kadın kendi anne babasını çağırıyor. sizi hiç ilgilendirmez. kayınpeder gelmiyorsunuz dediğinde “rahatsız etmek istemedik siz bize buyurun baba hem x’in (görümceniz) kafası dağılır biraz” diyebilirsiniz mesela? ama gidip görümcenizin nasıl çocuk bakamadığını görmek, evinin dağınıklığını burda çekiştirmek daha güzel değil mi??
not: lohusa kadınların yakasından düşün.
kadınlar kadınların yakasından düşün.

Kendi evine almadığın/almak istemediğin insanlar, kendi kızlarının evine gitmeye başlayınca mı değerli oldular? Bence sen iyi değilsin.

Böyle düşünen birinin evine gelmesini niye istesin?İyi yapıyor.
Ayrıca size ne ? Onun anne babası isterlerse günü birlik gidip gelirler sizi alakadar eden hiçbir durum yok ortada.
Görümcenize bu kadar gitmeye meraklıysanız ben gelir bebek bakmaya ev işine yardım ederim anneni babanı boşuna yorma görümceciğim diyin madem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…