Bana mı tuhaf bu durum?

Aaa şimdi anlaşıldı kp kv görümceye geldikçe konu sahibine de gelip kalacaklar derdi bu

sizde buraya hem evini hem anneliğini hem de eşiyle olan problemlerini çekiştirelim diye konu mu açtınız size ne ki?
Siz dış kapının dış mandalı oluyorsunuz

Konu sizinle tamamen bagimsiz. Siz niye bu kadar takildiniz. Benim oglum da aylarca bize kan kusturdu. Biri gelince sessiz sessiz uyurken normalde 10 dk uyumazdi.aile dinamigini bilemezsiniz. Gelen onun anne babasi memnunlar yada degiller kendi kizlari kendi torunlari. Ben gelin olarak buna karismazdim beni ne ilgilendirir yani

sizin görümcenizin anneliğinin yeterliliğinini, (tek başına çocuk bakan birsürü kişi var bakamıyor sürekli yardım alıyor deyişinizden)
ailesiyle iletişimini
müsait olmadıklarını reddetmesine içerlemenizi tuhaf buldum

kapılarını kapattıklarında dışarda kalan kimseyi ilgilendirmeyecek konular

bu konuyu görümceniz sizin için açsaydı yine aynı şeyi derdim.

Peki dert ne?

dert sıkıntılarını bilememesi
görümcesi kocasıyla ayrılacak mı
zaten kötü bir anne ve kötü bir ev hanımı
acaba kötü bir eş mi onu öğrenecek
evliliği de kötüyse artık bi kına

Oğluma 6 aydır annemle bakıyoruz
Herkes çatlasın
Anneliğimin de çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Annemlr aynı sokakta oturuyoruz. Gündüz gelip destek oluyor. Ev işimi de o arada yapıyorum.
Hatta daha bombasını diyeyim. Bebek uyumadığında ve ben uykusuz olduğumda o gece gelip tek başına bakıyor ki ben bir gece deliksiz uyuyayım

Ne biçim anneysem ben
Tüüü bana
Kafama ksdar toprağa gömüleyim de recm etsinler beni 1(yazıyla bir) bebeğe tek bakamıyor diye

O da bir şey mi
Görümceye şımarık, prenses, beceriksiz ana diyenler olmuş
Bir bebeğe tek başına bakamıyor diye

kıskandım

Allah içi fesat insanlardan korusun. Anne ve anne olan kv candır, can. Allah onları başımızdan eksik etmesin.

Annem 1 aylığına memlekete gidiyor.
Mecbur tek bakacağım.
Herkes rahatlayabilir
keşşke benim ki de burda olsa 12 saat var aramızda ben bazen kötü birşey yaşadığımda ihtiyaç duyuyorum yahu
kadın lohusa belli ki tek başına atlatamıyor ne becerikszliği ne başka bir şeyi kalmış
geline düştü sanki anası babasını korumak kızın
çok şanslısın Muhtelif bence
kimse kimsenin anneliğine laf edemez bu ne ya gıcık oldum valla

Olay çok farklı canım, annelik kılıf!

Eşinin uyku meselesini bilemem ama bebek büyütmek bakmak,uyutma maceraları gerçekten zor hele ki ilk çocukta.biraz zaman taniyin bebekli hayata alisamamis olabilir

O da bir şey mi
Görümceye şımarık, prenses, beceriksiz ana diyenler olmuş
Bir bebeğe tek başına bakamıyor diye
Yok daha neler. Kimi ne ilgilendirir şımarıklığı. Nazlanıyorsa kendi anne babasına nazlanıyor. Rahatsız olsa anne baba ona göre davranır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…