Bilmiyorum mesaj atıp sormak istiyorum aslında ama dilimin kemiği yokturO zaman bu densizliğini yüzüne vurmayacak, aynı onun yaptığı gibi mini mini laflar sokacak, tepki aldığınızda "Ay ne var sohbet ediyoruz, ortaya konuşuyorum, lafım kimseye değil ." diye aradan sıyrılıvereceksiniz.
Ruh salığınız için evet yapmanız gereken size pskolojik olarak yıkım oluşturan insanlardan uzaklaşmak.O kadar mı diyorsunuz
Sakın.Bilmiyorum mesaj atıp sormak istiyorum aslında ama dilimin kemiği yoktur
Neden?Bosanmamda beni mi haksız görüyorsun öyleyse fikirlerini kendine sakla demek istiyorumSakın.
Evet ciddi kafama taktım bunu hep ima ediyordu ama açık açık ilk kez söyledi üzerinden bu kadar zaman geçmiş mantığı ne anlayamadım.Ruh salığınız için evet yapmanız gereken size pskolojik olarak yıkım oluşturan insanlardan uzaklaşmak.
Ve kendi evliliğinde de mutsuz biri kesinlikle. Mutlu insan başkasının hayatına bakarken salyalarini saçarak saldirmazBen de artık onu dusunmeye başladım haksız eleştiri gizli hayranliktir
Amacı bu zaten. Delirtip delirtip , bu deli diyecek. Oyuna gelmeyin. Siz delirtin.Neden?Bosanmamda beni mi haksız görüyorsun öyleyse fikirlerini kendine sakla demek istiyorum
Neden ben 'aldatılsın da görsün bakalım' diye anladım acaba kiKesinlikle inşallah bir gün aldatilmaz ne diyeyim
Şunu yapman demek; seni önemsiyorum sözlerin beni yaraladı amacına ulaştın demek sevindireceksin yani. Gerek var mı üzerine konuşacak kadar değer vermeye o insana?Neden?Bosanmamda beni mi haksız görüyorsun öyleyse fikirlerini kendine sakla demek istiyorum
Onemsiyordum zaten bunu diyene kadar uzun yıllardır arkadaşlığımız varŞunu yapman demek; seni önemsiyorum sözlerin beni yaraladı amacına ulaştın demek sevindireceksin yani. Gerek var mı üzerine konuşacak kadar değer vermeye o insana?
"Herkeste, baskasını basına gelene katlanabılecek kadar sabır vardır sözü dogruymuş demekki" desenizNeden?Bosanmamda beni mi haksız görüyorsun öyleyse fikirlerini kendine sakla demek istiyorum
Bana bunu ima eden birine bunu demeye hakkım vardır herhaldeNeden ben 'aldatılsın da görsün bakalım' diye anladım acaba ki
Dilim çok ağırdır kendine guveniyorum mesafe koyup hiçbir buluşmaya gitmesem mi diye bile dusundum"Herkeste, baskasını basına gelene katlanabılecek kadar sabır vardır sözü dogruymuş demekki" deseniz
Kullanırım ben bunu"Herkeste, baskasını basına gelene katlanabılecek kadar sabır vardır sözü dogruymuş demekki" deseniz
Nasıl mesala?Amacı bu zaten. Delirtip delirtip , bu deli diyecek. Oyuna gelmeyin. Siz delirtin.
Tabıı kı, ben acıkca demeyi de normal gorurum, istediğini soyleyen ıstemedigini işitir. Hayatınızdan cıkarınca hafiflersiniz, tecrübeyle sabit..Bana bunu ima eden birine bunu demeye hakkım vardır herhalde
Cok severimKullanırım ben bunu
Bazen bir söz tüm yılları siler. Dost arkadaş dediğin de böyle yaralamaya çalışmaz.Onemsiyordum zaten bunu diyene kadar uzun yıllardır arkadaşlığımız var
Onun gibi yapın, kaçak dövüşün. Ona laf çakın ama ona çakmıyor gibi olsun. İnanın sizin kadar bile dayanamayacak. Çünkü çok dertli.Nasıl mesala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?