Bana mıydı?

Bilmiyorum mesaj atıp sormak istiyorum aslında ama dilimin kemiği yoktur

Ruh salığınız için evet yapmanız gereken size pskolojik olarak yıkım oluşturan insanlardan uzaklaşmak.
Evet ciddi kafama taktım bunu hep ima ediyordu ama açık açık ilk kez söyledi üzerinden bu kadar zaman geçmiş mantığı ne anlayamadım.

Neden?Bosanmamda beni mi haksız görüyorsun öyleyse fikirlerini kendine sakla demek istiyorum
Amacı bu zaten. Delirtip delirtip , bu deli diyecek. Oyuna gelmeyin. Siz delirtin.

Neden?Bosanmamda beni mi haksız görüyorsun öyleyse fikirlerini kendine sakla demek istiyorum
Şunu yapman demek; seni önemsiyorum sözlerin beni yaraladı amacına ulaştın demek sevindireceksin yani. Gerek var mı üzerine konuşacak kadar değer vermeye o insana?

Şunu yapman demek; seni önemsiyorum sözlerin beni yaraladı amacına ulaştın demek sevindireceksin yani. Gerek var mı üzerine konuşacak kadar değer vermeye o insana?
Onemsiyordum zaten bunu diyene kadar uzun yıllardır arkadaşlığımız var

Bana bunu ima eden birine bunu demeye hakkım vardır herhalde
Tabıı kı, ben acıkca demeyi de normal gorurum, istediğini soyleyen ıstemedigini işitir. Hayatınızdan cıkarınca hafiflersiniz, tecrübeyle sabit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…