Bana mıydı?

Pry13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
822
1.057
33
Kendi fikirleri direkt söylemeye cesaret edemeyip ima yoluyla söylemeye çalışanlara çok kızıyorum.Bir arkadaş grubum var yıllardır görüşürüm.Ben boşanmış bir kadınim bu sürece onlar da dahil oldu evliyken gorusurduk.Bosanali baya oldu ama konusu kapanmıyor yine açıldı ve arkadaş bir boşanma varsa karşılıklıdir her şey dedi Ben de bizimkinde değildi aldatmanın haklı yani olamaz dedim.Bilmem kimi örnek verdi çok zor bir kadın falan dedi sen de zorsun dedi.Ben de kolay biri olmadığımi kabul ediyorum ama beni onlar bu hâle getirdiler kendileri sinirlarimi zorladı falan dedim.Yine o arkadaş için kocası zamanında ona yapmadığını şimdiki karısına yapıyormus haklı değil mi kadın dedim.İste sence aynı adam neden birine yapar birine yapmaz dedi.Kendi de eşiyle ettiği kavgalarda yüzde yüz haklıyım diyemiyormus vs.Cok kafama taktım konuşmalı miyim mesafe mi koymaliyim? ikinci kez boynuzlandigim de sen de hiç unutmayıp kafasına kakmistin dedi.Amaci ne böyle davranmasının?

Bence zihniyet meselesi, aldatmayı ayrılma sebebi görmüyor belli ki , bence bu zihniyetteki insanlarla mesafeli olun, cahil insanlarla muhabbet edilmez...

Burda iylikleri için yorum yaptığımızda işine gelmeyip yaşadığımı yaşayın başınıza gelsin şeklinde beddua edenler vardı

Aynısını o arkadaşa canı gönülden dileyin ve eğer kocişi bir kere aldatırsa affetmesini, suçu kendinde bulmasını , sonra ikinci kere de aldatırsa kesinlikle ilk aldatmayı yüzüne vurmaması gerektiğini söyleyin size dediği gibi. Böyle amip insanları da uzak tutun hayatınızdan. Hiç de canınızı sıkmayın boşanmak her yiğidin harcı değil yapamayan da anca böyle yaftalamaya çalışır. He he deyin geçin

Birbyerden kuyruk acısı var yoksa insan aldatilan bir insani böyle yargilamaz ama. Ne cozemedim

Muhtemelen aldatıldı, kendi içinde savaş veriyor. İyi gelmiyorsunuz ona, çünkü affetmediniz. Vicdanına açıklayamıyor sizin dik duruşunuzu, kendi eğilmişliğini. Aldatılmadı ise de derin korku yaşıyor, kocası bir gün aldatırsa çekip gidemeyeceğinin farkında. Vicdan rahatlatıyor. Kendi haline bırakın.

Arkadaş grubuma kıyamıyorum yoksa hayatımdan cikarirdim

Birbyerden kuyruk acısı var yoksa insan aldatilan bir insani böyle yargilamaz ama. Ne cozemedim
Sizi kıskandığına o kadar eminim ki. Benim geçmişteki bir arkadaşıma benziyor kurduğu cümleler. Benim neyimi kıskansın dedim o zaman ama fark ediyorum ki derin nefes alsam burnumu kıskanacak bir karaktermis.

Arkadaş grubuma kıyamıyorum yoksa hayatımdan cikarirdim
O zaman bu densizliğini yüzüne vurmayacak, aynı onun yaptığı gibi mini mini laflar sokacak, tepki aldığınızda "Ay ne var sohbet ediyoruz, ortaya konuşuyorum, lafım kimseye değil ." diye aradan sıyrılıvereceksiniz.

Bu bir bakıma pskolojik tepki. Kadınlarımızın bir kısmı alışmış kanıksamış durumda böyle şeyleri bizim gibi bende bir bireyim kabul edemem şiddeti, aldatmayı diye çıkan azınlığı biz çekiyoruz sizde çekin diye sindirmeye çalışırlar.

Beceremeyince kendi evliliklerini sorgularlar bunu kabullenemez dönüp bize yüklenirler tıpkı arkadaşınız gibi hoş artık tanıdık bile olmamalı sizin için.

Sizi kıskandığına o kadar eminim ki. Benim geçmişteki bir arkadaşıma benziyor kurduğu cümleler. Benim neyimi kıskansın dedim o zaman ama fark ediyorum ki derin nefes alsam burnumu kıskanacak bir karaktermis.
Ben de artık onu dusunmeye başladım haksız eleştiri gizli hayranliktir

O kadar mı diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…