Bana mı tuhaf bu durum?

Bu kadar hürmet görmesine çatlıyorum deyin kurtulun bence
Saçmasapan bahaneler aramaktan daha kolay

Oo kuyruk acınız büyük

Madem bu yapıda insanlar ozaman sizde onlar gibi olmayı verin.
Birde düşünün acaba benmi birseyi yanlış yapıyorumda sürekli eleştiriye maruz kalıyorum diye?

Merakli degilim ama uzak olunca da suçlu oldum. Burnu büyük kimseye gitmiyo gelmiyo kimseyle görusmuyo dediler
Meraklı değilim derken, üsteki yorum kime ait acaba?
Gayet görümcenizin evliliğini, eşiyle ilgili durumları merak ediyorsunuz.

Aman aman düşman başına.İstenicek insan değilsiniz.Gorumceniz olsam kapıdan baktirmam.Kiz haklı

Meraklı değilim derken, üsteki yorum kime ait acaba?
Gayet görümcenizin evliliğini, eşiyle ilgili durumları merak ediyorsunuz.
Fesat gelin.Wala böylesi düşman başına.Gorumcesi neden alsın böyle insanı evine.

Oo kuyruk acınız büyük
Gerçekten öyle. Çok değişik insanlarla aynı yerde çalışıyorum sürekli açık arayıp hayatımı eleştiriyorlar..ben kendi hayatıma baktıkça daha cok üstüme geldiler. Nr zaman kafami kaldırdım onları izledim o zaman gero adım attılar. Kafayı kuma gömebilcegim insanlar yok benim etrafımda. Kendi halimizdeyiz saniodum meğer görüşmeyen taraf biz misiz. Ailesinin kotusu olduk. Hala gorumcene gitmeye ne merakıymışsın diyennvar

Fesat gelin.Wala böylesi düşman başına.Gorumcesi neden alsın böyle insanı evine.
Kadının eşiyle de sorunları olabilir, evde zihinsel engelli kayinvalide de varmış. Derdi konu sahibinin merakını gidermek değildir kesinlikle. Birşey biliyorda hayatından uzak tutmaya çalışıyor.

İnsanlar evlerine anne babasını çağırırken geline mi danışacak? Ne münasebet. Benim evime annem babam istedikleri zaman gelir istedikleri zaman gider isterlerse bir ayda 20 kez gidip gidip gelirler kimse konuşamaz gelin hanım da gelmek isterse arar müsait miyim değil miyim sorar buyrun dersem gelir yoksa gelemez. Başkasına dert olacak bir mevzu değil.
Bebek durmuyor olabilir eşiyle sorunu olabilir evde yalnız kalınca bunaliyor olabilir sadece sıkıldığı için anne babasını çağırıyor olabilir sizden hoslanmadigi için sizi eve kabul etmiyor olabilir vs. İstenmediginizi anladiysaniz hala niye gitmek icin zorluyorsunuz? Milletin evine gidip açık aramak niyetiniz anlaşılan. Mesafe koymuş size karşı taraf hala niye diretiyorsunuz gitmek için bu kadar? Vallahi çok enteresan geldiniz bana. İnsanların hayatını bu kadar didiklemeyi bırakın.

Ben de sizi alakadar eden bir durum göremedim, kayınpederin kızması dışında. Ona da bu durumu açıklayabilirsiniz. Baktınız anlamıyor, mesafe koyarsınız. Gerisi sizi alakadar etmez ki. Bebeğe bakamıyor olabilir, evi dağınık olabilir, kadın depresyonda da olabilir. Demek ki sizi kendine yakın görmüyor, anlatmıyor. Neyin cevabını arıyorsunuz? Ki evinin dağınık olmasını, anneliğini falan hep konu etmişsiniz burada. Kendi işinize bakın.

Pardon da size ne? Üstünüze vazife olmayan şeyleri hobi olarak mı kafanıza takıyorsunuz? Anne memnun baba memnun değilse bile kendi aralarında hallederler sizin karışma lüksünüz olmamalı. Zaten haddinize de değil. Çok gitmek istiyorsanız yaşsm tarzlarına saygı duyup eşinin gündüz vardiyasında çalıştığı birgün gidersiniz.

Onlar sizi eleştirdikçe sizde hırsınızı kızlarından çıkarıyorsunuz. Hımm ok

Kız geçen konuda ne kadar aklı başında nasıl makul bir insandin seni canla başla savundum milli mücadeleyi savunur gibi kaç kişi eksiledi beni çok fenaymissin ya sen

Merakli degilim ama uzak olunca da suçlu oldum. Burnu büyük kimseye gitmiyo gelmiyo kimseyle görusmuyo dediler

Sizin derdiniz bence kv kp değil de dedikodu için açık aramak gibi. İşsizsiniz sanırım. Belli ki evde sürekli oturmak mental sağlığınız açısından iyi gelmemiş. O kadar sıkılmışsınız ki insanların hayatına burnunuzu sokup kusur aramaya kadar götürmeyi kendinize hak bilmişsiniz. Aile içinde kavga olur gürültü olur herşey olur ama adı üzerinde AİLE yani. İçlerinde hallederler size danışan olursa fikir belirtme hakkına sahip olursunuz. Bir de çok güzel bi laf vardır kediyi merak öldürür diye. Fazla merak iyi değildir.

Bu arada görümceniz zeki kadınmış takdir ettim cart diye koymuş sınırı lohusa hali ile bir de sizinle uğraşmamış. Helal olsun...

Benden size bir tavsiye işe girin çalışın kafanızın içindeki dedikodu perileri gitsin yerine verimli olmaya çalışan bir dingin zihin yapısı gelsin. Ya da hiç olmadı sizde bi çocuk yapın da şööyle güzel desteksiz bi büyütün bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…