Bana mıydı?

Hayirdir esini aldatiyorsun vicdan mi rahatlatiyorsun benim olayim uzerinden deseydiniz keske. Amaci boyle bir sey bence.

Ben de artık böyle dusunmeye başladım

Yakın arkadaş diye bi kavramın kalmadığını düşünüyorum bu yüzden mesafe bırakmak lazım yoksa böyle had aşılıyor arkadaşınız haddini aşmış fikirleri bu olabilir ama geçmiş bitmiş size fayda getirmeyip sadece üzecek bi konuyu açması manasız kötü niyetli belkide hayatınıza daha iyi devam ediyorsunuzdur bunu kıskanmıştır çünkü tüm eleştirilerin altında kıskançlık yatar biraz da

Gerçekten bazı insanlar ne konuştuklarını hiç bilmiyor, hiç muhakeme yetenekleri falan yok. Ölçmeden tartmadan konuşuyorlar hadsiz hadsiz. İstemişsiniz boşanmışsınız onun bunun hayatını örnek vererek sizin özel hayatınız hakkında konuşacak kadar hadsiz biriyle bence iletişiminizi kesin ve bir daha konu açılırsa da sert bir dille konuyu kapatın.
Bu tarz zihniyete sahip birinin sözlerini de hiiiiç kafanıza takmayın bence.

Ben de artık böyle dusunmeye başladım

Çok güzel bir grubumuz var yıllardır ona kızıp diğerlerini de harcamak istemiyorum çünkü onlar onu destekleyecek şeyler söylemedi ama bir daha onun olduğu ortama da girmek istemiyorum

Onu değil de sahip olduğumuz grubu ve arkadaşları takıyorum daha cok

Onu değil de sahip olduğumuz grubu ve arkadaşları takıyorum daha cok
Arkadaşlığınızı bozmak istemiyorsanız, siz de ona laf sokup sonra da gülün geçin sorarsa da ne alaka canım ben sana bir şe demedim deyin. Bu insanlarla başka şekilde başa çıkılmaz yoksa

"Ne yanı, biz enayımıyız de cekiyoruz" mantıgı

Bu kişinin sorunu tamamen kendisi ile. okuduğum yorumlara katılıyorum bu kişi kesin aldatıldı ve sizin duruşunuzu sergileyemediği için içten içe sizi kıskanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…