- 29 Eylül 2014
- 9.530
- 19.242
- 498
Hayirdir esini aldatiyorsun vicdan mi rahatlatiyorsun benim olayim uzerinden deseydiniz keske. Amaci boyle bir sey bence.Kendi fikirleri direkt söylemeye cesaret edemeyip ima yoluyla söylemeye çalışanlara çok kızıyorum.Bir arkadaş grubum var yıllardır görüşürüm.Ben boşanmış bir kadınim bu sürece onlar da dahil oldu evliyken gorusurduk.Bosanali baya oldu ama konusu kapanmıyor yine açıldı ve arkadaş bir boşanma varsa karşılıklıdir her şey dedi Ben de bizimkinde değildi aldatmanın haklı yani olamaz dedim.Bilmem kimi örnek verdi çok zor bir kadın falan dedi sen de zorsun dedi.Ben de kolay biri olmadığımi kabul ediyorum ama beni onlar bu hâle getirdiler kendileri sinirlarimi zorladı falan dedim.Yine o arkadaş için kocası zamanında ona yapmadığını şimdiki karısına yapıyormus haklı değil mi kadın dedim.İste sence aynı adam neden birine yapar birine yapmaz dedi.Kendi de eşiyle ettiği kavgalarda yüzde yüz haklıyım diyemiyormus vs.Cok kafama taktım konuşmalı miyim mesafe mi koymaliyim? ikinci kez boynuzlandigim de sen de hiç unutmayıp kafasına kakmistin dedi.Amaci ne böyle davranmasının?
Duruşunuzu kıskanmış. Çok büyük ihtimalle bahsettiğiniz arkadaşınız evli ve kocası tarafından çok eziliyor hatta aldatılıyor. Ama iyice sindirilmiş. Kendisi bir tepki gösteremediği için çareyi tepki gösterebilen kadınlara sataşmakta buluyor. Kendini böyle avutuyor garibim.
Duruşunuzu kıskanmış. Çok büyük ihtimalle bahsettiğiniz arkadaşınız evli ve kocası tarafından çok eziliyor hatta aldatılıyor. Ama iyice sindirilmiş. Kendisi bir tepki gösteremediği için çareyi tepki gösterebilen kadınlara sataşmakta buluyor. Kendini böyle avutuyor garibim.
Çok güzel bir grubumuz var yıllardır ona kızıp diğerlerini de harcamak istemiyorum çünkü onlar onu destekleyecek şeyler söylemedi ama bir daha onun olduğu ortama da girmek istemiyorumYakın arkadaş diye bi kavramın kalmadığını düşünüyorum bu yüzden mesafe bırakmak lazım yoksa böyle had aşılıyor arkadaşınız haddini aşmış fikirleri bu olabilir ama geçmiş bitmiş size fayda getirmeyip sadece üzecek bi konuyu açması manasız kötü niyetli belkide hayatınıza daha iyi devam ediyorsunuzdur bunu kıskanmıştır çünkü tüm eleştirilerin altında kıskançlık yatar biraz da
Onu değil de sahip olduğumuz grubu ve arkadaşları takıyorum daha cokGerçekten bazı insanlar ne konuştuklarını hiç bilmiyor, hiç muhakeme yetenekleri falan yok. Ölçmeden tartmadan konuşuyorlar hadsiz hadsiz. İstemişsiniz boşanmışsınız onun bunun hayatını örnek vererek sizin özel hayatınız hakkında konuşacak kadar hadsiz biriyle bence iletişiminizi kesin ve bir daha konu açılırsa da sert bir dille konuyu kapatın.
Bu tarz zihniyete sahip birinin sözlerini de hiiiiç kafanıza takmayın bence.
Arkadaşlığınızı bozmak istemiyorsanız, siz de ona laf sokup sonra da gülün geçin sorarsa da ne alaka canım ben sana bir şe demedim deyin. Bu insanlarla başka şekilde başa çıkılmaz yoksaOnu değil de sahip olduğumuz grubu ve arkadaşları takıyorum daha cok
"Ne yanı, biz enayımıyız de cekiyoruz" mantıgıBu bir bakıma pskolojik tepki. Kadınlarımızın bir kısmı alışmış kanıksamış durumda böyle şeyleri bizim gibi bende bir bireyim kabul edemem şiddeti, aldatmayı diye çıkan azınlığı biz çekiyoruz sizde çekin diye sindirmeye çalışırlar.
Beceremeyince kendi evliliklerini sorgularlar bunu kabullenemez dönüp bize yüklenirler tıpkı arkadaşınız gibi hoş artık tanıdık bile olmamalı sizin için.
Kesinlikle öyle"Ne yanı, biz enayımıyız de cekiyoruz" mantıgı
Bsnsklav çok guldum"Ne yanı, biz enayımıyız de cekiyoruz" mantıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?